Yazar |
Mesaj |
-

smhoyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.02.2009, 21:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış:
cosan taner degil costuran galatasaray
neden kocaeliyi kucumsediler biz paf takimla yeneriz havasi yaratildi sonuc ortada
rezalet
kocaelinin bu gol firsatlarini bir macta daha yakaladigini göremezsiniz
resmen yol veren catesi olmus defans
song´u bosu bosuna gönderdik vallah
trabzona bak simdi song defansin bel kemigi halinde |
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
22.02.2009, 21:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Andan polat sinir küpü
Galatasarayımızın Kocaelispor'a 5-2 yenilmesinin ardından sarı kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat, futbol şube sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ, Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, Teknik Danışman Karl Heinz Feldkamp ile Mecidiyeköy'deki Sportif A.Ş binasında acil toplantı yaptı.
Polat ve arkadaşları, Bordeaux maçı öncesinde teknik direktör Michael Skibbe'nin durumunu masaya yatırdılar. Ali Sami Yen Stadı'nda ilk kez Skibbe'ye yönelik ısrarlı istifa sesleri yükselirken, sarı kırmızılı yönetimin, bu tepkiler karşısında Alman hocanın görevine her an son verebileceği öğrenildi. Ancak Galatasaray'ın Perşembe günü UEFA Kupası'nda Bordeaux ile rövanş maçına çıkacak olması da yönetimin önünde ayrı bir sorun olarak duruyor. Skibbe'nin görevine son verilmesi halinde geçen sene Galatasaray'ı çalıştıran teknik danışman Feldkamp'ın göreve getirilmesi tartışılıyor. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

gs63
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.02.2009, 22:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

ismetprizrenli
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.02.2009, 22:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence bu yil ya sivas yada besiktas sampiyon olur.FB ve GS oynadiklari bu oyunla ancak 3. ve 4.uncu olurlar.
 |
|
↑
|
|
 |
-

sevgi-sitem
Uzman Üye
|
22.02.2009, 22:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
galatasaray resman maçı verdi sanki satmış gibi oynadı
skibbe yav böyle hata yapılırmı madem arda baros oynatcaksın ilk yarı oynet işi bitirsinler sonra genç oyuncuları dene hadi oynatmadın 2.devre üç degişiklikmi olur takımı 10 kişi bırakan gs yi yakan teknik drektör skibbedir
baros o penaltı nasıl atamadın resmen kaleciye teslim ettin topu kesinlikle skibbe gönderilmili
öncden gönderilmesin diorum ama bugünkü yaptıgı hatalar bardagı taşıran son su damlası oldu yeter git takımızdan ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

mistanbul
Uzman Üye
|
23.02.2009, 07:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

site-reklami-yap
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.02.2009, 07:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ahh!!! Baros yaktın bizi ______________ .. |
|
↑
|
|
 |
-

sevgi-sitem
Uzman Üye
|
23.02.2009, 08:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mistanbul yazmış: yaa hatırlatmayın şunu
şok a girdim ben galatasaray bu durma düşecek takım değil:(
herşey teknik drektörün suçu
yazdıgım yazıyı okuyun
galatasaray resman maçı verdi sanki satmış gibi oynadı
skibbe yav böyle hata yapılırmı madem arda baros oynatcaksın ilk yarı oynet işi bitirsinler sonra genç oyuncuları dene hadi oynatmadın 2.devre üç degişiklikmi olur takımı 10 kişi bırakan gs yi yakan teknik drektör skibbedir
baros o penaltı nasıl atamadın resmen kaleciye teslim ettin topu kesinlikle skibbe gönderilmili
öncden gönderilmesin diorum ama bugünkü yaptıgı hatalar bardagı taşıran son su damlası oldu yeter git takımızdan ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

bonjuan-62
Uzman Üye
|
23.02.2009, 09:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

limon-eglence
Uzman Üye
|
23.02.2009, 10:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
FLAŞ! Skibbe İstifa Ediyor______________
Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim |
|
↑
|
|
 |
-

dersadasi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.02.2009, 10:48 (UTC) Mesaj konusu: sasdasd |
|
|
arkadaşlar skibbe gitsin
nonda gitsin
fakat sabri gitmesin
sabri iyi oynaya bir futbolcu
ben de gs liyim
fakat kocaelinin yenmesinede sevindim(çünkü;kocaelide doğdum)
gsnin yenilmesine üzüldüm ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

limon-eglence
Uzman Üye
|
23.02.2009, 11:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
limon-eglence yazmış: FLAŞ! Skibbe İstifa Ediyor ______________
Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim |
|
↑
|
|
 |
-

reklam-site-ekle
Acemi Üye
|
23.02.2009, 11:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Taner Gülleri Gibiydik, Hiç Bahar Yaşamadık  5 - 2 !  ______________ Anasayfada Banner Takas Toplist Site Ekle |
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliyiznet
Uzman Üye
|
23.02.2009, 11:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
reklam-site-ekle yazmış: Taner Gülleri Gibiydik, Hiç Bahar Yaşamadık  5 - 2 !
 ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

sanalprestij
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.02.2009, 12:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: media-turk yazmış: Canlı Anlatım yasak diye biliyordum ama ?
canli anlatim degil mac sonu yayinlanmis basligin saat kacta acildigina bak
..............................................................................................................................................
andan polat sinir küpü
Başkanımız Adnan Polat'ın hafta içinde gazetecilerle yaptığı sohbette ''Federasyondan bir yetkili gelirse kapalı tribünde oturacağım'' açıklaması Ali Sami Yen'de krize yol açmadı. Federasyondan herhangi bir yetkili maça gelmezken, başkan Polat da Protokol Tribünü'nün ön koltuğunda maçı izledi. Ön koltukların çoğunun boş olması dikkati çekti.
-CANKURTARAN İÇİN SAYGI DURUŞU-
Galatasarayımızın Kocaeli iy oynadığı maçta, Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Emin Cankurtaran ve bir Galatasaray Divan Kurulu Üyesi'nin vefatı nedeniyle maç öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.Kaynak: Anadolu Ajansı
Geçmiş olsun @ua1905ua
Fenere o kADAR Laf Soyluyordunuz.. ______________  |
|
↑
|
|
 |
|