Yazar |
Mesaj |
-

beykozrehberi
Acemi Üye
|
10.05.2009, 13:54 (UTC) Mesaj konusu: sitem yönlendirilmiş |
|
|
arkadaslar benim sitem www.beykozrehberi.tr.gg bir oyun sitesine yönlendirilmiş acaba aldığım reklamlardanmı yoksa biri benim siteyi bilerekmi yönlendirmiş bir türlü işin içinden çıkamadım acil yardımcı olursanız sevinirim  |
|
↑
|
|
 |
-

islamanahtari
Uzman Üye
|
10.05.2009, 14:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım sayfayı azcık incelesen aynı sorular defalarca soruluyor cevaplanıyor son eklenen kodları inceleyin yönelnene sayfa sitenizdedir o kodu kaldırısanız düzelir  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

beykozrehberi
Acemi Üye
|
10.05.2009, 14:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
islamanahtari yazmış: arkadaşım sayfayı azcık incelesen aynı sorular defalarca soruluyor cevaplanıyor son eklenen kodları inceleyin yönelnene sayfa sitenizdedir o kodu kaldırısanız düzelir
siteme enson 40 gün önce reklam kodu yapıştırdım başka bir kod olayı olmadı acaba benim sitemi başkabir yönlendirme sitesinden yönlendirme gibi bir durum olabilirmi bu mümkünmüdür |
|
↑
|
|
 |
-

islamanahtari
Uzman Üye
|
10.05.2009, 18:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eğer içinde iframe kod varsa yönlenme olabilir 40gün olması önemli değildir
aylar öncesindeki kod bile admin bayagı kişi eklemiştir düşüncesi ile iframe kodu değiştirir ve siteniz yönlenir ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

cssahibi
Aktif Üye
|
10.05.2009, 18:25 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
Bir yerden kod falan aldıysan yada bir reklamdan kaynaklanıyordur mutlaka.O kodu bulmaya çalış ya ana sayfada yada introdadır. ______________ Amacımız Hazır Balık Vermek Değil.Balık Tutmayı Öğrenmenizi Sağlamak.
 |
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
10.05.2009, 18:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben sitenize girdim. Ama dediğiniz şeyle karşılaşmadım.
Muhtemelen o kod bir reklamdan kaynaklanıyordur. Yada bir toplistten.
Öncelikle hangı oyun sitesine yönlendıgıne bakın.
Bütün kod bolumlerıne bakın. O oyun sitesine yonlenen site bir kod ıcersınde olucaktır. O kod ıcersınden o linki çıkarın. Yada o olmazsa o kodu tamamiyle kaldırın. O kod muhtemelen tasarım ayarları bolumunde bır yerdedir.
Yada ana sayfada.. |
|
↑
|
|
 |
-

cssahibi
Aktif Üye
|
10.05.2009, 18:27 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
Aynı anda yazmışız.  ______________ Amacımız Hazır Balık Vermek Değil.Balık Tutmayı Öğrenmenizi Sağlamak.
 |
|
↑
|
|
 |
-

kefkirnet
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

beykozrehberi
Acemi Üye
|
11.05.2009, 01:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kefkirnet yazmış: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?p=484283#484283
saolun arkadaşlar..........  |
|
↑
|
|
 |
|