Yazar |
Mesaj |
-
sinan-61
Aktif Üye
|
13.08.2007, 19:32 (UTC) Mesaj konusu: www.yourdesign.tr.gg SIZE MÜKEMMEL TASARIM YAPIYOR |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
webmasterler
Aktif Üye
|
13.08.2007, 20:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
AMA KAÇ PARAYA YAPIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
HER ŞEYDEN PARA İSTİYOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
PARA VERMEDEN YAARDIIIIIMMMMMMMMM BİLE ETMİYOOOOOR
BU GERÇEKLERİDE YAZSAYDIN MİLLETE______________
TR.GG DESTEK FORUMUMUZ http://ner10.net/tr-gg-destek-ve-paylasimlar-f-185.html |
|
↑
|
|
|
-
sinan-61
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
sinan-61
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
gokhanefendi
Acemi Üye
|
13.08.2007, 21:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
emeğinin karşılığını isteyebilirsin fakat ortada yaptığın adam gibi birşey yok zaten yaptığın sayfa ilgi çekici değil bunları seni kızdırmak için söylemiyorum kendini geliştirmen için söylüyorum lütfen yanlış anlama |
|
↑
|
|
|
-
otomobildevrimi
Acemi Üye
|
13.08.2007, 21:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardes 30 ytl ye sitemi tasarlanir ya yapma adam gibi domainsiz bi site tasarladinmi en kotusu 250 300 ytlden basliyor adam gibi bu isi ogren super yaparsin birazda unlu oldunmu bu isten milyarlar kazananlar var |
|
↑
|
|
|
-
gokhanefendi
Acemi Üye
|
13.08.2007, 22:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Artık senin bu dediğin yeniler için pekte sayılmaz.Daha html ile site hazırlayıp 30 YTL'ye satma fantazisi peşinde olanlar şimdiden vazgeçsinler.
Çünkü insanlar 30 dolara web sitelerini domainiyle beraber sitebuilder gibi browser programlarıyla hazırlayıp yayınlayabiliyor yada sizin hazırladıklarınız (ister kodla olsun ister grafik tasarımı olsun) gibi onlarca sayfayı editör programlar aracılığıyla bir kaç dakikada hazırlayabiliyorlar.
Gerçekten kaliteli tasarım isteyenler içinde birçok firma isimiyle satıyor. |
|
↑
|
|
|
-
buros
Acemi Üye
|
13.08.2007, 23:38 (UTC) Mesaj konusu: komik |
|
|
valla güldüm inan buna frontpage ile site hazırlıyordum sene 98 de nerde o gunler be bundan 9 sene oncesi bu yeni denilen htmller o zaman daha ilk cıkmıs domainler parayla satılır olmus bedava domain yokkk yani vitamin olacak portakal yeni yeni fidan yesermeye basladıgında diyeyim sen anla bence ugrasma kendini geliştirme konusunda cunku sen kendini geliştirdiginde coktan pcler kalkar yerine ayrı bir sistem gelir gibime geliyor sal bayır asagı gitsin |
|
↑
|
|
|
-
video-lar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.08.2007, 06:46 (UTC) Mesaj konusu: Re: www.yourdesign.tr.gg SIZE MÜKEMMEL TASARIM YAPIYOR |
|
|
SİTEN GÜZEL TEBRİKLER |
|
↑
|
|
|
-
sinan-61
Aktif Üye
|
14.08.2007, 09:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
sinan-61
Aktif Üye
|
15.08.2007, 20:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
mjistanbul
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
sinan-61
Aktif Üye
|
16.08.2007, 09:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
komikben
Acemi Üye
|
18.07.2008, 12:19 (UTC) Mesaj konusu: arkadaşlar |
|
|
arkadaşlar 30 YTL elimizden gelen en iyi sitenin ücreti. hatta sinan bir online olsa onunla konuşup fiyatları yarıya düşürmeyi düşünüyorum. hedefimiz herkese güzel bir site tasarımı ve daha ucuza. artık müşterilerimiz özel isteklerde de bulunabilirler mesela bir konuyu araştırıp koyabiliriz. üstelik araştırmanın sonucu en fazla 1 YTL olacak! fırsatlar web sitemizde. ______________ [img:9275fbfd24]http://komikben.tr.gg/sig.png[/img:9275fbfd24]
|
|
↑
|
|
|
-
komikben
Acemi Üye
|
18.07.2008, 12:23 (UTC) Mesaj konusu: para vermeden yardım bile etmiyor ha! |
|
|
"webmasterler" ARKADAŞIMIZ. BU KİMSEYE PARA VERMEDEN YARDIMMMM BİLE ETMİYOR DEDİĞİN ARKADAŞIN KONULARINI İNCELE ÖNCE SONRA KONUŞ. AYRICA BELLİ OLMUYOR SANMA BENİM SİTEM PARA VERMEDEN YARDIM EDİYOR DİYE REKLAM YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN. ______________ [img:9275fbfd24]http://komikben.tr.gg/sig.png[/img:9275fbfd24]
|
|
↑
|
|
|
|