Yazar |
Mesaj |
-
xxxkod
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
xxxkod
Uzman Üye
|
08.06.2009, 15:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Oy Veren Kimse Yok Mu ?
Oy Verin Linkinizi Sitemde Yayınlayım..
BackLink oLur ..______________ |
|
↑
|
|
|
-
xxxkod
Uzman Üye
|
08.06.2009, 16:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
halimdiktas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.06.2009, 16:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya arkadaşım oy verme sana ne kazandıracakta...Bende yarışıyorum...Ama hiç kimseye bana oy verin demiyorum...Bırakalım herkes kendi kararını kendisi versin...Olmaz mı... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
xxxkod
Uzman Üye
|
08.06.2009, 20:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
halimdiktas yazmış: Ya arkadaşım oy verme sana ne kazandıracakta...Bende yarışıyorum...Ama hiç kimseye bana oy verin demiyorum...Bırakalım herkes kendi kararını kendisi versin...Olmaz mı...
ama milliyet.com un anasayfasına reklam almak çok iyi birşey düşünsene oradan günlük kaç hit gelir ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bolgame
Acemi Üye
|
09.06.2009, 09:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben oy verdim yayınla linkimi
www.devana.tr.cc |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
|
↑
|
|
|
-
theshortstory
Acemi Üye
|
09.06.2009, 12:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eee bende oy verdım yayınlıcakmısın |
|
↑
|
|
|
-
tek-turkiyem
Uzman Üye
|
09.06.2009, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xxxkod yazmış: halimdiktas yazmış: Ya arkadaşım oy verme sana ne kazandıracakta...Bende yarışıyorum...Ama hiç kimseye bana oy verin demiyorum...Bırakalım herkes kendi kararını kendisi versin...Olmaz mı...
ama milliyet.com un anasayfasına reklam almak çok iyi birşey düşünsene oradan günlük kaç hit gelir
böle yaparak çoooooookkk zooorrr |
|
↑
|
|
|
-
xxxkod
Uzman Üye
|
09.06.2009, 12:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tek-turkiyem yazmış: xxxkod yazmış: halimdiktas yazmış: Ya arkadaşım oy verme sana ne kazandıracakta...Bende yarışıyorum...Ama hiç kimseye bana oy verin demiyorum...Bırakalım herkes kendi kararını kendisi versin...Olmaz mı...
ama milliyet.com un anasayfasına reklam almak çok iyi birşey düşünsene oradan günlük kaç hit gelir
böle yaparak çoooooookkk zooorrr |
|
↑
|
|
|
-
bedava-takas
Acemi Üye
|
12.06.2009, 13:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|