Yazar |
Mesaj |
-
emrullahdenizhan
Acemi Üye
|
08.08.2007, 14:43 (UTC) Mesaj konusu: Sitemded ki foruma video ekleme |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
sncompany
Aktif Üye
|
09.08.2007, 14:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Youtube gir <object> ile başlayan kodu al direk foruma yapıştır. Birinci denemede mesaj boş gönürüm. Son mesajı değiştir yap. Sonra aynı kodu yeniden yapıştır. O zaman oluyor. Forumda algılama sorunu var kodları. Bu nedenle kullanıcılarda "Değiştir"seçeneği olmadığı için mesajlar boş görünüyor. Ya şu foruma bir çare bulunamadı. |
|
↑
|
|
|
-
aliturac33
Acemi Üye
|
28.01.2009, 22:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sncompany yazmış: Youtube gir <object> ile başlayan kodu al direk foruma yapıştır. Birinci denemede mesaj boş gönürüm. Son mesajı değiştir yap. Sonra aynı kodu yeniden yapıştır. O zaman oluyor. Forumda algılama sorunu var kodları. Bu nedenle kullanıcılarda "Değiştir"seçeneği olmadığı için mesajlar boş görünüyor. Ya şu foruma bir çare bulunamadı.
sevgili arkadaşım ben bunu tam 20 kere denedim ama olmadı hep aynı hatayı veriyo ______________ Bu Beni Anlatan Bişey |
|
↑
|
|
|
-
toplistkod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.01.2009, 22:50 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|
|
kodun varsa anasayfaya eklersın ______________ Hacker By Yahya /// Akıllı DurcaktınHacker |
|
↑
|
|
|
-
king-yunus
Acemi Üye
|
29.01.2009, 09:18 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sitemded ki foruma video ekleme |
|
|
benimsitemem var orayayanasıl video ekleyebilirim |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
29.01.2009, 18:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
2007 tarihli mesajlara ilgi göstermeyelim... ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
hitmanyagi
Acemi Üye
|
17.02.2009, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: sorun |
|
|
Aynı sorun halen devam ediyor bu konuda yardımcı olabilecek birisi yokmu ? sorun halla hallolmadı ... |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
17.02.2009, 20:36 (UTC) Mesaj konusu: Re: sorun |
|
|
hitmanyagi yazmış: Aynı sorun halen devam ediyor bu konuda yardımcı olabilecek birisi yokmu ? sorun halla hallolmadı ...
Eskiden böyle bir sistem mevcuttu. Şuanlık yok.
Olup,olmamasıda söz konusu değil.
Bu bir sorun değil zaten. |
|
↑
|
|
|
-
hitmanyagi
Acemi Üye
|
17.02.2009, 20:39 (UTC) Mesaj konusu: video |
|
|
ama foruma video yüklenmemesi bence sorun yaratıyor çünkü videolu haberler var ve foruma yükleyemiyorum ama ileride bir çaresi bulunur herhalde... |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
17.02.2009, 20:40 (UTC) Mesaj konusu: Re: video |
|
|
hitmanyagi yazmış: ama foruma video yüklenmemesi bence sorun yaratıyor çünkü videolu haberler var ve foruma yükleyemiyorum ama ileride bir çaresi bulunur herhalde...
Belli olmaz bulunur,bulunmaz. Net birşey ancak teknikerler söyliyebilir.
Sisteme zarar verebılıyorda olabılır kodlar.
Ancak baska sıstemden forum kurabilirsiniz. |
|
↑
|
|
|
-
webdetay
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.02.2009, 20:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eski konuları hortalatmayalım lütfen.Siteyi açan kişi sayfasını kapatmış bile. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hayatderesi
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
basyaylam
Acemi Üye
|
16.09.2010, 12:40 (UTC) Mesaj konusu: yine |
|
|
Eski konu diyeceksiniz ama bu sorunun cevabı verilse iyi olur. Ben bir sitenin forumunda gördüm. Resim ve resimli link ekleyebiliyorum ama video olmadı .BAilen birisi yardımcı olabilir mi ? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ajdidolu
Acemi Üye
|
20.09.2010, 14:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sncompany yazmış: Youtube gir <object> ile başlayan kodu al direk foruma yapıştır. Birinci denemede mesaj boş gönürüm. Son mesajı değiştir yap. Sonra aynı kodu yeniden yapıştır. O zaman oluyor. Forumda algılama sorunu var kodları. Bu nedenle kullanıcılarda "Değiştir"seçeneği olmadığı için mesajlar boş görünüyor. Ya şu foruma bir çare bulunamadı. |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
20.09.2010, 14:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abron yazmış: 2007 tarihli mesajlara ilgi göstermeyelim... ______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
|
|