Yazar |
Mesaj |
-
kefkirnet
Uzman Üye
|
27.05.2009, 20:07 (UTC) Mesaj konusu: Kefkir Silindi Kefkirnet İle Yeniden Geldik |
|
|
önceki sitemizin silinme sebebi bir arkadaşla ö.m yolu ile tartışmamız.
ikimizin sitesinide sildiler...
ama www.kefkirnet.tr.gg ile yeniden sizlerleyim...
saygılarımla... ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
|
-
bjkent
Aktif Üye
|
27.05.2009, 20:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aynı kaderimiz benimde temizelkent adlı sitemi sildiler .
Bu arada sitenize hayranım...
Başarılar.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kefkirnet
Uzman Üye
|
27.05.2009, 20:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bjkent yazmış: Aynı kaderimiz benimde temizelkent adlı sitemi sildiler .
Bu arada sitenize hayranım...
Başarılar..
Teşekür ederim...
sizede başarılar ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
|
-
kodkurdu
Acemi Üye
|
27.05.2009, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sevgili kefkirnet forum paylaşımların ve sitenizdeki bilgi paylaşımları gerçekten çok güzel emeğine sağlık,çok faydalandım teşekkürler. www.baktube.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
kefkirnet
Uzman Üye
|
28.05.2009, 07:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kodkurdu yazmış: sevgili kefkirnet forum paylaşımların ve sitenizdeki bilgi paylaşımları gerçekten çok güzel emeğine sağlık,çok faydalandım teşekkürler. www.baktube.tr.gg
Teşekürler başarılar... ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
|
-
sekmen-ailesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.05.2009, 07:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel tasarım ve geniş içerik benimde fakedesign.tr.gg yi sildiler sebebi ise bana ait olmayan bir design kullanmam mıs. halbuki tasarım free tasarım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kefkirnet
Uzman Üye
|
28.05.2009, 08:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sekmen-ailesi yazmış: güzel tasarım ve geniş içerik benimde fakedesign.tr.gg yi sildiler sebebi ise bana ait olmayan bir design kullanmam mıs. halbuki tasarım free tasarım
Yorumun için teşekürler... ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
|
-
xxxkod
Uzman Üye
|
28.05.2009, 08:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni Sitende Başarılar Atakan...
İnş Birdaha Silinmez..
Benimde XxKod Sitem Silindi Bende Yeni Bir Site Olarak 1 Tane Daha x Koyarak XxxKod.Tr.Gg Sitemi Açtım...
İnş Kimsenin Sitesi Silinmez Çünkü O Kadar Emek veriyoruz...
Bedava Olmasından Dolayı Bir Çırpıda Sile Bilme Yetkileri Var Yetkili Kişilerin...
______________ |
|
↑
|
|
|
-
kefkirnet
Uzman Üye
|
28.05.2009, 15:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xxxkod yazmış: Yeni Sitende Başarılar Atakan...
İnş Birdaha Silinmez..
Benimde XxKod Sitem Silindi Bende Yeni Bir Site Olarak 1 Tane Daha x Koyarak XxxKod.Tr.Gg Sitemi Açtım...
İnş Kimsenin Sitesi Silinmez Çünkü O Kadar Emek veriyoruz...
Bedava Olmasından Dolayı Bir Çırpıda Sile Bilme Yetkileri Var Yetkili Kişilerin...
Sana bir daha bu ikazı yapmayacağım.
her başlıkta fırsat bulup bunu dile getirme hiçbir tr.gg sitesi haksız yere silinmez.
saygılarımla... ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
|
-
sekmen-ailesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.05.2009, 16:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ama benimki gercekten haksız yere silindi galiba tr-ggweb.tr.gg sitesi şikayet etmiş beni ayrıca tasarımımı çalmış. bu nedenle silmişler sitedeki başlık resmı harıc tum resımler benm uploadım. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kefkirnet
Uzman Üye
|
28.05.2009, 16:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sekmen-ailesi yazmış: ama benimki gercekten haksız yere silindi galiba tr-ggweb.tr.gg sitesi şikayet etmiş beni ayrıca tasarımımı çalmış. bu nedenle silmişler sitedeki başlık resmı harıc tum resımler benm uploadım.
Bunu support'a bildirin bize değil... ______________ Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir." |
|
↑
|
|
|
|