Yazar |
Mesaj |
-
ceyhanimamhatip2009
Acemi Üye
|
14.04.2009, 10:41 (UTC) Mesaj konusu: Arkadaşlar Css bilgisi olanlar bakabilir mi? |
|
|
Slm arkadaşlar.Ben bizim sınıf için bir site yapmaya çalıştım ama tam yapamadım.Css ile bana yardım edebilecek varmı.Veyha elinde benim yaptığım siteye benzer bir Css var mı ? |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
14.04.2009, 10:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
daha deişik tablo tasarımlar yapabilrsin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
14.04.2009, 10:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
flood yapmış gibi oluorum ama hazır tasarımlarıda sitene uygulayabilirsin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
ceyhanimamhatip2009
Acemi Üye
|
14.04.2009, 10:55 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
arkadaşlar benim amacım düzgün birşey yapabilmek.Bunun içinde daha önceden yaptığınız veya hazır tasarımlar tablollar butonlar varsa bana yardımcı olabilirmisiniz demek istedim.Bu sitede profosyonel derecede yapabilecek arkadaşlarımız var.Onlardan yardım istiyorum... |
|
↑
|
|
|
-
odev-arsivleri
Uzman Üye
|
14.04.2009, 11:01 (UTC) Mesaj konusu: Re: cvp |
|
|
ceyhanimamhatip2009 yazmış: arkadaşlar benim amacım düzgün birşey yapabilmek.Bunun içinde daha önceden yaptığınız veya hazır tasarımlar tablollar butonlar varsa bana yardımcı olabilirmisiniz demek istedim.Bu sitede profosyonel derecede yapabilecek arkadaşlarımız var.Onlardan yardım istiyorum...
Aynı Konuyu Burayada Açmışsınız!!!
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=98158&highlight=
Lütfen Aynı Konulu ve Aynı İçerikli Foruma Konular Açmayınız!!! |
|
↑
|
|
|
-
ceyhanimamhatip2009
Acemi Üye
|
14.04.2009, 11:04 (UTC) Mesaj konusu: cvp |
|
|
kusura bakmayın yanlışlık yaptım...Cevap yerine yeni başlık butonuna tıklamışım... |
|
↑
|
|
|
-
b-sfm
Acemi Üye
|
14.04.2009, 11:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sen yapmayı denesen yapaamdığın yeri sorsan ______________ |
|
↑
|
|
|
-
b-sfm
Acemi Üye
|
14.04.2009, 11:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yapamadığın Yeri Sor Bize Yaptırma ______________ |
|
↑
|
|
|
-
web-codez
Acemi Üye
|
14.04.2009, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: Re: Arkadaşlar Css bilgisi olanlar bakabilir mi? |
|
|
ceyhanimamhatip2009 yazmış: Slm arkadaşlar.Ben bizim sınıf için bir site yapmaya çalıştım ama tam yapamadım.Css ile bana yardım edebilecek varmı.Veyha elinde benim yaptığım siteye benzer bir Css var mı ?
ARKADAS SEN YAPMAYI DENE YAPAMADIGIN YER VARSA SOR BURADA |
|
↑
|
|
|
-
xxeglence
Acemi Üye
|
14.04.2009, 18:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşım bnde var bnde okulun sitesini yaptım bn sana sitenin adresini verim beğenirsen kodunuda veriyim sn kendine göre düzenlersin.
adres: www.trsiyavuspasa.tr.gg
bi bak beğenirsen ben sana gönderirim kodunu. |
|
↑
|
|
|
-
xxeglence
Acemi Üye
|
14.04.2009, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |