Yazar |
Mesaj |
-
futbolgezegeni
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.05.2009, 13:39 (UTC) Mesaj konusu: Şifreli Bilgisayara Girme??? |
|
|
Merhaba arkadaşlar bu aralar yazılıların olması sebebiyle babamlar bilgisayara şifre koydular.Ve günlük 1 saate izin veriyorlar.Siz bana şifreli olan bilgisayara nasıl gireceğimi anlatırsanız.Sevinirim.
Not:Ben su an guest hesabındayım ve pc dekı oyunlara gırınce atıyor onun ıcın yonetıcı hesabını acmam lazım ve lutfen guvenlı mod dısında cozum soylersenız ıyı olur.(Google'da aradım fakat ıstedıgım bılgılerı bulamadım.Umarım bana yardımcı olursunuz.) ______________
|
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
09.05.2009, 13:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
rapalemi21
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.05.2009, 13:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sana söyliyeyim ama fazla kaytarma parola istenilen yerde ctrl+alt+esc ye bas
sonra kullanıcı hesaplarına gir hesap aç bil.e girerken hesap adını yaz ve bölece girersin ______________
|
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
09.05.2009, 14:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
futbolgezegeni
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.05.2009, 14:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rapalemi21 yazmış: sana söyliyeyim ama fazla kaytarma parola istenilen yerde ctrl+alt+esc ye bas
sonra kullanıcı hesaplarına gir hesap aç bil.e girerken hesap adını yaz ve bölece girersin
Cevabınız için teşekkür ederim fakat denedım olmadı esc ye basıldıgı ıcın parola yazma yerı kapanıyor ve uzun sure ctrl+alt+esc ye bastım olmadı. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
rapalemi21
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.05.2009, 14:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
o zmn oturum açış şeklinden yap ______________
|
|
↑
|
|
|
-
black-web
Acemi Üye
|
10.05.2009, 11:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hic onlara gerek yok ctrl+alt+delete yap sonra kullanıcı adına administrator yaz tamam de bu kadar ______________ ll ฬฬฬ.вLαcк-ωєв.тя.gg ll GeneL WeBmaster EğLencE PlaTforMu
|
|
↑
|
|
|
-
burak-alemci
Acemi Üye
|
16.05.2009, 13:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pc açılırken f8 bas güvenli modda pc yi aç ordan kullanıca hesabına gir parola kaldır de kaldırır ______________ by_team_ScOrPiOn |
|
↑
|
|
|
-
tr-sari-koxp
Acemi Üye
|
20.05.2009, 12:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben bunu şifreni unutmuşsundur die sölüorum bilgisayar açılırken F8 tuşuna bas ondan sonra karşına siyah beyaz sayfa geliyor tmmı onda sonra windows şifre sormadan açacaktır ondan sonra denetim masası kullanıcı hesapları parola kaldır kolay gelsin... (ALINTIDIR) |
|
↑
|
|
|
-
turkplanet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.05.2009, 12:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tam sorunsuz girmek için usb belleğine linux kur. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
antepli27bela
Acemi Üye
|
03.06.2009, 06:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim ctrl+alt+esc yaparsan farklı oturum açmış olursun ama F8 güvenli moddan veya bizim gibi ctrl +alt+delete yapıyorsun orda çıkan kullanıcı adına administrator yazıyorsun ve bilgisayarın açılıyor ve geri kapattıgın da geri baban gilin koydugu şifre olşuyor hiç bişey anlamıyorlar |
|
↑
|
|
|
|