Yazar |
Mesaj |
-
sarikirmiziajanda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.02.2009, 12:26 (UTC) Mesaj konusu: Google Bnm Sitemle Oyun Oynuyor Galiba:) |
|
|
Arkadaslar daha onceden okuyanlar bilirlerki bir ara bn pr guncellemesi olbilir diye baslik acmiştim cnku Pr3 iken sitemin Pr0 olmustu:)
Bugun itibariyle Tüm pr olcen sitelere baktim Pr geri 3 e cikmiş bunun nedeni nedir acaba cok acayibime gitii? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
net-uzman
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.02.2009, 12:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sanırsam Google Güncelleme Yapıyor. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sanal-futbol
Acemi Üye
|
28.02.2009, 12:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Senin Hitin Bu Saatlerde 200 Küsür İken Şimdi 8-9 Ziyaretçi Pagerankının Düşmesi Bundan Dolayı Olabilir ______________ |
|
↑
|
|
|
-
islamanahtari
Uzman Üye
|
28.02.2009, 12:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bi ara arıza vardı backlınk dahi göstermiyordu ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sarikirmiziajanda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.02.2009, 12:30 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
kardesim hadi dusmesini anarim dicem belki ama geri yukseldi nezmndir bn ziyaretci ile ugrasmiyorum ama yine yukseldi tmm capraz linkler fazladir diye dusunmekteyim artik bn ama sasirtici geldi bana? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sarikirmiziajanda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.02.2009, 12:31 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
yok backlink gostermiodu deil bn gunluk kesinlikle tum pr sitelerini en az 2 kere gezenbirisiyim onla alakasi yok.. Yaklasik 1 aydir bnm pr 0 a durumda ama diger tum silerinki hep ayni kaldi ve sordugumda degişiklik yoktu.. Sadece bnm sitemde olmasi bana biras değişik geldi... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
islamanahtari
Uzman Üye
|
28.02.2009, 12:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
o zaman belkide sandxboxa düşecekken yırtmışın banada olmuştu anladıgım an siteme koydugum toplistleri silmiştim düzelmişti şimdi 3 tane var yetiyor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sarikirmiziajanda
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.02.2009, 12:38 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
kardesim gerckten blki olblr dicem ama bn pr 3 oldgunda sitem o gun itibari ile toplistlerimi kaldirmiştimki buda yaklaşik en son guncelleme zmni yani toplistmi ozmn kaldirmişken baya sonra bnm sitem Pr0 dustu kimsenin Prsinde deişiklik yokken ama bugunde birden Pr3 olmus gordm inanamadim:) ______________ |
|
↑
|
|
|
-
grandoyun
Acemi Üye
|
28.02.2009, 13:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar çok takmayın bu pagerank olaylarına, sitenizin keyfini çıkarın.
Benim pagerankım 0, çünkü link takasım hiç yok, toplistlerede üye olmuyorum kesinlikle, ama ziyaretçi sayım Pr4 siteleri bile solluyor.
Sitenizin keyfini çıkarın, siz yapın Pr vermeyen Google utansın ______________ |
|
↑
|
|
|
-
reklaminburda
Uzman Üye
|
28.02.2009, 14:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
23.03.2008 15:51:38 ______________
SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA |
|
↑
|
|
|
-
yerli-diziler
Acemi Üye
|
28.02.2009, 15:36 (UTC) Mesaj konusu: Re: slm |
|
|
yoyok bugün bende baktım bi 0 diye 1-2-3-4-5 diye sıralaıyo ya 5.0 diyo 1. 1 diyo saçmalıyo resmen |
|
↑
|
|
|
-
boyabatburak
Uzman Üye
|
28.02.2009, 16:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-futbol yazmış: Senin Hitin Bu Saatlerde 200 Küsür İken Şimdi 8-9 Ziyaretçi Pagerankının Düşmesi Bundan Dolayı Olabilir ______________ |
|
↑
|
|
|
|