Yazar |
Mesaj |
-
melih-danger
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.05.2009, 17:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kopyalanıyor |
|
↑
|
|
|
-
nettekiparam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.05.2009, 17:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kopyalamayı engelleyemezsiniz en basit yolu o sayfanın kaynağı alınır ve içindende yine kopyalanacak kısım kopyalanır ______________ |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
28.05.2009, 17:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oda olamzsa web sayfasını kaydediyorlar alıyorlar yani bunun bi çözümü yok ! ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
hit-yap
Acemi Üye
|
28.05.2009, 18:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
doğru ama bazı o kadar bilmeyenler sitedeki yazıları direk kopyalıyorlar yine de ii zaten önemli olan sorunu olanın çözüm alması |
|
↑
|
|
|
-
tekhit
Acemi Üye
|
30.05.2009, 05:47 (UTC) Mesaj konusu: sagtık |
|
|
ben de sagtuşa basdım da başka siteye gitmesini
istiyorum nasıl yapıcam bir sitede görmüşdüm |
|
↑
|
|
|
-
bayvet
Acemi Üye
|
03.06.2009, 18:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar tam olarak ne dememk isdtediğimi anlamadınız. Ben zaten sağ tık engeli kullanıyorum. Sağ tık engelini sadece http://www.bayvet.tr.gg/%26%23304%3Bceblue-Butonlar%26%23305%3B.htm sayfasında kaldırmak istiyorum sitenin tamamında değilde sadece o sayfa içinde kaldırmak istiyokrum çünkü o sayfada sağ tık yapılarak URL alınması gerekiyor.
Teşekkürler. ______________ www.bayvet.tr.gg >> Html Kodları | Javascrip Kodları | Css Tasarım | Eğlence |
|
↑
|
|
|
-
kefkirnet
Uzman Üye
|
03.06.2009, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba
bayvet yanılmıyorsam bunun bir çözümü var
tasarım üzeri yerine veya ekstralardan deaktive ederek. sağ tık engeli kodunu her sayfaya teker teker eklemelisin sağ tık engeli olmasın dediğin sayfaya eklemezsin. olabilir. ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
|
-
bayvet
Acemi Üye
|
03.06.2009, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
400 sayfaya ekleyemem ki.
______________ www.bayvet.tr.gg >> Html Kodları | Javascrip Kodları | Css Tasarım | Eğlence |
|
↑
|
|
|
-
kefkirnet
Uzman Üye
|
03.06.2009, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bayvet yazmış: 400 sayfaya ekleyemem ki.
İşte buda bir sorun ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
|
-
ckpweb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.06.2009, 18:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sağ tıklama engelinin devre dışı olmasını istediğin sayfaya aşağıdaki kodu ekle ve ekstralardan sağ tıklama engeli aktif olsun.
Kod: <script type="text/javascript">
<!--
function IE(e) {
if (navigator.appName == "Microsoft Internet Explorer" && (event.button == "2" || event.button == "3")) {
return true;
}
}
function NS(e) {
if (document.layers || (document.getElementById && !document.all)) {
if (e.which == "2" || e.which == "3") {
return true;
}
}
}
document.onmousedown=IE;document.onmouseup=NS;document.oncontextmenu=new Function("return true");
//-->
</script> |
|
↑
|
|
|
-
denme12
Acemi Üye
|
03.06.2009, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: SAGTIK AMA |
|
|
BYLER Bİ SİTE DE GÖRDÜM SAGTIK YAPINCA BAŞKA SİTEYE GİDİYO BEN NASIL YAPABİLRİM AYNI ŞEKİL DİYER SİTEME GİTMESİNİ İSİTİYORUM DA
İDDAYA GİREN VARMI BENİM HİÇBİR ŞEYİMİ CALAMAZ FALAN DİYEN BENDE ONA BENDEN İSTEDİGİ BİRŞEYİ YAPCAM SİTE İLE İLGİLİ YADA KOD İSTEDİGİ VARSA VERECEM |
|
↑
|
|
|
-
bayvet
Acemi Üye
|
09.06.2009, 10:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler..... ______________ www.bayvet.tr.gg >> Html Kodları | Javascrip Kodları | Css Tasarım | Eğlence |
|
↑
|
|
|
|