Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj08.02.2009, 17:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bu başlığa yazılmayanlar niye itirazlarını sürdüyor ki ? Buraya her eskı kullanıcı yazılırsa bu başlık ne haline döner ?
Bu baslıkta sadece eskileri anımsatan bir hatırlatma,diye düşünüyorum..
Ona bakılırsa bende bedava-sitem açıldıktan 10 gün sonra geldim. Razz Tabii bir marifetim olmadı. Razz
Mesaj08.02.2009, 18:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

the-bedava-sitem-guys.tr.gg İlk açılan site bu.. acaba 2inci hangi site açıldı...
Mesaj08.02.2009, 18:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

net-tr yazmış:
Bu başlığa yazılmayanlar niye itirazlarını sürdüyor ki ? Buraya her eskı kullanıcı yazılırsa bu başlık ne haline döner ?
Bu baslıkta sadece eskileri anımsatan bir hatırlatma,diye düşünüyorum..
Ona bakılırsa bende bedava-sitem açıldıktan 10 gün sonra geldim. Razz Tabii bir marifetim olmadı. Razz

Aynen.

Burada Site Reklamı Yapmıyoruz.Orada Yazdığım Siteler Şu Anda Forumda Aktif Değillerdir.Ben, net-tr vs. Gibi Eski Kullanıcıları da Yazacaktım Ama net-tr ve Sizler Forumda Online Oluyorsunuz. Wink
Mesaj08.02.2009, 18:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben ilk sitemi 03.07.2007 actim tasarimedia.tr.gg ile devam ettim

galiba sonlara geldim..

silecegim
Mesaj08.02.2009, 18:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

nemde en eski kullanıcılardanım ozaman foruma girmiyordum
oguzhanaltunsoy.tr.gg bu en eski sitem bunu silmiştim
by-sarakin.tr.gg buda eski bir sitem olduğu gibi duruyor
ve daha birsürü site
en popüleri iste nett-oguzhann.tr.gg onunlada ilgilenemediğim için o sitenin hayatıda bitti Laughing
şimdide korkuline.tr.gg Laughing bu sitede yavaş yavaş popüler olmaya başladı Mr. Green
Mesaj08.02.2009, 19:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

trggcanavari yazmış:
@kralmustak
Bu saydıkların pek eski sayılmaz =)
Forumda veya trgg aleminde ismi duyulmuş kaliteli ve eski sadece 5 kişi var.
Bunlardan birisi bedava-sitem.com kurulduktan 1 hafta sonra üye olan ben yani "sanalcity"
ikincisi bir çok kişinin tanıdığı "fenercafe" (çok eski siteside var fakat herkes bu adla tanır)
üçüncüsü "dsn" adıyla bedava-sitem'e baslayan, forumda fazla takılmayan, bir çok kaliteli site yaptıktan sonra kendini profesyonel tasarıma taşıyan MrZipir adlı arkadaşlardır...
Diğer ikisi ise b-snin ilk zamanlarında online olan "com" ve "net" ti gerçekten ilk zamanlarda çok yardımı dokundu çok eski olmayanların bu isimleri tanıması biraz zordur...
Şimdi fenercafe ve dsn ile beraber 3ümüz de gereçkten önemli projelerle ve profesyonel işlerle uğraştığımızdan dolayı bedava-sitem'de yeteri kadar online olamıyoruz...

Eğer bedava-sitem i 3 nesile ayırırsak 1. nesil benim saydıklarım , 2. nesil kralmustak'ın saydıkları, 3. nesil de son zamanlarda online olanlaran oluşur...

Bu forumda gelmiş geçmiş en bilgili ve en eski kullanıcı var. Nasıl oluyorda kafanıza göre 2. nesil sayıyorsunuz anlamıyorum. Bugün bedava-sitemde kaliteli web siteleri varsa onun sayesinde var. Eski kullanıcılardan com, net, kanzuk, erufuk bildikleri kadar yardımcı olmaya çalışıyorlardı ama aslında hiç bir şey bilmiyorlardı. 5 kişi demişsin ama büyük ustanın eline o 5 kişi su dökemez. Kişisel yakınlıklarınıza göre cevap vermenize şaşıyorum.

Mesaj08.02.2009, 21:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

bjkcarsiyizbiz yazmış:
trggcanavari yazmış:
@kralmustak
Bu saydıkların pek eski sayılmaz =)
Forumda veya trgg aleminde ismi duyulmuş kaliteli ve eski sadece 5 kişi var.
Bunlardan birisi bedava-sitem.com kurulduktan 1 hafta sonra üye olan ben yani "sanalcity"
ikincisi bir çok kişinin tanıdığı "fenercafe" (çok eski siteside var fakat herkes bu adla tanır)
üçüncüsü "dsn" adıyla bedava-sitem'e baslayan, forumda fazla takılmayan, bir çok kaliteli site yaptıktan sonra kendini profesyonel tasarıma taşıyan MrZipir adlı arkadaşlardır...
Diğer ikisi ise b-snin ilk zamanlarında online olan "com" ve "net" ti gerçekten ilk zamanlarda çok yardımı dokundu çok eski olmayanların bu isimleri tanıması biraz zordur...
Şimdi fenercafe ve dsn ile beraber 3ümüz de gereçkten önemli projelerle ve profesyonel işlerle uğraştığımızdan dolayı bedava-sitem'de yeteri kadar online olamıyoruz...

Eğer bedava-sitem i 3 nesile ayırırsak 1. nesil benim saydıklarım , 2. nesil kralmustak'ın saydıkları, 3. nesil de son zamanlarda online olanlaran oluşur...

Bu forumda gelmiş geçmiş en bilgili ve en eski kullanıcı var. Nasıl oluyorda kafanıza göre 2. nesil sayıyorsunuz anlamıyorum. Bugün bedava-sitemde kaliteli web siteleri varsa onun sayesinde var. Eski kullanıcılardan com, net, kanzuk, erufuk bildikleri kadar yardımcı olmaya çalışıyorlardı ama aslında hiç bir şey bilmiyorlardı. 5 kişi demişsin ama büyük ustanın eline o 5 kişi su dökemez. Kişisel yakınlıklarınıza göre cevap vermenize şaşıyorum.

Evet 2 nesil var 1.si ilk b-sliler 2. geçen sene olanlar ve şuan 3.nesil diyebilirz
Mesaj09.02.2009, 05:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sizlere Diyecek Söz Bulamıyorum.Ne Saygı Kalmış,Ne Sevgi!

Başlığın Kilitlenmesini İstiyorum.Halbuki,Bu Çok Güzel Bir Proje Olacaktı.

Sitelerini Yazdığım Kişilerin,Nasıl Birileri Olduklarını Anlayacaktınız.Ama Size Yaranılmıyor.
Önceki mesajları göster: