Yazar |
Mesaj |
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
19.03.2009, 00:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
denizmerkezi yazmış: arkadaşlar ben bilgisayar öğretmenyimö bu mumkundeğil boşuna çalışmayın
peki nasıl olcak kardeş bi yöntemini söylermisin ?______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
berkant53
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
alacatispor1927
Acemi Üye
|
20.03.2009, 23:19 (UTC) Mesaj konusu: Re |
|
|
öğretmenmm saygısızlık gibi görmeyin ama bn nası yaptım o zaman ______________ |
|
↑
|
|
|
-
foge
Aktif Üye
|
05.04.2009, 13:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BİR HESAP VİSTA BİR HESAP XP OLMAZ.. (kullancıı hesabı) |
|
↑
|
|
|
-
blakhack
Acemi Üye
|
05.04.2009, 20:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
format veya işletim sistemi değişimi
ilk açılışta "del" basarak windows setep bios ayarlarına girerek bios ayarlarımızı Cd-Rom olarak belirliyoruz şöyle dlop/bat/forst cd-rom
gibi daha sonra f10 yaparak ayarlarımızı kaydedip çıkıyoruz ve ilk açılış ekranı yeniden gelecek ve c den ön yükleme için bir tuşa basın yazısı çıkınca kura başlıyoruz ve zaten sizi yönlendirecek kur sihirbazı şayet iki işletim sistemi istiyorsanız d ye kurmalısınız yok sadece xp olsun diyorsanız c yi silmelisiniz driver ler için elinizde cd yok ise ekran kartı ses kartı eternet anakart vb. her şey
serial crak warez gibi sorunlarınız içinde iletişim kura bilirsiniz benimle yer yüzündeki her makinanın driveri mevcuttur arşivlerimde selametle yapamadığın yerde iletişim kur dikkat_25 at hot.com |
|
↑
|
|
|
-
bu-senindunyan
Acemi Üye
|
18.04.2009, 20:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bak arkadaş xsp pro cd sini takar bilgisayarına format atarsın başka yolu yok vista zaten agır bi sistem bide format atmadan xpyide onun üstüne yuklersen elinde pc diye bişey kalmaz |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
18.04.2009, 21:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
alacatispor1927
Acemi Üye
|
19.04.2009, 21:46 (UTC) Mesaj konusu: Re |
|
|
kardeşm biostan ayar yap first boot device yi cd rom yap sonra F10 a bas yese bas çık cd takılı olsunn hala okumuosa sorun pc de:D |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
19.04.2009, 23:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasim61 yazmış: Kardeşim bilgisayarını xp yapmak için bilgisayar kasasının xpye uyumlu olması gerekir! Eğer kasan xpye uyumlu değilse yapamazsın!
kasa derken sanırım içindeki parçaları diyorsunuz bu parçalar uyumlu olup olmasıyla alakası yok ta yenı aldım ben bu bılgısayarı fakat bi xp ye çeviremedim bılgısayarcılarda nasıl bılgısayarcıysa xp yapayız dedıler yanı garantı bıtene kadar sabretcez ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
19.04.2009, 23:22 (UTC) Mesaj konusu: Re: Re |
|
|
alacatispor1927 yazmış: kardeşm biostan ayar yap first boot device yi cd rom yap sonra F10 a bas yese bas çık cd takılı olsunn hala okumuosa sorun pc de:D
onlar full dogru ama xp olmuyor.______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
erguvani
Acemi Üye
|
20.04.2009, 09:20 (UTC) Mesaj konusu: Re: vista yerine xp nasıl yüklenir ? |
|
|
tasarimci-amca2 yazmış: arkadaşlar bende xp pro cd si var fakat ben bunu hep denıyorum bi xp yapamadım vistayı kaldırıp veya nasıl yapılıyosa ıste xp pro yapcam nasıl olur lütfen buna artık çözüm bulmak ıstıyorum cıldırcam bılgısayarcılarda yapmıyo kendın yap dıyolar ama olmuyor nasıl xp ye cevırebılırım ? ______________ medikal işleri güzel dir ve kimyasal cam mazemeleri
|
|
↑
|
|
|
-
maxi-cafe
Aktif Üye
|
21.04.2009, 16:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eğer harddiskin sata ise xp cd'sinin içine sata driverleri yüklemelisin.
Yoksa xp'ye çeviremezsin. Bir de kullandığın pc laptopsa markasını ve
özelliklerini söyle yardımcı olmaya çalışırım.______________ |
|
↑
|
|
|
|