Yazar |
Mesaj |
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
29.01.2009, 14:22 (UTC) Mesaj konusu: Listeden isminizi son kez kontrol edin! |
|
|
29 Mart 2009'da yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 5 Ocak'ta askıya çıkan seçmen listeleri, 30 Ocak 2009 Cuma günü saat 17.00'de askıdan indirilecek.
YSK genelgesine göre, bilgilerinde hata olanlar itirazını bu süre içinde yapacak.
İŞDE Kontrol edme adresi =http://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
korkukapisi
Uzman Üye
|
29.01.2009, 14:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yine yine başlık açacağınıza lütfen bir başlıktan paylaşımlara devam edin forumda kirliklik yapmayalım.Moderatörlerde bunu sevmiyr ______________
|
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
29.01.2009, 14:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
korkukapisi yazmış: Yine yine başlık açacağınıza lütfen bir başlıktan paylaşımlara devam edin forumda kirliklik yapmayalım.Moderatörlerde bunu sevmiyr
Allah Allah günde 4 kere başlık acıyorum ve daha acmıyorum siz biraz dikkatli olun her konuya burnuzu uzatma yorum yap sadece saten bu son başlıgımdı forumda 2 hafta olmıcam nedenlerden dolayı sohbete cevirme lütfen ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
netdoctor
Aktif Üye
|
29.01.2009, 14:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
saol kardeşim tamamen unutmuşum oyları filan gece gündüz net olunca... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
komik-city
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.01.2009, 14:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler gerçekten çok güzel bir konu açmışsınız ______________ Sponsor aranıyor...Çok iyi bir photoshop'cu aranıyor...Rap işlerimle ilgili resimler yazılar yapabilecek biri aranıyor...Eğer yapabilecekseniz ve bunları ciddiye alan varsa mail adresimden bana ulaşsın : snack_tin( at )hotmail.com İlginizi bekliyorum...(Fiyat msn'de konuşulacaktır.) |
|
↑
|
|
|
-
fiav
Aktif Üye
|
29.01.2009, 15:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
GEREK YOK ÇÜNKÜ OY KULLANMIYORUM______________ |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
29.01.2009, 19:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
netdoctor yazmış: saol kardeşim tamamen unutmuşum oyları filan gece gündüz net olunca... ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
31.01.2009, 10:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Artık kontrol edsenizde işe yaramaz cünkü askıdan indirildi secmen listesi ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
sanalprestij
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.01.2009, 13:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
TeşekkürLer.______________ |
|
↑
|
|
|
-
bedavahital
Aktif Üye
|
31.01.2009, 15:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalprestij yazmış: TeşekkürLer. |
|
↑
|
|
|
-
egitimdefteri
Acemi Üye
|
31.01.2009, 16:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htlmkodes yazmış: korkukapisi yazmış: Yine yine başlık açacağınıza lütfen bir başlıktan paylaşımlara devam edin forumda kirliklik yapmayalım.Moderatörlerde bunu sevmiyr
Allah Allah günde 4 kere başlık acıyorum ve daha acmıyorum siz biraz dikkatli olun her konuya burnuzu uzatma yorum yap sadece saten bu son başlıgımdı forumda 2 hafta olmıcam nedenlerden dolayı sohbete cevirme lütfen
Gerçekten haklısınız html kodes çünkü her mesaja cevap yazıyor.
Bilsede bilmesede
Mesaj sayısını arttırmak istiyor heralde
Neyse
Tartışma yaratmak istemiyorum
Konu için teşekkür ederim.
İyi akşamlar |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
31.01.2009, 18:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Asıl ben Teşekkür ederim
iyi akşamlar ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
msnteyze
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.01.2009, 18:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
THA RESİMDEKİ KOD HEP YANLIŞ DİO ______________
|
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
31.01.2009, 18:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
msnteyze yazmış: THA RESİMDEKİ KOD HEP YANLIŞ DİO
Kardeşim burda resim yok link var http://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
|