Yazar |
Mesaj |
-
seonet
Uzman Üye
Konum: don't be another, be yourself, you are more beautiful like this
|
04.04.2009, 17:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pr güncellemesi oldu bitti daha yeni siz neyden bahsediosunuz ya ______________
|
|
↑
|
|
|
-
11a-projelerimiz
Acemi Üye
|
04.04.2009, 17:37 (UTC) Mesaj konusu: acılma |
|
|
hayırlı olsun |
|
↑
|
|
|
-
emrahgurel
Acemi Üye
|
04.04.2009, 17:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benım sıteme hala ulasılamıo ....sorun nedır? |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
04.04.2009, 17:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayır baktım ulaşılıyor |
|
↑
|
|
|
-
icdenetciler
Acemi Üye
|
04.04.2009, 17:58 (UTC) Mesaj konusu: Çoook Teşekkürler |
|
|
Bedava Sitem açıldı çok mutluyum. Tüm site sahiplarine ve kullanıcılara teşekkür ederim. Ben Bedava Sitemi çok seviyorum. Eksik olmayınız... Hepden kapandi diye çok üzülmüştüm. Hoşcakalın ______________ iç denetçiler, iç denetim, iç denetçi, denetçi, denetim, denet, müfettiş, evren, alan,hukuk, maliye, ordu, ordu belediyesi, belediye, mkduman, idkk, denetim. |
|
↑
|
|
|
-
soyluedebiyat
Acemi Üye
|
04.04.2009, 18:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekürler,iyi çalışmalar;ama nedeni neydi acaba?çünkü iyi amaçlar için kullanıldığında oldukça faydalı bir hizmet veriliyor ,site kurucuları elbette dikkat ediyorlardır ama içerikler belirlenirken bireysel site kuran arkadaşlarda dikkat etse çok daha fonksiyonel bir kollektif kullanım olurdu.Herkese iyi çalışmalar |
|
↑
|
|
|
-
denkendorf
Acemi Üye
|
04.04.2009, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: Hayırlı Olsun |
|
|
Bedava Sitem iyi ki varsın.. Her şey için teşekkürler.. |
|
↑
|
|
|
-
hepsigrubu13
Acemi Üye
|
04.04.2009, 19:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herkese hayırlı olsun inşallah daha böyle olmaz ______________ hepsi |
|
↑
|
|
|
-
genclikkonseyi
Acemi Üye
|
04.04.2009, 19:29 (UTC) Mesaj konusu: Sorun |
|
|
Nerdeyse bütün tr.gg site yapanların o kadar emeği boşa gitti derken açıldığı iyi oldu. Peki bunla ilgili açıklama yapılacak mı yapılmayacak mı? ______________ >>>##---KONSEY---##>>> |
|
↑
|
|
|
-
bilikkoyu
Acemi Üye
|
04.04.2009, 19:35 (UTC) Mesaj konusu: bedava -sitem hakkında |
|
|
selam öncelikle programcity katılıyorum .bedava sitem kapandıgında bir acıklama yapılmadı daha sonraları yazıyı turkce ye cevirdi.kapandıgı zaman ulasım adresi yoktu.sagolsun lar kazanma.org açan arkadaslara tessekur ederiz.butun paylasımlar bu siteden yapıldı.bence bir acıklama yapılması gerekir acıldı işte denip geçilmemeli.su yada bu şekilde bir problem yaşadık.sorun kaynagı su gibidi diye...Mesale dun login ayarlarına girilmiyordu bu gun girilebiliniyor tam manasıyla devreye girdi dedilebilir.Hayırlı olsun hepimize saygılar sunuyorum |
|
↑
|
|
|
-
gokceagackoyu
Acemi Üye
|
04.04.2009, 19:48 (UTC) Mesaj konusu: BENİM SİTEM HALA AÇILMADI |
|
|
Merhaba
Benim www.gokceagackoyu.tr.gg web sitem hala açılmadı. diğer iki sitem açıldı ama bu siteme ne yazık ki Türkiyeden erişim yok yazısı çıkıyor. Vtunnel üzerinden giriyorum.
medaratör arkadaşlar konu hakkında bilgi verebilirler ise sevinirim |
|
↑
|
|
|
-
orduzu
Acemi Üye
|
04.04.2009, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tam ziyeretci sayısı artıyordu çok kötü vurdu beni ama olsun geri döndü tekrar toparlarım http://www.orduzu.tr.gg[/code] |
|
↑
|
|
|
-
sekizg-sinifi
Acemi Üye
|
04.04.2009, 19:54 (UTC) Mesaj konusu: HAYIRLI OLSUN |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
ptcteklif
Acemi Üye
|
04.04.2009, 20:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İyi ki Varsın tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
bartinnet
Acemi Üye
|
04.04.2009, 20:07 (UTC) Mesaj konusu: TEKRARI OLMAMASI DİLEĞİYLE |
|
|
GÖDÜK Kİ TR GG SİTELERİ HER NE KADAR BİZİM DESEK TE ANİDEN EMEK VERDİĞİMİZ SİTELER ELİMİZDEN ÇIKABİLİYOR.
BİZE DERS OLMASI VE BİZE SORMADAN-UYARMADAN SİTELERİMİZİ KAPATAN YÖNETİCİLERİMİZE KÜPE OLMUŞTUR UMARIM. |
|
↑
|
|
|
|