Yazar |
Mesaj |
-
haberdarolun
Aktif Üye
|
03.06.2009, 09:40 (UTC) Mesaj konusu: Sorumluluk sınavı... |
|
|
Arkadaşlar benim kimya dersm 1 düşüyor. başka zayıfım yok sorumluluk sınavına girecek miyim...hem ben TM bölümünü seçeceğim... ______________ KOZMİK BEDEN TEMİZLİĞİNİ BİLİYORMUSUN????
|
|
↑
|
|
|
-
bonjuan-62
Uzman Üye
|
03.06.2009, 10:48 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sorumluluk sınavı... |
|
|
haberdarolun yazmış: Arkadaşlar benim kimya dersm 1 düşüyor. başka zayıfım yok sorumluluk sınavına girecek miyim...hem ben TM bölümünü seçeceğim...
ilk dönem notuna bağlı!
örneğin; ilk dönem notun 3, 4 veya 5 ise dersten kalmazsın!Sadece belge alamazsın(takdir,teşekkür gibi)
Ama ilk dönem notun 1 ve ya 2 ise malesef o derste kalırsın!.. ______________
Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!. |
|
↑
|
|
|
-
haberdarolun
Aktif Üye
|
03.06.2009, 13:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ilk dönem kimyam 4 idi. ______________ KOZMİK BEDEN TEMİZLİĞİNİ BİLİYORMUSUN????
|
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
03.06.2009, 13:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haberdarolun yazmış: ilk dönem kimyam 4 idi.
O zaman kaldın kimyadan 4 Den 1 i nasıl becerdin hayret ediyorum buna sorumluluga girerek gecersen Tm yede gidersin |
|
↑
|
|
|
-
haberdarolun
Aktif Üye
|
03.06.2009, 13:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kimyadan kaldımmı geçtim mi karaar verin ______________ KOZMİK BEDEN TEMİZLİĞİNİ BİLİYORMUSUN????
|
|
↑
|
|
|
-
hitkazanin
Acemi Üye
|
03.06.2009, 14:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
geçtin arkadaş! |
|
↑
|
|
|
-
sagopaizm
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: İstanbul - Türkiye Meslek: Öğrenci / Webmaster Bilgi: Gereksiz Mesajlara Bakmıyorum...
|
03.06.2009, 14:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haberdarolun yazmış: kimyadan kaldımmı geçtim mi karaar verin
Merhaba arkadaşım bu bilgiler yanlış..
İlk dönem Hangi dersin 5 olursa olsun, 2.dönem 1 gelirse o dersten kalırsın.
Ama ortalaman 2.50 olursa isterse 10 zayıfın olsun geçersin.
Ancak lise 1 de dil ve anatım baraj ders bunu ortalamayla geçemessin dil anlatımın zayıf değilse sadece kimya 1 geliyorsa ortalaman 2.50 düşerse direk geçersin,yok 2.50 düşmüyorsa,kimya dersinden bir üst sınıfa sorumlu geçersin.
T-M seçiçem yamışsın,Kimya dersi sayısal oldugu ıcın sayısal bolume gırmek ıstersen bu puanla gıremessin ancak t-m de önemli olan türkçe ve matematiğinin yani edebiyat,dil anlatım ve matematik derslerinin zayıf olmaması gerekir.
Bu yüzden içini rahat tut.
Yardımım dokunduysa ne mutlu.______________
|
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
03.06.2009, 14:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hitkazanin yazmış: geçtin arkadaş! Evet bir ihtimal |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
03.06.2009, 16:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sagopaizm yazmış: haberdarolun yazmış: kimyadan kaldımmı geçtim mi karaar verin
Ancak lise 1 de dil ve anatım baraj ders bunu ortalamayla geçemessin dil anlatımın zayıf değilse sadece kimya 1 geliyorsa ortalaman 2.50 düşerse direk geçersin,yok 2.50 düşmüyorsa,kimya dersinden bir üst sınıfa sorumlu geçersin.
T-M seçiçem yamışsın,Kimya dersi sayısal oldugu ıcın sayısal bolume gırmek ıstersen bu puanla gıremessin ancak t-m de önemli olan türkçe ve matematiğinin yani edebiyat,dil anlatım ve matematik derslerinin zayıf olmaması gerekir.
Yardımım dokunduysa ne mutlu.
@sagopaizm
arkadaşım güzel anlatmışsın fakat 10 tane zayıfı olursa ortalaması zaten 2.50 olmaz ayrıca anadolu veya fen liselerinde sınıf geçebilmen için ortalaman 3.0 olmalı.ilk dönem notun ne olursa olsun ikinci dönem o dersin 1 ise dersten kalır sorumluluk sınavına girmek zorunda kalırsın! |
|
↑
|
|
|
-
sagopaizm
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: İstanbul - Türkiye Meslek: Öğrenci / Webmaster Bilgi: Gereksiz Mesajlara Bakmıyorum...
|
03.06.2009, 16:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siyahbeyaz-1903 yazmış: sagopaizm yazmış: haberdarolun yazmış: kimyadan kaldımmı geçtim mi karaar verin
Yardımım dokunduysa ne mutlu.
@sagopaizm
arkadaşım güzel anlatmışsın fakat 10 tane zayıfı olursa ortalaması zaten 2.50 olmaz ayrıca anadolu veya fen liselerinde sınıf geçebilmen için ortalaman 3.0 olmalı.ilk dönem notun ne olursa olsun ikinci dönem o dersin 1 ise dersten kalır sorumluluk sınavına girmek zorunda kalırsın!
Konuyu uzatmata gerek yok ben onu içini rahat tutması maksatında abartma yaptım ! ______________
|
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
03.06.2009, 16:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haklısın bizde ufak bir bilgi verdik..
neyse konu uzamasın zaten arkadaşımız cevabını almıştır. |
|
↑
|
|
|
-
lord-eragon
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.06.2009, 17:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kalmışsınn geçmiş olsun o sınavı er geç wermek zorundasın
bu sene girmesende olur ama mezun olurken mecburen ünv girmeq için wermen lazım ______________
|
|
↑
|
|
|
-
csk1nq
Acemi Üye
|
03.06.2009, 18:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım TM'ye geçmeyi düşünüyorsan, sayısal bölümü alan derslerin (matematik - geometri harici) zayıf olsa bile o derslerden sorumlu olmuyorsun, sorumluluk sınavına girmene gerek kalmıyor. |
|
↑
|
|
|
|