Yazar |
Mesaj |
-
habbsunn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.04.2009, 14:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
antifanatikfb yazmış: ııyy
hepsi çok güzel olmuş...
hehe ______________ CIM BOM BOM'UM BENIM BIRICIK SEVGILIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM, SENINLE AGLARIM SENINLE GULERIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM??? |
|
↑
|
|
|
-
habbsunn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.04.2009, 12:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ReSIMI NASIL BULDUNUZ ______________ CIM BOM BOM'UM BENIM BIRICIK SEVGILIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM, SENINLE AGLARIM SENINLE GULERIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM??? |
|
↑
|
|
|
-
habbsunn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.05.2009, 12:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
______________ CIM BOM BOM'UM BENIM BIRICIK SEVGILIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM, SENINLE AGLARIM SENINLE GULERIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM??? |
|
↑
|
|
|
-
kopekturleri
Acemi Üye
|
03.05.2009, 12:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iğrenç bence bu photoshop çalısması daha güzel olmus
|
|
↑
|
|
|
-
habbsunn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.05.2009, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kopekturleri yazmış: iğrenç bence bu photoshop çalısması daha güzel olmus
yok ______________ CIM BOM BOM'UM BENIM BIRICIK SEVGILIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM, SENINLE AGLARIM SENINLE GULERIM, SOYLE SENDEN BASKA KIMIM VAR BENIM??? |
|
↑
|
|
|
-
3dgame
Acemi Üye
|
15.05.2009, 18:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
odev-arsivleri yazmış: Alex'i Sevmem Ama Gs'li Olduğum İçin Beyendim Güzel Çalışma...
Arkadaşım bin kere dedim insanlara beyendim deil beğendim yazılır diye.Şu hataya düşmeyin görünce sinir oluyorm türkçemize sahip çıkın |
|
↑
|
|
|
-
eminonu
Uzman Üye
|
16.05.2009, 05:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kopekturleri yazmış: iğrenç bence bu photoshop çalısması daha güzel olmus
İşte Bu Daha Güzelmiş ______________ |
|
↑
|
|
|
-
arkasiradakiler-fun
Acemi Üye
|
20.05.2009, 00:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eminonu yazmış: kopekturleri yazmış: iğrenç bence bu photoshop çalısması daha güzel olmus
İşte Bu Daha Güzelmiş |
|
↑
|
|
|
-
paragrafceviri
Acemi Üye
|
25.05.2009, 16:24 (UTC) Mesaj konusu: Güzel... |
|
|
Arkadaşım güzel bir çalışma yapmışsın. Ama resimleri her hangi bir yerden aldıktan sonra kenarlarını yumuşatırsan daha iii olur. O zaman montaj olduğu da belli olmaz pek ______________ www.sanalbankam.tr.gg
www.paragrafceviri.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
|