Yazar |
Mesaj |
-
yalovanakis
Acemi Üye
|
02.05.2009, 00:40 (UTC) Mesaj konusu: sitem silindi |
|
|
arkadaşlar beim ilk göz agrım nakisyalova.tr.gg sitem vardı bu siteyi arkadaş kendi sitesine yani com. yönlerdirmiş inanın haberim yok tabiki haklı olarak silindi söz birdaha böyle bişey olmaz beni ilk aşkımdan ayırmayın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnn sizi seviyorum yalakalık degil inanın saygı ve sevgiler allaha emanet olun |
|
↑
|
|
|
-
mimarsinanlisesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.05.2009, 05:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava Siteme Mail atmayı dene.Ama pek ümitlenme ______________ |
|
↑
|
|
|
-
by-toxec
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.05.2009, 06:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
freetasarimlar
Aktif Üye
|
02.05.2009, 06:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Silinen sitelerin , support'a mesaj atılarak alınma şansı %2'dir. ,
Bu yüzden fazla ümitlenme , unutmaki '' Support '' hakıs yere hiç bir siteyi silmez. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
by-toxec
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.05.2009, 07:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
freetasarimlar yazmış: Silinen sitelerin , support'a mesaj atılarak alınma şansı %2'dir. ,
Bu yüzden fazla ümitlenme , unutmaki '' Support '' hakıs yere hiç bir siteyi silmez.
sende unutmaki her siteye 2.ci şans verilir! ______________
|
|
↑
|
|
|
-
freetasarimlar
Aktif Üye
|
02.05.2009, 07:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
by-toxec yazmış: freetasarimlar yazmış: Silinen sitelerin , support'a mesaj atılarak alınma şansı %2'dir. ,
Bu yüzden fazla ümitlenme , unutmaki '' Support '' hakıs yere hiç bir siteyi silmez.
sende unutmaki her siteye 2.ci şans verilir!
Her siteye 2. şans verilmesinin imkanı yok , bazı durularda 2. şans verilebilir. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kraltopliste
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.05.2009, 07:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
freetasarimlar
Aktif Üye
|
02.05.2009, 07:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
______________ |
|
↑
|
|
|
-
by-toxec
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.05.2009, 07:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
freetasarimlar yazmış: by-toxec yazmış: freetasarimlar yazmış: Silinen sitelerin , support'a mesaj atılarak alınma şansı %2'dir. ,
sende unutmaki her siteye 2.ci şans verilir!
Her siteye 2. şans verilmesinin imkanı yok , bazı durularda 2. şans verilebilir.
çok bildiğini zanediyorsun dimi?
Alıntı: Arkadaşlar..
İlk önce bilinmesi gereken şey şudur...
Hiç bir site sebepsiz yere silinmez
Sitenize girdiğinizde "bu site tamamen silinmiştir" yazısıyla karşılaşırsanız yapmanız gereken buraya başlık açmak değildir..
hemen sitenizin kayıtlı olduğu mail adresinden support-tr( at )webme.com a mail atarak sormalısınız..
siteniz silinmeden önce bir uyarı mesajı almazsınız..
çünkü zaten ilk silinme başlı başına bir uyarıdır..
doğal karşılarsınız ki milyon tane siteye tek tek uyarı mesajı atılamaz..
lütfen bilmediğiniz durumları, site silinme yada teknik konuları hemen sitenizin kayıtlı olduğu mailden support-tr( at )webme.com a mail yazarak iletiniz..
sizlere en doğru bilgi bu mailden verilecektir... Wink
not: bazı arkadaşlar site açarken istenen mail adresini kafasından atarak yazıyor.. bu durumlarda ayarlara girerek orada yazan kafadan attığınız maili silerek aktif bir mail adresinizle değiştirin ve mailinizi ondan yazın...
dikkatli oku 1.silme uyarıdır 2.silinmede geri açılması imkansızdır ______________
|
|
↑
|
|
|
|