Yazar |
Mesaj |
-
kodogreniyorum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.02.2009, 17:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkes dinini kendisi seçer.Fakat bu yalan atmanı gerektirmez.Peygamber efendimiz Türkleri severdi.Bizlerle ilgili pek çok hadisi var.Onun Türkleri sevmediği desteği olmayan bir yalan.______________ |
|
↑
|
|
|
-
specoyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.02.2009, 17:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kodogreniyorum yazmış: Herkes dinini kendisi seçer.Fakat bu yalan atmanı gerektirmez.Peygamber efendimiz Türkleri severdi.Bizlerle ilgili pek çok hadisi var.Onun Türkleri sevmediği desteği olmayan bir yalan.
Hz.MUHAMMED (S.A.V.)
"Türkler size dokunmadıkça, onlara dokunmayınız"
"Sizler Türklerle savaşmadıkça kıyamet kopmaz"
"Türk olan benim ordularımdır"
sizle paylaşmak ıstedım |
|
↑
|
|
|
-
we-are-here
Aktif Üye
|
03.02.2009, 17:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
specoyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.02.2009, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sen kime yazdın belirtmemişsin kime yazdın onu acaba |
|
↑
|
|
|
-
mt5
Acemi Üye
|
03.02.2009, 18:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel bi site olmuş en azından bi farklılık yaratmış ______________
WwW.MT5.Tr.Gg |
|
↑
|
|
|
-
vidyolog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.02.2009, 18:29 (UTC) Mesaj konusu: ok |
|
|
Burda mesaj yazdıkça başlık üste çıkıyor.Ve bu misyoner amacına ulaşıor bu benim son mesajım bir daha yazmam sizede tavsiyem yazmayın.______________ |
|
↑
|
|
|
-
we-are-here
Aktif Üye
|
03.02.2009, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
specoyun yazmış: sen kime yazdın belirtmemişsin kime yazdın onu acaba
Tabiki Konunun sahibine ______________
|
|
↑
|
|
|
-
ne-istersenonuyap
Acemi Üye
|
03.02.2009, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Allahuekber!
Arkadaşım Sitende Peygamber Efendimiz Hakkında SAÇMA SAPAN seyler söylemissin. Biz Müslümanız ve Hz. İsada bizim peygamberimizdir! Lütfen o sayfaları SİL. Allahtan kork ALLAH katındaki tek DİN İSLAMDIR! Allahtan başka ilah yoktur. Düşün 2 tane ilah olsaydı biri güneş batsın biri batmasın derdi. Çok kötü bir karmaşa çıkardı. İncilde bizim kitabımızdır, tevratta. Hz. İSada bizim peygamberimizdir, Hz. Musada ama hristiyanlık sonradan bazı kişiler tarafından değiştirilmiştir. EĞER SENDE CENNET GİTMEK İSTERSEN: ŞU 2 cümleyi kalpten tekrarla:
ŞÜPHESİZ Kİ ALLAHTAN BAŞKA İLAH YOKTUR ve YİNE ŞÜPHESİZKİ HZ. MUHAMMED onun Kuludur ve Elçisidir.
Unutma bu 2 cümleyi kaplten söylersen bütün günahların af olur ve yeni doğmuş bir bebek gibi günahsız olursun..
Allah'a senin için dua ediyor olacağım.
Allah'a emanet ol... |
|
↑
|
|
|
-
menzililahileri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.02.2009, 20:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
CANIM KARDEŞLERİM SİZ İSLAMIZ DİYONUZ AMA KALP KIRIYOSUNUZ SİMDİ...
AYRICA BİZ ZATEN KABULLENDİĞİMİZ BİŞEY VAR BÜTÜN SEMAVİ DİNLERİN KÖKENİ İSLAMDIR AMA SİMDİ SEMAVİ DİNLERDEN BİR DİNİMİZ İSLAM ÖZÜÜNÜ KORUMUSTUR.
ÖTEKİLER YAHUDİLİK IRKCILIK HRİSTİYANLIKTA SAHSİ MENFİİLER YÜZÜNDEN MAHVOLMUSTUR..
ELH. BİZ MÜSLÜMANIZ BUNLAR TABİ Kİ EHLİ CEHENNEMDİR AMA BUNLARA SEN KÖTÜSÜN SEN KAFİRSİN DEMEKTEN ÖTE GEL NE OLURSAN GEL DEMELİYİZ DEĞİL Mİ
BEN MENZİL SOFİSİYİM ESKİDEN HİZB YANLISIYDIM VE BU DİNLERE COK KIZARDIM SEVMEZDİM SİMDİ TASAVVUF EHLİYİM HOSGÖRÜ NEDİR BİLİRİM BU İSLAM DISI OLAN KARDEŞLERİME SADECE HADİ BIRAKIN ONLARI GELİN HAK YOLUNA DERİM....
ALDANMAYIN YARI CIPLAK KIZLARA
ALDANMAYIN İÇKİLİ MASALARA BUNLAR İSLAMDAN DEĞİL İSLAMDANDIR BEYTULLAH SECDELER GÖZYASLARI
HAYDİ BIRAKIN ONLARI GELİNM BİZE HAK YOLUNA... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
meryemanakimdir
Acemi Üye
|
05.04.2009, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hiç bir önder kendisini yol gerçek ve yaşam benim
yaşam ekmeği benim diye tanıtmadı
incil değiştiyse hadi ispat edin neden bir belge ibra edemiyosunuz
bazı din kültürü öğretmenleri bana incil değişti diye öğretiyolardı bende siz hiç okudunuz mu diye sordum hayır dediler incili aldım baktım ki daha matta yı okurken karar verdim tanrı sözü oldugna çünkü biliyolar herkesin hristyian olcagını
yine birisi demiş senin propaganda yapmaya hakkın yok benim yokda sizler bana dediğinizin tersini neden yaptınız
size serbest mi yoksa propaganda yapmak bende yaparım siz buna karısamazsını gerçi bu site bir kardeşimin sitesiymiş silmiş ve slinmiş sitesi
bir müslüman nasıl kendi sitesini açarsa bizlerde kendi nancımızı anlaırtırz buna hiçbir şey yapamazsınız
kanunlarımızda da msiyonerlik yapan birini engellemk suçtur yani misyonerlik yapmak bir suç değil engellemek sucçtur
HRİSTİYANLIĞI YAYMAKTAN
İNCİLİ İSA MESİHİ VE MERYEM ANA SEVGİSİNİ paylaşmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyecegiz ______________ İsa'nın adından ötürü hakarete uğrarsanız, size ne mutlu! 1.PETRUS 4:14 |
|
↑
|
|
|
-
iddaa-varmisin
Acemi Üye
|
07.04.2009, 13:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
specoyun yazmış: kodogreniyorum yazmış: Herkes dinini kendisi seçer.Fakat bu yalan atmanı gerektirmez.Peygamber efendimiz Türkleri severdi.Bizlerle ilgili pek çok hadisi var.Onun Türkleri sevmediği desteği olmayan bir yalan.
Hz.MUHAMMED (S.A.V.)
"Türkler size dokunmadıkça, onlara dokunmayınız"
"Sizler Türklerle savaşmadıkça kıyamet kopmaz"
"Türk olan benim ordularımdır"
sizle paylaşmak ıstedım
canım kardeşim sen ne saçmalıyorsun neden peygamber efedendimzi s.a.v hakkınd birşey bilmeden peygamberimiz adına Birşey YazMA Ve peygamber efendimizin döneminde Türkler Yoktu Saçma Saçma Konuşmasan SEvinirim ((Ve bu konuyu açan Kişi ((Kerbelada Çekilen eziyetin Haberindemisin Bilmiyorum???)) ______________ |
|
↑
|
|
|
-
topuz-saray
Aktif Üye
|
07.04.2009, 14:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iii de incilweb sitesi silinmişşş ______________
|
|
↑
|
|
|
-
islamiyetimiz571
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.04.2009, 14:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İslam hoşgörü dinidir. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
islamiyetimiz571
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
07.04.2009, 14:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
meryemanakimdir yazmış: hiç bir önder kendisini yol gerçek ve yaşam benim
yaşam ekmeği benim diye tanıtmadı
incil değiştiyse hadi ispat edin neden bir belge ibra edemiyosunuz
bazı din kültürü öğretmenleri bana incil değişti diye öğretiyolardı bende siz hiç okudunuz mu diye sordum hayır dediler incili aldım baktım ki daha matta yı okurken karar verdim tanrı sözü oldugna çünkü biliyolar herkesin hristyian olcagını
yine birisi demiş senin propaganda yapmaya hakkın yok benim yokda sizler bana dediğinizin tersini neden yaptınız
size serbest mi yoksa propaganda yapmak bende yaparım siz buna karısamazsını gerçi bu site bir kardeşimin sitesiymiş silmiş ve slinmiş sitesi
bir müslüman nasıl kendi sitesini açarsa bizlerde kendi nancımızı anlaırtırz buna hiçbir şey yapamazsınız
kanunlarımızda da msiyonerlik yapan birini engellemk suçtur yani misyonerlik yapmak bir suç değil engellemek sucçtur
HRİSTİYANLIĞI YAYMAKTAN
İNCİLİ İSA MESİHİ VE MERYEM ANA SEVGİSİNİ paylaşmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyecegiz
değişmese Allah neden Kur'an-ı Kerim'i göndersin??? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
magic-net
Uzman Üye
|
|
↑