Yazar |
Mesaj |
-
mistanbul
Uzman Üye
|
01.02.2009, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: İsmail YK Artık Türk Değil !!! |
|
|
Almanya'da doğup büyüyen İsmail YK, Türkiye'de gelir vergisi ödememek için Türk vatandaşlığından çıktı..
VERGİ ÖDEMEMEK İÇİN ÇIKTI
Almanya'da doğup büyüyen İsmal YK (Yurtseven Kardeşler) albümlerinin satış rekoru kırdığı Türkiye'de gelir vergisi ödememek için vatandaşlıktan çıkmış!..
Bomba bomba! Şarkıcı İsmail YK'nın 'tamamen duygusal' bir kararla Türk vatandaşlığını bıraktığı ortaya çıktı! Sivaslı bir ailenin çocuğu olarak Almanya'da doğup büyüyen İsmail Yurtseven, ilk önce kardeşleriyle 'Yurtseven Kardeşler' grubunu kurdu ve şöhreti yakaladı. Sonra grubun adını da alıp 'İsmail YK' oldu ve yoluna yalnız devam etti. 'Şapur Şupur Ye Beni', 'Bas Gaza' gibi şarkıları dillerden düşmedi.
İsmail YK, 2006'daki 'Bombabomba.com' albümüyle, Türkiye'de 'yılın en çok satan albümü' ödülünü aldı. Ayrıca, 'dijital ortamda en çok dinlenen şarkıcı' unvanını elde etti. Çifte vatandaşlığı olan şarkıcı, aynı yıl ilginç bir tercih de yaptı; Türk vatandaşlığından çıktı! Böylece sorumluluklardan muaf oldu, yani vergiden kurtuldu. Artık Türkiye'ye Alman pasaportuyla, turist olarak giriyor. ______________ BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GGTürkçe indirim kodu - English discount codes
رموز الخصم باللغة العربية |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
01.02.2009, 15:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bunu seviyodum ama artık sevmiyorum yk yı NEDEN acaba bırakdı Türklügü ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
msnteyze
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.02.2009, 15:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BUYUR NE DERSİN BU OLAYA ______________
|
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
01.02.2009, 15:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
msnteyze yazmış: BUYUR NE DERSİN BU OLAYA
bide turist olarak geliyor buraya olmaz olsun ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
osscanavari
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.02.2009, 15:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: bunu seviyodum ama artık sevmiyorum yk yı NEDEN acaba bırakdı Türklügü
Yazıda vergi ödememek için diye yazıyor. Anlamıyorum bu ülkede yaşıyor ve vergi ödemek istemiyor! İlginç |
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
01.02.2009, 15:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: bunu seviyodum ama artık sevmiyorum yk yı NEDEN acaba bırakdı Türklügü
Alıntı: Almanya'da doğup büyüyen İsmal YK (Yurtseven Kardeşler) albümlerinin satış rekoru kırdığı Türkiye'de gelir vergisi ödememek için vatandaşlıktan çıkmış!.. |
|
↑
|
|
|
-
haberdarolun
Aktif Üye
|
01.02.2009, 15:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
osscanavari yazmış: htlmkodes yazmış: bunu seviyodum ama artık sevmiyorum yk yı NEDEN acaba bırakdı Türklügü
Yazıda vergi ödememek için diye yazıyor. Anlamıyorum bu ülkede yaşıyor ve vergi ödemek istemiyor! İlginç
Vergi ödememek içinse o bir vatan hainidir ______________ KOZMİK BEDEN TEMİZLİĞİNİ BİLİYORMUSUN????
|
|
↑
|
|
|
-
bonjuan-62
Uzman Üye
|
01.02.2009, 15:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
msnteyze
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.02.2009, 15:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ALLAH BELANI VERSİN ( YK DAN BİR KELİME ) ______________
|
|
↑
|
|
|
-
kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
bonjuan-62
Uzman Üye
|
01.02.2009, 15:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
msnteyze yazmış: ALLAH BELANI VERSİN ( YK DAN BİR KELİME ) |
|
↑
|
|
|
-
msnteyze
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.02.2009, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bonjuan-62 yazmış: msnteyze yazmış: ALLAH BELANI VERSİN ( YK DAN BİR KELİME )
BENDE O YÜZDEN SÖLEDİM SATEN ______________
|
|
↑
|
|
|
-
nettekiparam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.02.2009, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |