Yazar |
Mesaj |
-
kralmustak
Uzman Üye
|
26.03.2009, 14:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Açıklama İçin Sağol.Az da Olsa Bu Haber Bizi Rahatlattı. |
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
26.03.2009, 15:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ny-ambrosiakazan yazmış: gırmenın yolunu buldum belkı ısınıze yarar ultrasorf programı 200 kb bıse ındırın acılır;D
arkadaşım sen iyimisin
Zaten şuan buraya giren bir türlü girmenin yolunu bulmuş demektir. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
etiketim
Acemi Üye
|
26.03.2009, 15:18 (UTC) Mesaj konusu: Re: hola |
|
|
etiketim yazmış: Merhaba ;
Bu sorun dediğiniz gibiyse benim sitemdeki problem ne acaba ?
çünki İspanya^da yaşıyorum ve sitemi açamıyorum.Sanırım genel bir problem var.
İyi günler.
Tamam dir sorun benim tasarımdaymış.Hallettim.DArısı BS nin başına ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ultraslan-cimbom-haber
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.03.2009, 15:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
turkplanet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.03.2009, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ultraslan-cimbom-haber yazmış: bunu bence Bs yetkilieri üyelerin e-postasına bir msj atarak çözebilir herkez bilsin bu durumu kimsenin paniğe kapılmasını önler en azından
Bedava-sitem in binlerce hatta yüzbinlerce üyesi var bunları teker teker mesaj atmaya kalksalar Artık Bir yılmı iki yilmı bilmem:) ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mizahcini
Aktif Üye
|
26.03.2009, 15:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biran önce düzeltseler iyi olur.dünyanın parasını kaybettim ______________ B-S Forumu çoluk çocuk yeridir. +18 girmesin, veletlerle munakaşa ettiğiniz için pişman olursunuz(bizzat yaşadım).
MizahCini Günceldir, Bs Forumuyla alakası yoktur. |
|
↑
|
|
|
-
matematikcimm
Uzman Üye
|
26.03.2009, 15:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ee kardeş ne zaman açılır ben şuan ktunnel ile giriyorum ama günlük 100-150 kişi iken bugün 9 kişi utanıyorum yaaaa ______________ 2008'den bugünlere.... |
|
↑
|
|
|
-
oyunheco
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
oynardin
Acemi Üye
|
26.03.2009, 16:00 (UTC) Mesaj konusu: google acısından |
|
|
bs nin kapanması googledeki yerimizden düşmemize neden olurmu ? |
|
↑
|
|
|
-
turkplanet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.03.2009, 16:02 (UTC) Mesaj konusu: Re: google acısından |
|
|
oynardin yazmış: bs nin kapanması googledeki yerimizden düşmemize neden olurmu ?
Olur Eger Daha Fazla Kapalı Kalırsa Malesef ______________ |
|
↑
|
|
|
-
zekeriyazar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.03.2009, 16:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben bir seyi farkina vardim benim ekseriyetle Bedava-sitem.com dan ziyaretcileriymis. Bende saniyordum siteme ziyaret edenlerin cogu baska yerlerden geldinigini sanmistim. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
turkplanet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.03.2009, 17:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zekeriyazar yazmış: Ben bir seyi farkina vardim benim ekseriyetle Bedava-sitem.com dan ziyaretcileriymis. Bende saniyordum siteme ziyaret edenlerin cogu baska yerlerden geldinigini sanmistim.
89 Belki Yurt Dışındandır. Hep Türkiye Olucak Değil ______________ |
|
↑
|
|
|
-
onlineesatis
Acemi Üye
|
26.03.2009, 18:42 (UTC) Mesaj konusu: tesekkur |
|
|
kardes allah razi olsun programin cok ise yariyor hic donukkuk yapmıyor tesekkuur ederim herkese tavsiye ederım k tunnel felan hikaye
ultrasorf programı 200 tesekkur ederiz
[/quote] |
|
↑
|
|
|
-
kadirhasal
Acemi Üye
|
26.03.2009, 19:20 (UTC) Mesaj konusu: Vaaaaayy |
|
|
Arkadaşım Bu Kablolardan Ne Gibi Sorun var Eğer Kablodan Sorun Olsa Sadece TR.GG'de Değil Bazı Serverlerin Hepsinde Olurdu TR.GG'nin Kablosu DÜnyada Ayrımı Gido Yaw.. Ayrıca Bu Sorun Neden Bu Kadar Uzun Oldu!.. SInıf Okul Sİtesiyim Domain Aldım okula öğretmneler bu safer beni skıştırıyo Lütfen Halledin en kısa zamanda şu sorunu biz mağdur oluyoz burada!..
Kadir Has Anadolu Lisesi.Com ______________ Kadir Has Anadolu Lisesi.Com |
|
↑
|
|
|
-
alapli-fm
Acemi Üye
|
26.03.2009, 19:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba arkadaslar ben almanyadan katiliyorum kac gündür arkadaslardan gelen sonrunlarla karsilasiyorum yok acilmiyor giremiyorum gibilerine sebep nedir hep oyaliyoruz bu gidis hepimizi etkiliyor tabiki bunun tam cavabini yazabilicek yetkililerimiz yokmu aramizda kablo hatalari vss selyerle kendimizi kandirmiyalim arkadaslar bazi arkadaslarimiz yazmis bunlari ama bunlar serverleri sanirim türkiyeye kapadilar ayni diger sitelere yapdiklari gibi neyse biraz bekliyelim yoksa baska sitelere gidip oralarda avunacagiz yetkililerden ricamiz tam aciklama getirmeleri herkes kafasina göre birsey yazmasin lütfen.
Saygilarimla ALAPLILI |
|
↑
|
|
|
|