Yazar |
Mesaj |
-
uygunpanjur
Acemi Üye
|
06.04.2009, 07:16 (UTC) Mesaj konusu: SİTE NEDEN KAPATILDI ??? |
|
|
Merhaba arkadaşımın cafemaviege.tr.gg adlı bir sitesi vardı ve hiç ön bilgi gönderilmeden direkman sitesi silindi tüm çabaları harcadığı zamanlar boşa gitti bu siteyi tanıyan yönetici arkadaşlar yada silen arkadaşlar varmı ve neden silindi bir cevap bekliyoruz ve ayni alan adına açabilirmi saygılarımla ? |
|
↑
|
|
|
-
istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
islamanahtari
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
wbsite-ekle
Acemi Üye
|
06.04.2009, 14:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: istediginherseyburada.tr.gg
Flood yapmayınız______________ |
|
↑
|
|
|
-
istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.04.2009, 14:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wbsite-ekle yazmış: Alıntı: istediginherseyburada.tr.gg
Flood yapmayınız
Bilginiz olmadan flood yapmayınız demeyin.Forum kurallarını biliyorum ki yardımseverim.İnternet bağlantımda problem var arada gidip geliyor gittiği sırada bir defa tıkladım gitmedi tekrar tıkladım gitti,meğer birincide de yollamış farkına varamazdım... |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
06.04.2009, 14:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istediginherseyburada yazmış: wbsite-ekle yazmış: Alıntı: istediginherseyburada.tr.gg
Flood yapmayınız
Bilginiz olmadan flood yapmayınız demeyin.Forum kurallarını biliyorum ki yardımseverim.İnternet bağlantımda problem var arada gidip geliyor gittiği sırada bir defa tıkladım gitmedi tekrar tıkladım gitti,meğer birincide de yollamış farkına varamazdım... |
|
↑
|
|
|
-
wbsite-ekle
Acemi Üye
|
06.04.2009, 14:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tamam Uzatma orada Bilgi Verseydin Bizde öle demezdik şimdide Başımda Böbürlenme Herkeze Uyarı Gönderirsiniz yok bunu yapma yok şunu yapma kendinize gelinca akşama kadar konuşursunuz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
06.04.2009, 14:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wbsite-ekle yazmış: Tamam Uzatma orada Bilgi Verseydin Bizde öle demezdik şimdide Başımda Böbürlenme Herkeze Uyarı Gönderirsiniz yok bunu yapma yok şunu yapma kendinize gelinca akşama kadar konuşursunuz Kardeşim bir şey bilmeden lütfen konuşmayalım!______________
Ethical Hacker Professional Web Designer |
|
↑
|
|
|
|