Yazar |
Mesaj |
-
spyrap
Acemi Üye
|
05.02.2009, 11:29 (UTC) Mesaj konusu: Yoneticiler Acil yardim.... |
|
|
Selam uzmancafe.tr.gg kendi ellerimle yaptığım siteyi çaldılar www.msnteyze.tr.gg diye biri
sitemi hangi msn adresiyle kaydettim bilmiyorum amaa iceriğini biliyorum
lütfen geri almama yardim edin....
okadar emek sarfettim
asgozdemtsk.tr.gg sitesinden benim siteye girmiş....
msn adreslerimiz...
asgozdemtsk.tr.gg: blackdevil( at )turk.tc
uzmancafe.tr.gg: medya.hack( at )hotmail.com & tum( at )siteler.tr.gg
mynet adreslerimiz...
uzmancafe.tr.gg: mederator53( at )mynet.com
inanmassaniz spyrap.tr.gg site ip adreslerine ve uzmancafe.tr.gg hangi ip adresiyle kayit yapilmiş bakabilirsiniz.... |
|
↑
|
|
|
-
yemekkodes
Acemi Üye
|
05.02.2009, 11:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet arkadaşım söylediginiz siteyi Alican diye biri benim dedi ve bizlere yutturdu Modlarımıza bildiriniz |
|
↑
|
|
|
-
spyrap
Acemi Üye
|
05.02.2009, 11:32 (UTC) Mesaj konusu: ewt |
|
|
yav modlara diyorum... elinden geleni yapmaya çalışıyorlar amaa bi türlü şifreyi vermemekle israr ediyorlar... |
|
↑
|
|
|
-
yemekkodes
Acemi Üye
|
05.02.2009, 11:33 (UTC) Mesaj konusu: Re: ewt |
|
|
spyrap yazmış: yav modlara diyorum... elinden geleni yapmaya çalışıyorlar amaa bi türlü şifreyi vermemekle israr ediyorlar...
Arkadaşım msn adresinizi bana verin ordan ayrıntılı konuşak özelden ver dediginiz kişiden şifreyi alıcam arkadaşım cünkü bana sattılar bu siteyi dedi |
|
↑
|
|
|
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
05.02.2009, 11:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
spyrap
Acemi Üye
|
05.02.2009, 11:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba
Supporta bakılamadığı için şifrenizi veremiyoruz
Güvenlik konularında hassas olmalısınız.
İyi eğlenceler
eee ozmn ne olacak adam altını ustune getirsin bende seyircimi kalacam:D |
|
↑
|
|
|
-
sanal-platform
Uzman Üye
|
05.02.2009, 11:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Forumda Msn Adresi Vermek Yasaktır.
Ayrıca Bu Konuyu Online Bir Moderatöre Bildiriniz ______________ Google Pagerank Değerimiz 2 Oldu ||
Sizlerin Sayesinde !!
|
|
↑
|
|
|
-
turkmayasi
Uzman Üye
|
05.02.2009, 11:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
05.02.2009, 13:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
supportta cunobag hoca vardı ama oda ayrıldı ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
turk-host
Acemi Üye
|
05.02.2009, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
s.a arkadaşlar şuanda uzmancafe.tr.gg nin şifresi bende ama kesinlikle çalmadım bana o siteyi asgomdemstk.tr.gg sahibi benim dedi ve verdi bunda benim suçum ne sölermisiniz :@ ______________ tr lokasyon hızlı güvenilir host |
|
↑
|
|
|
-
turk-host
Acemi Üye
|
05.02.2009, 14:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
he bu arada nie uzmancafe.tr.gg profiliyle yazmadım çünkü türkmyası bir konuya cvp yazdığım için banlamıştı bende bundan yazıyorum
O SİTE ÇALINMAMIŞTIR SADECE VEDE SADECE SİTE SAHİBİ KENDİSİ ŞİFREYİ VERDİ
SİTE SAHİBİ
İSE
ASGOZDEMSTK DIR ______________ tr lokasyon hızlı güvenilir host |
|
↑
|
|
|
-
asgozdemtsk
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Elimden Geldiğince Yardım Ederim Ö.M Kullanabilirsiniz.
|
05.02.2009, 14:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar ben zaten o siteyle bi profilden bakıyordum biliyorsunuzdur profilimde o site varmı site çalıntı değildir bende arkadaşa birşey karşılığı siteyi verdim |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
05.02.2009, 14:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
asgozdemtsk yazmış: arkadaşlar ben zaten o siteyle bi profilden bakıyordum biliyorsunuzdur profilimde o site varmı site çalıntı değildir bende arkadaşa birşey karşılığı siteyi verdim
illah olmasımı gerek
suc şuanda sizin üstünüzde
biz nerden bilek bakdıgınızı
ne karşılıgından bahsediyorsunuz siz
Ayrıca artık ögrenmişinizdir kimseye sitenizi vermeyin en yakın arkadaşınız olsa bile belli olmaz nabcagı Burda alicanın sucu yok anladık ama sizde calıntı site veriyorsunuz bunu acıklayın asgozdemtsk ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
asgozdemtsk
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Elimden Geldiğince Yardım Ederim Ö.M Kullanabilirsiniz.
|
05.02.2009, 14:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: asgozdemtsk yazmış: arkadaşlar ben zaten o siteyle bi profilden bakıyordum biliyorsunuzdur profilimde o site varmı site çalıntı değildir bende arkadaşa birşey karşılığı siteyi verdim
illah olmasımı gerek
Ayrıca artık ögrenmişinizdir kimseye sitenizi vermeyin en yakın arkadaşınız olsa bile belli olmaz nabcagı Burda alicanın sucu yok anladık ama sizde calıntı site veriyorsunuz bunu acıklayın asgozdemtsk
neden çalıntı bir site çalıntı bir site olsa profilimde neden koyayım ben uzmancafeyi.tr.gg daha dün ayırdım profilden ve verdim istersen ip adresimden bakınız herşeyi |
|
↑
|
|
|
-
turk-host
Acemi Üye
|
05.02.2009, 14:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: asgozdemtsk yazmış: arkadaşlar ben zaten o siteyle bi profilden bakıyordum biliyorsunuzdur profilimde o site varmı site çalıntı değildir bende arkadaşa birşey karşılığı siteyi verdim
illah olmasımı gerek
Ayrıca artık ögrenmişinizdir kimseye sitenizi vermeyin en yakın arkadaşınız olsa bile belli olmaz nabcagı Burda alicanın sucu yok anladık ama sizde calıntı site veriyorsunuz bunu acıklayın asgozdemtsk
neyin ne olduğu siz ilgilendirmez ben ona kontür verdim ve siteyi bana verdi uzatma site çalıntı değildir ______________ tr lokasyon hızlı güvenilir host |
|
↑
|
|
|
|