Yazar |
Mesaj |
-
evo-rifles
Acemi Üye
|
04.04.2009, 16:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istediginherseyburada yazmış: evo-rifles yazmış: istediginherseyburada yazmış: Açıkçası tr.gg ye bakış açım değişti.Kusura bakmasınlar google da ole bir düştüm ki kırgınım birçok site google da birçok konuda 1. sıradaydı eskisi kadar kolay olmaz başarmak.Bence kendilerini affettirmeleri lazım bir türlü yenilik yok yenilik olmadığı gibi bazen gerileme oluyor.Bence artık yeni versiyon da gelmeli bedava-sitem bu durgunluğa son vermeli! Kesinlikle
Merak etme 1-2 hafta içinde eski rank'ına kavuşursun. Sonuçta içeriğin silinmiyor.. Google böcekleri (motorları) bünyesinde ki her siteye bu komutları gönderiyor. Eğer siten açıksa ve içeriğinden değer kaybetmediyse. Eski rank'ına ulaşıyor
Sıralaman aynı olmaz arkadaşım neden mi?
Çünkü sen alt sıralardayken google diğer siteleri üste gösterecektir ve google da arama yapan ziyaretçi ilk o siteyi görüp ona girecektir.Bu şekilde o sitenin o sayfası çok fazla görüntülenecek ve google da onu üstte göstermeye devam edecek yani ziyaretçi kazanma çabasına girmem gerekecek şimdi.Neyse belki bunca sorunun sonunfda bir iyilik yaparlar da yeni versiyon gelir inş.
Bütün bunları unutturur.
Kardeşim sen içerik yönünden zenginsen. Ve meta tag'lerin de daha geniş çaplı bir açıklaman varsa. Ve birde google motoruna kayıt olmuşsan. Eski rank'ına dönmemen için hiç bir engel yok.. Denedim ve sonucu gördüm zaten. |
|
↑
|
|
|
-
halimdiktas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.04.2009, 16:11 (UTC) Mesaj konusu: Merhaba... |
|
|
Bedeva sitemin tekrar açılması çok güzel...İnanın çok mutlu oldum...Bu nedenle bedeva sitem ailesine teşekkür ediyorum...
Herkese saygılar... |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
04.04.2009, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yüzüm güldü sayenizde içim huzurla doldu sevidiğim siteye sopnunda kavuştum....... |
|
↑
|
|
|
-
netturk
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
ogretmeninizim
Acemi Üye
|
04.04.2009, 16:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fakat ben de.tl li site yaptım ve tr.gg olarak giremiyorum neden acaba???
Bedava sitem açılmadan önce yapmıştım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ilahi1
Acemi Üye
|
04.04.2009, 16:35 (UTC) Mesaj konusu: jjj |
|
|
jj |
|
↑
|
|
|
-
cumayilmaz
Aktif Üye
|
04.04.2009, 16:36 (UTC) Mesaj konusu: çok üzüldük bir ara kapandı diye |
|
|
çok üzüldük bir ara kapandı diye allahtan açılmış
hayırlı olsun |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
04.04.2009, 16:37 (UTC) Mesaj konusu: Re: jjj |
|
|
boş mesaj göndermeyiniz... |
|
↑
|
|
|
-
ogretmeninizim
Acemi Üye
|
04.04.2009, 16:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ogretmeninizim yazmış: fakat ben de.tl li site yaptım ve tr.gg olarak giremiyorum neden acaba???
Bedava sitem açılmadan önce yapmıştım
BİLEN VAR MI ______________ |
|
↑
|
|
|
-
incidunyasi
Acemi Üye
|
04.04.2009, 17:01 (UTC) Mesaj konusu: teşekkürler |
|
|
demek sadece biraz sabır ______________ |
|
↑
|
|
|
-
turkpage
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.04.2009, 17:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Açılması İyi Oldu. |
|
↑
|
|
|
-
hayattanelsanatlarina
Acemi Üye
|
04.04.2009, 17:03 (UTC) Mesaj konusu: Maruzatım var... |
|
|
Hayırlısı olsun....Uzun bir süre haber alamayınca endişelendim.Keşke sorun olunca hemen haber verilseydi.İlk defa bir site hazırladığım için problemlerin ne olacağı hakkında da bir bilgim yoktu.Üyeleremize ne söylemem gerektiğini bilemedim.Bir sorun daha www.olarak siteye girilmiyor.Bilgilerinize.Saygılarımla.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
huseyingazikoyu
Acemi Üye
|
04.04.2009, 17:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayırlı olsun.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mahmut-6c
Acemi Üye
|
04.04.2009, 17:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar ben sitenin şifresini arkadşıma verdim.p da prorat die bi hackerlik programı kurmus.tabii bole olunca SİTEDE KALDIRAMAMIS cokmus ozur dilerim |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
04.04.2009, 17:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|