Yazar |
Mesaj |
-
saraybahcesi
Uzman Üye
|
30.01.2009, 17:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok başbakanlar geldi geçti zamanlarını görmesemde anlatılanlar ve kendi araştırmalarım sayesinde gördüm ki avrupaya dayanan yine şimdiki başbakan oldu ve son davranışı gerçekten taktire değer ______________ DERS EĞLENCE VE BİLGİNİN DEĞİŞMEZ ADRESİ |
|
↑
|
|
|
-
bloggertema
Acemi Üye
|
30.01.2009, 17:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lütfen aldığınız yazılara kaynak gösteriniz emeğe saygı |
|
↑
|
|
|
-
sanalprestij
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.01.2009, 17:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Helal olsun Be..______________ |
|
↑
|
|
|
-
haberdarolun
Aktif Üye
|
30.01.2009, 17:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
helaaaaaaaaaalbe
zaten çok isterdim böyle birşey ______________ KOZMİK BEDEN TEMİZLİĞİNİ BİLİYORMUSUN????
|
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
30.01.2009, 17:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben isterdim ordaki moderötörün gözüne bir yumruk atardım orda ben adam ikidebi kolundan Tutmuş BaŞbakanın ve cekiştiryo cook sinir bir hareket yapıyor ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
haberdarolun
Aktif Üye
|
30.01.2009, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: Ben isterdim ordaki moderötörün gözüne bir yumruk atardım orda ben adam ikidebi kolundan Tutmuş BaŞbakanın ve cekiştiryo cook sinir bir hareket yapıyor |
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
30.01.2009, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: Ben isterdim ordaki moderötörün gözüne bir yumruk atardım orda ben adam ikidebi kolundan Tutmuş BaŞbakanın ve cekiştiryo cook sinir bir hareket yapıyor
evet moderatör adil davranmadı orda!ve siz diyorsunuz ki ben olsam gözüne yumruk atardım eğer öyle bir şey olsa oraya katılmanın ne anlamı var?yani konu şiddetin nasıl ortadan kaldırılacağı değil mi?o zamn israilin seviyesine düşmezmiydi sayın başbakanımız....
lütfen biraz daha mantıklı düşünelim..sizin ki şu misal:nasrettin hoca diyor ya benim söylediklerimi yapın ama yaptıklarımı yapmayın diye israile şiideti bitir diyeceksin ve sen şiidet uygulayacaksın
@bu mesaj sadece htlmkodes için yazılmamıştır ayrıca ona katılan kişilerede cevaptır... |
|
↑
|
|
|
-
haberdarolun
Aktif Üye
|
30.01.2009, 17:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben yumruk atmazdım da güzel bi döverdim______________ KOZMİK BEDEN TEMİZLİĞİNİ BİLİYORMUSUN????
|
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
30.01.2009, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haberdarolun yazmış: ben yumruk atmazdım da güzel bi döverdim
dalga mı geçiyorsun?biz ne anlatmaya çalışıyoruz yumruk atmak+insan dövmek ne demek şiddet değil mi?ayrıca bir Türk asil duruşunu asla küçük düşürecek şeyler yapmaz.ltfn yazığınız mesajları düşünerek yazın.sadece bişeyler yazmak için yazmayın... |
|
↑
|
|
|
-
haberdarolun
Aktif Üye
|
30.01.2009, 18:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siyahbeyaz-1903 yazmış: haberdarolun yazmış: ben yumruk atmazdım da güzel bi döverdim
dalga mı geçiyorsun?biz ne anlatmaya çalışıyoruz yumruk atmak+insan dövmek ne demek şiddet değil mi?ayrıca bir Türk asil duruşunu asla küçük düşürecek şeyler yapmaz.ltfn yazığınız mesajları düşünerek yazın.sadece bişeyler yazmak için yazmayın...
afersin siyah-beyaz sadece latifeydi tabiiki şiddet olmaz.
ŞİDDETLE BİRŞEY ÇÖZÜLMEZ ______________ KOZMİK BEDEN TEMİZLİĞİNİ BİLİYORMUSUN????
|
|
↑
|
|
|
-
siyahbeyaz-1903
Uzman Üye
|
30.01.2009, 18:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
webdetay
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.01.2009, 18:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bana göre geç bile kalınmıştı. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
goznurunet
Aktif Üye
|
30.01.2009, 19:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya dün akşam gece 02,30'da yatağa girdim inanın sevinçten uykuya dalamadım,bu kadar olurdu yani...söylenmesi gereken ne varsa söylendi birde üstüne üstlük güzel bir tavır vardı kiii...defalarca seyrettim hep aynı tadı aldım.İleriki yıllarda gazete ve televizyon bölümü yeni yetme mezun arkadaşlar için iyi bir arşiv ve konu olacaktır.Rajon ancak bu kadar güzel kesilebilirdi.Ve şunu da belirtmeliyim ki...O fırlatılan ayakkabı kadar etkili oldu... ______________ <center><iframe id="fr" src="http://www.youtube.com/subscribe_widget?p=nasilyapicam" style="overflow: hidden; height: 80px; width: 500px; border: 0;" scrolling="no" frameBorder="0"></iframe></center> |
|
↑
|
|
|
-
sansarnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.01.2009, 20:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|