Yazar |
Mesaj |
-
incilerdenbirdemet
Aktif Üye
|
15.02.2009, 21:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
korkutmak değil sadece bir önlem alınması için bunlar,yoksa sitesine emek veren sadece sen değilsin,mesela benim sitemde de 100 lerce komik resimler ve onlara ait kendi yazdığım senaryolar var
150 küsur flaş şiir var,yani az buz bir emek vermedim,ama giderse hiç de üzülmem,zira kendimce önlem aldım sayılır,veya kendimi site yaparak yeterince eğlendirdim bu da yeter diyerek moral veririm kendime |
|
↑
|
|
|
-
zekeriyazar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.02.2009, 22:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gercekten tebrik ederim seni ama benim sitem hitap ettigi ve edecek bir kitlesi var birde daha kitlelere ulasmak icin parali reklam bile verdim amacim sitede eglenmek degil bir mesaj vermektir.
______________ |
|
↑
|
|
|
-
nefretbitmez
Acemi Üye
|
16.02.2009, 14:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
AMA SİZDE KENDİNİZ KODLARI FALAN KONULARI BELGELEYİN |
|
↑
|
|
|
-
sanal-platform
Uzman Üye
|
16.02.2009, 15:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eski Tarihli Başlıklara Önem Göstermeyiniz ...
İyi GünLer ______________ Google Pagerank Değerimiz 2 Oldu ||
Sizlerin Sayesinde !!
|
|
↑
|
|
|
-
gizliilimler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.02.2009, 15:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben ilk sitemi www.kolayweb.com'la yaptım, 1 yıl fln sürdü. Sonrasitemynet'le yaptım. Bedava-sitem 3. deneyimim.
Aslında her kullanıcıya yedekleme için download linki vermeleri lazım. Yani her ay yedeğini indirip harddiskimizde saklarsak içimiz daha da rahat edecek. En azından kendi sitemde 8000 civarı sayfa var ve bunun 5500'ü Google'de indeksli. Yani böyle bir durum olduğunda o bütün emekler boşa gitmiş olacak. Sadece benim değil, bu sitedeki herkesin...
O yüzden ebdava-sitemin en azından kapanmadan 1 ay önce bunu belirtmesi gerekiyor ki sitelerimizin yedeğini alabilelim... ______________
gizliilimler.org / 4kitap.tr.gg / mehmetakifardic.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
ckpweb
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.02.2009, 15:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gizliilimler yazmış: Ben ilk sitemi www.kolayweb.com'la yaptım, 1 yıl fln sürdü. Sonrasitemynet'le yaptım. Bedava-sitem 3. deneyimim.
Aslında her kullanıcıya yedekleme için download linki vermeleri lazım. Yani her ay yedeğini indirip harddiskimizde saklarsak içimiz daha da rahat edecek. En azından kendi sitemde 8000 civarı sayfa var ve bunun 5500'ü Google'de indeksli. Yani böyle bir durum olduğunda o bütün emekler boşa gitmiş olacak. Sadece benim değil, bu sitedeki herkesin...
O yüzden ebdava-sitemin en azından kapanmadan 1 ay önce bunu belirtmesi gerekiyor ki sitelerimizin yedeğini alabilelim...
Böyle birşey zaten var :
Sitene Giriş Ayarlar'dan en alta gelip Metinleri İndir Butonuna tıklayın. ______________ http://webninjasi.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
sanal-platform
Uzman Üye
|
16.02.2009, 15:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-platform yazmış: Eski Tarihli Başlıklara Önem Göstermeyiniz ...
İyi GünLer
Konuyu Daha Fazla Uzatmanın Lüzumu Yok ______________ Google Pagerank Değerimiz 2 Oldu ||
Sizlerin Sayesinde !!
|
|
↑
|
|
|
-
gizliilimler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.02.2009, 16:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ckpweb yazmış: gizliilimler yazmış: Ben ilk sitemi www.kolayweb.com'la yaptım, 1 yıl fln sürdü. Sonrasitemynet'le yaptım. Bedava-sitem 3. deneyimim.
O yüzden ebdava-sitemin en azından kapanmadan 1 ay önce bunu belirtmesi gerekiyor ki sitelerimizin yedeğini alabilelim...
Böyle birşey zaten var :
Sitene Giriş Ayarlar'dan en alta gelip Metinleri İndir Butonuna tıklayın.
O metinlerden sitenin tamaını upload etmiyorsun; sadece bedava-sitem ayarlarını, yazı ve titleleri indiriyorsun ______________
gizliilimler.org / 4kitap.tr.gg / mehmetakifardic.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
yumrutas
Acemi Üye
|
16.02.2009, 16:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gizliilimler yazmış: Ben ilk sitemi www.kolayweb.com'la yaptım, 1 yıl fln sürdü. Sonrasitemynet'le yaptım. Bedava-sitem 3. deneyimim.
O yüzden ebdava-sitemin en azından kapanmadan 1 ay önce bunu belirtmesi gerekiyor ki sitelerimizin yedeğini alabilelim... |
|
↑
|
|
|
-
yumrutas
Acemi Üye
|
16.02.2009, 16:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O yüzden ebdava-sitemin en azından kapanmadan 1 ay önce bunu belirtmesi gerekiyor ki sitelerimizin yedeğini alabilelim... |
|
↑
|
|
|
-
yumrutas
Acemi Üye
|
16.02.2009, 16:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-platform yazmış: sanal-platform yazmış: Eski Tarihli Başlıklara Önem Göstermeyiniz ...
İyi GünLer
Konuyu Daha Fazla Uzatmanın Lüzumu Yok |
|
↑
|
|
|
-
djkarizma-079
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
sitekutusu
Aktif Üye
|
16.02.2009, 19:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selin yazmış: Merhaba,
emekleriniz gider tabi ki o nedenle iceriklerinizin kopyalarini saklamayi unutmayin... (her firmanin iflas ya da kapatilmasi durumunda servislerinin iptal olmasi gibi)
ama belirteyim, su an da isler iyi gidiyor, bu site bence daha bir 20 sene ayakta kalir
Nasıl Yani Bütün Hepsini Birden Alabiliyormuyuz Kodu Ve Nerden ?______________ |
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
17.02.2009, 08:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitekutusu yazmış: selin yazmış: Merhaba,
emekleriniz gider tabi ki o nedenle iceriklerinizin kopyalarini saklamayi unutmayin... (her firmanin iflas ya da kapatilmasi durumunda servislerinin iptal olmasi gibi)
ama belirteyim, su an da isler iyi gidiyor, bu site bence daha bir 20 sene ayakta kalir
Nasıl Yani Bütün Hepsini Birden Alabiliyormuyuz Kodu Ve Nerden ? |
|
↑
|
|
|
-
toplistkod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.02.2009, 12:25 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|
|
düşünmesi bile kötü ALLAH'dan öyle bir şey olmaz umarım ______________ Hacker By Yahya /// Akıllı DurcaktınHacker |
|
↑
|
|
|
|