Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj17.02.2009, 11:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

m-video yazmış:
reallvideo yazmış:
siten güzelde ona bakarsan bnm sitemde 200 ü geçik video war:)

yorumun için saol fakat şimdiye kadar tasarımla uğraştığım için bukadar video ekledim Smile

hıı bni sakın yanlıs anlama arkadaşım siteni gördüm gayet güzel bunun farkındayım tasarıma vakitini çok ayırıyorsun onuda gayet anlıyorum Smile bence hemen tasarımnıı uygulada videolarına geç lütfen başarılarının devamını diLerim. allah kolaylık versin
Mesaj17.02.2009, 11:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

ok tasarımın hoş. ama tablo içinde küçük video resimleri çok kötü olmus.bence işin zor keşke daha özgun içerikli bir site hazırlasaydın.

Arrow www.ssimssiyah.tr.gg beklerim..
Mesaj17.02.2009, 11:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

reallvideo yazmış:
m-video yazmış:
reallvideo yazmış:
siten güzelde ona bakarsan bnm sitemde 200 ü geçik video war:)

yorumun için saol fakat şimdiye kadar tasarımla uğraştığım için bukadar video ekledim Smile

hıı bni sakın yanlıs anlama arkadaşım siteni gördüm gayet güzel bunun farkındayım tasarıma vakitini çok ayırıyorsun onuda gayet anlıyorum Smile bence hemen tasarımnıı uygulada videolarına geç lütfen başarılarının devamını diLerim. allah kolaylık versin

saoötasarım bitti işte Smile

Mesaj17.02.2009, 11:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

ssimssiyah yazmış:
ok tasarımın hoş. ama tablo içinde küçük video resimleri çok kötü olmus.bence işin zor keşke daha özgun içerikli bir site hazırlasaydın.

Arrow www.ssimssiyah.tr.gg beklerim..

saol Smile

Mesaj17.02.2009, 11:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

yormlara devam Smile

Mesaj17.02.2009, 13:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet toplam video sayımız 105 dir oldukça az olduğunu biliyorum fakat sürekli eklemeye çalışıcam Smile

Önceki mesajları göster: