Yazar |
Mesaj |
-
mini-cafe
Uzman Üye
|
11.04.2009, 09:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ayrıca Googleye BEDAVA SİTEM Yazın daha sonra 3.sıradakının açıklamasına bakın...
Şöyle bir açıklama var...
Imprint. webme-company: webme GmbH. Richard-Wagner-Straße 2 91054 Erlangen Registration court: Fürth District Court Company registration number: HRB 11178 ...
Sanırım bdava sitemin kurduğu haberleri için Bedava-Sitem-Guys gibi bir site olmalı ______________
|
|
↑
|
|
|
-
ahmet-yusuf-adem
Acemi Üye
|
11.04.2009, 09:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
demekki o anahtar kelimeler sayesinde il sıralarda çıkıyor |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
11.04.2009, 09:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar size acıkladım saten hem google dogrulama sayesinde hemde googleye saglam eklemiş sitesi anahtar kelimelerle, PR güncelemesi olsun o saten oradan düşer |
|
↑
|
|
|
-
msnmax
Acemi Üye
|
11.04.2009, 09:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@mini-cafe
lütfen okuyun:
bakın saygı değer arkadaşım
siz ilk site kurduğunuzda ne yazıyor
Merhaba,
bu siteni Sitene Giris den değiştirebilirsin!
Sitenle iyi eğlenceler!
Benjamin Lochmann
Webmaster bedava-sitem.com
Adam sitesini yeni açmıs belli hem bir şey daha var
bedava-sitem-guys var biliyorum ama adı bedava-sitem diye başlıyor dimi
fifa2009oyna.tr.gg bu ne yha :S yani dediğim gibi o sitenin b-s ile hiç bir ilgisi olmadığına eminim ______________
(¯`·._.·[ MsnMax Msn Portalı ]·._.·´¯) |
|
↑
|
|
|
-
rapkoloji
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Cevreme kendime baktim inanamadim müskül hayrete düstüm Kaldim yine tek basima bombos dünya ahiret hayata küstüm
|
11.04.2009, 09:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bormed01
Acemi Üye
|
11.04.2009, 09:41 (UTC) Mesaj konusu: eklemiş olabilir saglam yani googlede |
|
|
htlmkodes yazmış: Googleye sitesini eklemiş olabilir saglam yani googlede siteyi dogrutmuşdur. isminede bakarsanız ilgi cekici bir site olacagı icin googlede onu ön sıralara almış ama icerik 1 hafta daha boş giderse o sitenin belki alt sayfalara düşme şansı var ama herkes onun linkine tıklayınıca, yerinde sabit kalabilir belkide 1 sıra daha yükselebilir.... |
|
↑
|
|
|
-
bormed01
Acemi Üye
|
11.04.2009, 09:41 (UTC) Mesaj konusu: [quote="islamanahtari"][quote="forum-king&quo |
|
|
islamanahtari yazmış: forum-king yazmış: tr.gg ler googlede doğrulanamıyor |
|
↑
|
|
|
-
bormed01
Acemi Üye
|
11.04.2009, 09:42 (UTC) Mesaj konusu: MİLLET ŞANSLI :D[/quote] |
|
|
msnmax yazmış: mini-cafe yazmış: msnmax yazmış: MİLLET ŞANSLI
Bunun Şanş İle Hiçbir İlgisi Yoktur...!
hadi yha adamın sitesinde hiç bişi yok nasıl oluyorda günde 300 kişi sitesine sokuyor bedava-sitem yazınca hemen altda o çıkıo hadi açıkla |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
11.04.2009, 09:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada adamın bide toplistlere yani prsi yüksek toplistlere üye olursa eger daha cokda yükselebilir pr bunada baglıdır cünkü |
|
↑
|
|
|
-
msnmax
Acemi Üye
|
11.04.2009, 09:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar toplistlerle alakası yok !
Adam size direk link vermiyo
mesela tr.gg toplisti gibi
in-out girişi olarak veriyor google amca bunu link olarak görmüyo ______________
(¯`·._.·[ MsnMax Msn Portalı ]·._.·´¯) |
|
↑
|
|
|
-
islamanahtari
Uzman Üye
|
11.04.2009, 12:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar bedava sitem bir hafta kesildi şu an mesela benım siteme bile google bot giriyor ama sayfa indirme yapmıyor 79 sayfamda googledan kalkmışş düzelmesi zaman alıcak zamanla ilk sıradan inecektir ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mini-cafe
Uzman Üye
|
11.04.2009, 15:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hani Oyunlarda Hile Olurya...Pagerank Hilesi Kullanmış ______________
|
|
↑
|
|
|
-
dersadasiyayinlari
Aktif Üye
Konum: TÜRKİYE/SAMSUN/LADİK/AKTAŞ KÖYÜ||||SORUNUN VARSA Ö.M AT ÇÖZMEYE ÇALIŞALIM
|
11.04.2009, 16:10 (UTC) Mesaj konusu: http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=66322 |
|
|
Alıntı: piriketseverler.tr.gg paylaşımıdır.
Google'da site doğrulama herkesin bildiği üzere 2 şekilde yapılmaktadır. Bunlardan birincisi Google'ın belirlemiş olduğu bir isimle HTML dosyasını sitemize yüklemektir. Şimdiye kadar bu birinci yönteme imkansız olarak bakılıyordu ve ikinci yönteme başvuruluyordu. Eee biz zaten ikinci yöntem ile Sitemizi doğruluyoruz buna ne gerek var diyorsanız yazının devamını okumanızı tavsiye ederim.
FTP'si olmayan bir web alanına sahipseniz ve oluşturmuş olduğunuz sayfalar HTM uzantılı oluşuyorsa Sitenizi doğrularken yapmanız gereken bir değişiklik var. Google'ın belirlemiş olduğu HTML dosyasının sonuna ' l ' harfini koyarak sayfayı oluşturuyoruz.
Böylece CSS dışında tasarım kullanan arkadaşlarımız zaman zaman CSS'ye geçip sitelerini tekrar doğrulamak zorunda kalmayacak. Google'ın belirlemiş olduğu bir isimle HTML dosyasını oluşturduktan sonra Saklı sayfalar yaparak bu sayfayı saklayarak bir daha site doğrulama işi ile uğraşmaktan kurtuluyoruz. Bu yöntem ile her türlü HTML sayfalarınızı oluşturabilirsiniz.
NOT: Bu Yöntem www.piriketseverler.tr.gg tarafından bulunmuş olup kaynak gösterilmeksizin hiçbir yerde içerik olarak kullanılamaz.
oradaki l harfi I HARFİ DEĞİL ORADA BULUNAN YERDEN KOPYALA YAPIŞTIR YAPINIZ. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mimarsinanlisesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.04.2009, 16:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya arkadaşlar belkide adamın googlede tanıdığı vardır Yakında bide adsenseye üye olur. Ben o kadar uğraştım pagerank 2 ama uzatmaya gerek yok sağlıcakla kalın. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dersadasiyayinlari
Aktif Üye
Konum: TÜRKİYE/SAMSUN/LADİK/AKTAŞ KÖYÜ||||SORUNUN VARSA Ö.M AT ÇÖZMEYE ÇALIŞALIM
|
11.04.2009, 16:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben denedim ve 10 sitemde yapamadığımı bu sitede yaptım ______________ |
|
↑
|
|
|
|