Yazar |
Mesaj |
-

bonjuan-62
Uzman Üye
|
31.01.2009, 14:38 (UTC) Mesaj konusu: Bilgisayar yavaşlaması |
|
|
Arkadaşlar bilgisayar yavaşladı mı hızlandırmak için format atmadan başka bir programla olan bir yöntem bilen var mı?
yani bellekteki yararsız yavaşlatan şeyleri silme
ben CCleaner kullanıyorum o sadece neti yeniliyor!. ______________
Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!. |
|
↑
|
|
 |
-

toplistkod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.01.2009, 15:05 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|
|
eger agır programlar varsa onları sıl ıse yaramayanda varsa sıl yada dısk bırlestır ______________ Hacker By Yahya /// Akıllı DurcaktınHacker |
|
↑
|
|
 |
-

galatasarayy
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

bonjuan-62
Uzman Üye
|
31.01.2009, 15:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kefkir yazmış: Bilgisayarınızı Yavaslamamıs bir tarihe sistem geri yükleme yapın birde
o nasıl oluyor??! ______________
Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!. |
|
↑
|
|
 |
-

kefkir
Uzman Üye
|
31.01.2009, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

bonjuan-62
Uzman Üye
|
31.01.2009, 16:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vallahi çok sağol kefkir!.Pc harika oldu!.Format attığım güne getirdim!. ______________
|
↑
|
|
 |
-

kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

alevisin
Acemi Üye
|
08.02.2009, 14:09 (UTC) Mesaj konusu: teşşekürler |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

sahadet-kampanyasi
Aktif Üye
|
08.02.2009, 14:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim kefkir kardeşin yardımıyla yaptığın için sevindim. ama önerim hiç hızlandırıcı programlar kullanmayın. başta iyi geliyor ama sonraları eskisinden de kötü oluyor  |
|
↑
|
|
 |
-

skynetagalar
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Nostromo Galaxy'sinden 4-5 ışık yılı sonra 73 derece Polaris'e doğru dön, 13 ışık yılı dümdüz bas gaza tam karşındayım.
|
08.02.2009, 23:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kefkir arkadaş senin anlatımına baktım ama bilgisayardaki hiçbirşey silinmiyor dimi?oyunlar resimler yazılar vs vs. ______________ Çalıştım, didindim gurbet bana ne verdi?Köyümün suları bana yeter sevdiğim cananım...
...:::Sözüm söz, özüm Amasya-Hacıköy:::... |
|
↑
|
|
 |
-

webkoloji
Aktif Üye
|
09.02.2009, 06:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
skynetagalar yazmış: Kefkir arkadaş senin anlatımına baktım ama bilgisayardaki hiçbirşey silinmiyor dimi?oyunlar resimler yazılar vs vs.
silinmez, ama bazen özel durumlar olmuyorda değil. |
|
↑
|
|
 |
-

toplistkod
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.02.2009, 11:47 (UTC) Mesaj konusu: s.ae |
|
|
pc eskı halıne gelıyor bu nedemek eskı halınde nasıl sa o duruma gelıyor ornek bır oyuın var pc nde ama bunu daha sonra sılmısın sılınmöedıgı zman gelıyor:) |
|
↑
|
|
 |
-

ismetprizrenli
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.02.2009, 17:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet bende bu yontemi uzun zamandir biliyorum,ve ara sira uyguluyorum,cok guzel bir yontem  |
|
↑
|
|
 |
|