Yazar |
Mesaj |
-

futboltribunu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.04.2009, 16:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hersiteye-banner yazmış: futboltribunu yazmış: Lütfen konuyu uzatmayın
Bu tür konuları ö.m yoluyla kendi aranızda halledin.
sende herşeye muhalefet olma!
Muhalefetlik ile alakası yok
Ben forum kurallarını hatırlatmaya çalışıyorum ______________ Belki birgün yeniden... |
|
↑
|
|
 |
-

hersiteye-banner
Acemi Üye
|
26.04.2009, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Forum kurallarını biliyoruz ama burda önemli bir mevzu war. ! |
|
↑
|
|
 |
-

freetasarim
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

freetasarim
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

futboltribunu
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.04.2009, 16:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hersiteye-banner yazmış: Forum kurallarını biliyoruz ama burda önemli bir mevzu war. !
Ama bu konunun konuşulacağı yer burası değil kendi aranızda halledin böyle gereksiz şeylerle forumu meşgul etmeye hakkınız yok ______________ Belki birgün yeniden... |
|
↑
|
|
 |
-

freetasarim
Aktif Üye
|
26.04.2009, 16:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
adam haksız haklı olmaya çalışıyo nickler aynı sadece lerini silmiş benden geldi diye yutturuyor bende salaktım ya hemen çaktım kanıtımda yukarda ______________ freetasarimlar dan kufur atmış başka bi üyeliğe sonra lerini silmiş ben kufur etmişm diye millete yutturuyor Lutfen Banned Pls
|
|
↑
|
|
 |
-

hersiteye-banner
Acemi Üye
|
26.04.2009, 16:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım öyle dolandırıcılıkları anca seningibiler yapar , öyle şeyler benim aklımdan bile geçmez sen işine bak ben burda banlansam bile bu işin öbür tarafıda var. |
|
↑
|
|
 |
-

freetasarim
Aktif Üye
|
26.04.2009, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benim içim rahat sen düşün öbür tarafı insanın emeğini çalmak gunahtır hele iftira gıybet etmek daha buyuk suç bakalım öbür tarafta kul hakkından nasıl yanıcan ______________ freetasarimlar dan kufur atmış başka bi üyeliğe sonra lerini silmiş ben kufur etmişm diye millete yutturuyor Lutfen Banned Pls
|
|
↑
|
|
 |
-

hersiteye-banner
Acemi Üye
|
26.04.2009, 16:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
freetasarim yazmış: benim içim rahat sen düşün öbür tarafı insanın emeğini çalmak gunahtır hele iftira gıybet etmek daha buyuk suç bakalım öbür tarafta kul hakkından nasıl yanıcan
Bak bunları bile bile hala yazıyosun , seni allah ısla etsin. |
|
↑
|
|
 |
-

by-toxec
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.04.2009, 16:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
o küfürü kim etmişse allah belasını wersin çünkü bırak atayı ( yanlıs anlamayın )
ANAYA laf atıor o küfürde ana demek
ŞEREF,NAMUS,HASASİYET demekdir. ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

egzersizm
Acemi Üye
|
26.04.2009, 16:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar gereken yapılacaktır sizler daha yenisiniz işin yeniliğine veriyorum sizi.Argo kelimeler kullanmayın ayrıca uzatmayın tamam modlar görürse yapacaktır gerekeni. |
|
↑
|
|
 |
|