Yazar |
Mesaj |
-

maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
09.06.2009, 12:07 (UTC) Mesaj konusu: Tablo |
|
|
arkadaşlar hani bazı sitelerin ana sayfalarında tablolar var devamı felan yazıyo
o şekilde kendi tablomu nasıl hazırlayabilirim? ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
09.06.2009, 12:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenizdeki tablo editorunden kolayca olusturabilirsiniz. ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
09.06.2009, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yapıyorum ama olmuyo ki...
resim ekleyince imleci yazı yazmka için üste çıkaramıyorum.. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
09.06.2009, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maximumtest yazmış: yapıyorum ama olmuyo ki...
resim ekleyince imleci yazı yazmka için üste çıkaramıyorum..
Koddaki resimurl yazan yere arka plana koymak istediginiz resmi yazı kısmına ise yazmak istediginiz yazıyı ekleyebilisiniz.
Kod: <table background="resimurl" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td valign="top">Yazı</td>
</tr>
</table> ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir."
|
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
09.06.2009, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya resim? ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
09.06.2009, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hani arkaplan resmi haricinde yanda resim oluyor onun gibi.. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
09.06.2009, 12:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maximumtest yazmış: ya resim?
Resmi kendiniz yapacaksınız.
ve resimurl yazan yere urlsini yazacaksınız. ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
09.06.2009, 12:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
maximumtest yazmış: hani arkaplan resmi haricinde yanda resim oluyor onun gibi..
Onu ise icon sitelerindeki iconları kullanarak yapabilirsiniz. ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
09.06.2009, 12:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamam yana resim ekledim ama yazı yazmak için imleci yukarıya çıkaramıo-yorum şaada kalıoo  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
09.06.2009, 13:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
 ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
09.06.2009, 13:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar nolur yardım edinn  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

the-ottomanssdeneme
Acemi Üye
|
09.06.2009, 13:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tablonun üstüne sağ tıklayın hücre/ hücre özelliklerinden fare imlecini ayarlaya bilirsiniz |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
09.06.2009, 13:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
the-ottomanssdeneme yazmış: tablonun üstüne sağ tıklayın hücre/ hücre özelliklerinden fare imlecini ayarlaya bilirsiniz
nasıl yapçam? ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

webdeev
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.06.2009, 13:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tablonun üstüne sağ tıklatın hocam orda secenekler çıkcak hücrenin üstüne gelin biraz daha bişeyler çıkcak ordan hücre özelliklerine girin yatay hizalama ve dikey hizalama var ordan seciniz merkez derseniz ortaya sağ derseniz imlec saga sol derseniz imlec sola kayar |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
09.06.2009, 13:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ama ben yukarı çıkarmak istiyorum.. ______________  |
|
↑
|
|
 |
|