Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj25.08.2007, 15:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Konuyu Çok Uzattınız .. Confused

Mesaj25.08.2007, 16:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

tanitim yazmış:
Bedava_Sitemde Hacklenme Olasılığın %5

Neden % Diyeceksin Adam Senin Pc Ni Hackler Bir Dosya Falan Yersin Msn Hacklenir. Pc Gider Ozaman Sitenin Şifresini Alır..

Ama Php veya ASp Kullanmadığın İçin Açık Verme İhtimalimn Yok Kafana Takma Sen Dİkkatli Ol Msnden Birşey Alma Veya Bilmedin Yerden Program falan İndirme Okadar....

tanıtım arkadasın dedıgı gıbı msn den hic birsey kabul etme dosya alısverısı yapma İP adresın elıne gecerse pcne dalar
hiç bisey yapamaz hackleyebılıyorsa gelsın benım sıtemı hacklesın bı ısler o kadar basıt bısey degıl ayrıca bu sozumu unutmayın Hicbir Hacker Ben Hackerim Demez kardes sen ıcını rahat tut (:
Mesaj09.12.2008, 10:28 (UTC)    
Mesaj konusu: =>

tanitim yazmış:
Bedava_Sitemde Hacklenme Olasılığın %5

Neden % Diyeceksin Adam Senin Pc Ni Hackler Bir Dosya Falan Yersin Msn Hacklenir. Pc Gider Ozaman Sitenin Şifresini Alır..

Ama Php veya ASp Kullanmadığın İçin Açık Verme İhtimalimn Yok Kafana Takma Sen Dİkkatli Ol Msnden Birşey Alma Veya Bilmedin Yerden Program falan İndirme Okadar....

yarım yamalak bilgi verme kardeşim b-s de açık ne arar pc yi bile çökertse bişe olmas ama pc bilgilerinden şifreye ulaşabilir yada mailini hackleyerek + o sana küfreden çocuk benim iyi anlaştığım biri Smile
Önceki mesajları göster: