Yazar |
Mesaj |
-

freetasarim
Aktif Üye
|
26.04.2009, 16:10 (UTC) Mesaj konusu: Bu Adam Beni Baydı Alın Başımdan |
|
|
freetasarimlar dan kufur atmış başka bi üyeliğe sonra [lar]ini silmiş ben kufur etmişm diye millete yutturuyor gereğini yapılmasını arz ederim ben buraya kadar gelmesini istemezdim ama adam benim adıma kufur yazmış bende salaktım ya yutucam ______________ freetasarimlar dan kufur atmış başka bi üyeliğe sonra lerini silmiş ben kufur etmişm diye millete yutturuyor Lutfen Banned Pls
|
|
↑
|
|
 |
-

freetasarim
Aktif Üye
|
26.04.2009, 16:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
birşey diyecek yokmu ______________ freetasarimlar dan kufur atmış başka bi üyeliğe sonra lerini silmiş ben kufur etmişm diye millete yutturuyor Lutfen Banned Pls
|
|
↑
|
|
 |
-

hersiteye-banner
Acemi Üye
|
26.04.2009, 16:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

by-toxec
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.04.2009, 16:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
profil resmide aynı  freetasarim erçekten senmi ettin küfür ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

hersiteye-banner
Acemi Üye
|
26.04.2009, 16:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
by-toxec yazmış:
profil resmide aynı  freetasarim erçekten senmi ettin küfür
arkadaşım herşeyimin üsdüne yemin ederim bakın ben NE Photoshop bilirim ne başka birşey mantıklı bir insan mantığını kullanırsa benim yapmadığımı anlar ,
ilk önce photoshop bilsem kendime güzel bi şablon yapar siteme kendi tasarımımı eklerim demi ?
ayrıca ben yapsam konuyu bukadar uzatmam amaan kapanırsa kapansın der bırakırım ama benim zoruma giden şu , bana iftira atılması hayatımda en nefret ettiğim şey YALANDIR.
ama bakım demiyorumki içeriği çalmadım ,
doğru içeriğini çaldım , ve özel mesajdan özürdiledimde kendiside biliyor.  |
|
↑
|
|
 |
-

freetasarim
Aktif Üye
|
26.04.2009, 17:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yaws ben etmedim size bir link atamda görün
http://sunucu18.kucukresim.com/uploads/aaa4edcd.bmp
bakta gör bu nasıl olucak aynısı adam böle yapmış ______________ freetasarimlar dan kufur atmış başka bi üyeliğe sonra lerini silmiş ben kufur etmişm diye millete yutturuyor Lutfen Banned Pls
|
|
↑
|
|
 |
-

hersiteye-banner
Acemi Üye
|
26.04.2009, 17:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Akıllı arkadaşımız demek isdiyorki yani bakın photoshop ile yapmıs , demek isdiyo ama onun açıklamasınıda yapdım.
Arkadaşım öyle dolandırıcılıkları anca seningibiler yapar , öyle şeyler benim aklımdan bile geçmez sen işine bak ben burda banlansam bile bu işin öbür tarafıda var. |
|
↑
|
|
 |
-

hersiteye-banner
Acemi Üye
|
26.04.2009, 17:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben NE Photoshop bilirim ne başka birşey mantıklı bir insan mantığını kullanırsa benim yapmadığımı anlar ,
ilk önce photoshop bilsem kendime güzel bi şablon yapar siteme kendi tasarımımı eklerim demi ?
ayrıca ben yapsam konuyu bukadar uzatmam amaan kapanırsa kapansın der bırakırım ama benim zoruma giden şu , bana iftira atılması hayatımda en nefret ettiğim şey YALANDIR.
ama bakım demiyorumki içeriği çalmadım ,
doğru içeriğini çaldım , ve özel mesajdan özürdiledimde kendiside biliyor. |
|
↑
|
|
 |
-

mehmet-altiner
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

abron
Uzman Üye
|
26.04.2009, 17:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mehmet-altiner yazmış: Lütfen bu tür olayları aranızda halledin eğer hallolmazsada moderatörlere ö.m atın ! En doğrusu bu bence...
bu konu artık ne modu nede iki kişi arasında çözülür. bir kişi diger kişinin kişilik haklarına saldırıda bulunmuştur bu konu support a bildirilip hakan bey 24 saat içerisinde gerekeni yapar. ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
 |
-

hersiteye-banner
Acemi Üye
|
26.04.2009, 17:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bir kişi diger kişinin kişilik haklarına saldırıda bulunmuştur
O bana bulundu demi ? |
|
↑
|
|
 |
-

abron
Uzman Üye
|
26.04.2009, 17:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O mu bumu şumu o arası hakkında ben herhengi bir sonuç belirtmem her mesajımda söyledigim gibi
support-tr( at )webme.com
atacagınız bir mail her şeyi kesin bir sonuça baglar.
iyi eglenceler. ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
 |
-

mehmet-altiner
Uzman Üye
|
26.04.2009, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abron yazmış: mehmet-altiner yazmış: Lütfen bu tür olayları aranızda halledin eğer hallolmazsada moderatörlere ö.m atın ! En doğrusu bu bence...
bu konu artık ne modu nede iki kişi arasında çözülür. bir kişi diger kişinin kişilik haklarına saldırıda bulunmuştur bu konu support a bildirilip hakan bey 24 saat içerisinde gerekeni yapar.
Haklısınız zaten olayı dediğiniz dereceye getiren onlar ben sadece olayın foruma taşmadan önce kendi aralarnda hallolmasını yeğlerdim xD ______________ Site Değerlendirme | Site Tanıtma | Photoshop Css-Web Tasarımı Yapma | Photoshop Css-Web Tasarımı Yapma Forum |
|
↑
|
|
 |
-

hersiteye-banner
Acemi Üye
|
26.04.2009, 17:46 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bu Adam Beni Baydı Alın Başımdan |
|
|
freetasarim yazmış: freetasarimlar dan kufur atmış başka bi üyeliğe sonra [lar]ini silmiş
Bak yalan söylediğin nerden belli ben başka bir hesabımla giriyorum çünkü
öbür hesabım banlandı .! |
|
↑
|
|
 |
|