Yazar |
Mesaj |
-
darkvadi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.08.2007, 12:42 (UTC) Mesaj konusu: Selin'e Bir Sorum Var ( HTML Kod Hakkında) |
|
|
Ya Selin Kendi Sitelerimize Kendimiz İçerik Yapamıyormuyuz hep Başka Sitenin İçeriklerini Siteye Dolduruyoruz Adamın Resmen Reklamını yapıyoruz Tıklayınca Adamın Siteye Gidiyor Ona GErek Kalmadan Kendimiz Nasıl Yapacaz İçerikleri Filan Bi Arkadaşa Sordum Sizin Siteler asp Desteklemiyor Dedi Cevabınızı Bekliyorum Saygılar ...______________
En son darkvadi tarafından 21.08.2007 16:31:41 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
htmlhere
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
antispamteam
Uzman Üye
|
13.08.2007, 19:24 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selin'e Bir Sorum Var |
|
|
darkvadi yazmış: Ya Selin Kendi Sitelerimize Kendimiz İçerik Yapamıyormuyuz hep Başka Sitenin İçeriklerini Siteye Dolduruyoruz Adamın Resmen Reklamını yapıyoruz Tıklayınca Adamın Siteye Gidiyor Ona GErek Kalmadan Kendimiz Nasıl Yapacaz İçerikleri Filan Bi Arkadaşa Sordum Sizin Siteler asp Desteklemiyor Dedi Cevabınızı Bekliyorum Saygılar ...
içerik derken |
|
↑
|
|
|
-
darkvadi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.08.2007, 20:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Takvim Dövüz Kuru Sayaç Rüya Tabiri Günlük Burç Falan Filan ______________ |
|
↑
|
|
|
-
antispamteam
Uzman Üye
|
13.08.2007, 20:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
darkvadi yazmış: Takvim Dövüz Kuru Sayaç Rüya Tabiri Günlük Burç Falan Filan
arkadaşın doğru demiş
valla nasıl olcakki zor bence yinede gelecek yeniliklerde bekleriz
yenilikler gelecek gelecek deniyoda tam olarak ne zaman gelecekki gelecek olan yenilikler
anlayabildiyse selin hanım cevap verirse sevinirim çünkü ben bu mesajdan hişbi şey anlamadım |
|
↑
|
|
|
-
woodoo10
Acemi Üye
|
21.08.2007, 15:40 (UTC) Mesaj konusu: merhaba |
|
|
arkadaşlar reklam yapmak istemiyorsanız.HTLM kodları ile biraz oynayın dikkatli bakarsanız HTLM kodlarında reklam yazıları vardır oraları siler seniz kimsenin reklamını yapmamış olursunuz.Filim, Müzik vs eklemek istiyorsanız youtube sitesine filim ve müziklerini ekleyin sonrada embed yazan yeri kendi sitenize ekleyin umaım anlarsınız.herkeze kolay gelsin |
|
↑
|
|
|
-
beyazadamla
Acemi Üye
|
21.08.2007, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: Ben de reklamı sevmem |
|
|
Birincisi Yükseklikle oynayarak bu sorun çözülür... Height i azaltırsın
İkincisi kodların sonunda o sitenin reklamını gösterbilecek bi kod cümlesi var onu silersin ve dahası neyse kolay gelsin... Benim siteye de beklerim
http://www.beyazadamla.tr.gg/ |
|
↑
|
|
|
-
darkvadi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.08.2007, 16:21 (UTC) Mesaj konusu: Re: Ben de reklamı sevmem |
|
|
beyazadamla yazmış: Birincisi Yükseklikle oynayarak bu sorun çözülür... Height i azaltırsın
İkincisi kodların sonunda o sitenin reklamını gösterbilecek bi kod cümlesi var onu silersin ve dahası neyse kolay gelsin... Benim siteye de beklerim
Tşkler Cvp için Ama Başka Sitelerin YAptığı KODLARI Değiştirmek Yasak Bide Değiştirince Bazı İçerikler Çalışmıyor O kadar Sağlam Yapıyolar Yani İçerik'Leri ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tanitim
Aktif Üye
|
21.08.2007, 16:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|