Yazar |
Mesaj |
-
herrseyburada
Acemi Üye
|
25.08.2007, 10:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
f5-fm
Aktif Üye
|
25.08.2007, 10:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
s |
|
↑
|
|
|
-
sefiller
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
webturkay
Acemi Üye
|
25.08.2007, 11:14 (UTC) Mesaj konusu: site nasıl? |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
turk-genclik
Aktif Üye
|
26.08.2007, 07:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteniz için html kodlarının hepsi burda...Html kodu arıyosan düşünme hemen gir siteye
www.turk-genclik.tr.gg______________ Aradığınız Aramadığınız Tüm Html Kodları Burda
www.Turk-Genclik.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
darkvadi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.08.2007, 07:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
turk-genclik
Aktif Üye
|
26.08.2007, 08:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım adam gibi reklamını yapıosan yap saçma sapan dalga geçer gibi reklam yapma.O zaman git başka yerde yap reklamını. ______________ Aradığınız Aramadığınız Tüm Html Kodları Burda
www.Turk-Genclik.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
turk-genclik
Aktif Üye
|
26.08.2007, 09:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar aradığınız html kodları burda haydi buyrun siteye... Bu sitede siteniz adına herşeyi bulucaksınız... www.turk-genclik.tr.gg______________ Aradığınız Aramadığınız Tüm Html Kodları Burda
www.Turk-Genclik.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
kutukler
Acemi Üye
|
26.08.2007, 09:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
ekremduzgunoglu
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
herturlubilgiburada
Aktif Üye
|
26.08.2007, 11:06 (UTC) Mesaj konusu: HTML KODLARI EKLEME VIDEOLU ANLATIM(KODLARDA BURADA) |
|
|
ewet arkadaslar html kodlarını nereye nasıl koyacagınızı gostren vıdeolu anlatım hadı durma
www.herturlubilgiburada.tr.gg
emege saygi olarak uye olmanizi rica ederiz |
|
↑
|
|
|
-
turk-genclik
Aktif Üye
|
26.08.2007, 17:45 (UTC) Mesaj konusu: Re: HTML KODLARI EKLEME VIDEOLU ANLATIM(KODLARDA BURADA) |
|
|
herturlubilgiburada yazmış: ewet arkadaslar html kodlarını nereye nasıl koyacagınızı gostren vıdeolu anlatım hadı durma
www.herturlubilgiburada.tr.gg
emege saygi olarak uye olmanizi rica ederiz
Arkadaşım siten güzel içerik filan güzel.ama bence sitede düzenlemeler yap.Ne biliyim sayfaları ortala falan filan ana sayfa biraz kayık gözüküyo.Arkadaşım önerilerimi yalnış anlama bu başlıktaki amaç sitedeki eksikleri sölemek ve yorumlara göre sitemizi düzenlemek... ______________ Aradığınız Aramadığınız Tüm Html Kodları Burda
www.Turk-Genclik.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
turk-genclik
Aktif Üye
|
27.08.2007, 08:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar herkes sitesini burda tanıtsınn.Bizim siteye de uğramayı unutmayınn. www.turk-genclik.tr.gg______________ Aradığınız Aramadığınız Tüm Html Kodları Burda
www.Turk-Genclik.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
omerkaldirim
Acemi Üye
|
27.08.2007, 10:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benim siteminde eksik yanları bayağı var ama yinede bunları bana yazarsanız sevinirim |
|
↑
|
|
|
-
tarotvekahvefali
Acemi Üye
|
27.08.2007, 11:20 (UTC) Mesaj konusu: siten güzel olmuş. |
|
|