Yazar |
Mesaj |
-
giflerim1
Acemi Üye
|
25.01.2009, 12:36 (UTC) Mesaj konusu: Sitemin sonunu tr.gg yerine başka harf yapmak istiyorum |
|
|
Sitemin sonunu tr.gg yerine başka harf yapmak istiyorum neyapabilrm? nasıl yapabilrm? |
|
↑
|
|
|
-
kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
25.01.2009, 12:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım malesef .tr.gg yerine başka yapamazsın .tr.gg kurdugun icin .tr.gg de kalabilir ama bedavasitemin öbür .tr.gg le degilde başka bir harfle olan alman sitelerini kullanabilirsiniz yönlendirme yaparak ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
25.01.2009, 12:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kefkir yazmış: Tiktik.Net Sitesinden İle.Biz Gibi Başka Alan Adları Alabılırsınız Ama Alan Adı Almadan Tr.Gg Yerine Page.tl Deneyebılırsınız.
alabilir ama .tr.gg nin coma yada başka bir siteye yönlenmesi yasakdır ama
page.tl sanırsam buda bs nin olması lazımdı ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
kefkir
Uzman Üye
|
25.01.2009, 12:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alan Adı Alabilir Mesala Kefkir.ile.biz Benım Aldıgım Gibi Yanlıs Bılgılendırme Vermeyelim Tiktik.net Ücretsiz ALan Adı Alma Sİtesidir Çeşitli ALan Adları Bulunmaktadır.Ama Ana DomaİN TR.gg Dir.______________ Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...
Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
25.01.2009, 12:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kefkir yazmış: Alan Adı Alabilir Mesala Kefkir.ile.biz Benım Aldıgım Gibi Yanlıs Bılgılendırme Vermeyelim Tiktik.net Ücretsiz ALan Adı Alma Sİtesidir Çeşitli ALan Adları Bulunmaktadır.Ama Ana DomaİN TR.gg Dir.
evet sadece com yönlenmesi org filan yönlenmesi yasakdır ______________ Geliyoruz sessiz ve derinden!... |
|
↑
|
|
|
-
kefkir
Uzman Üye
|
25.01.2009, 12:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yönlendirme Nasıl Yapılır Diye Bir Şey Sormamış Arkadaş Nasıl Tr.gg Yazan Yeri Degiştirebilirim YAZMIŞ Gerekli Cevap Verilmiştir Uzatmassanız Sevinirim.
İyi Çalışmalar______________ Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...
Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla |
|
↑
|
|
|
-
giflerim1
Acemi Üye
|
25.01.2009, 12:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Denicem kefkir teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
ufofunclub
Aktif Üye
|
25.01.2009, 12:52 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sitemin sonunu tr.gg yerine başka harf yapmak istiyorum |
|
|
giflerim1 yazmış: Sitemin sonunu tr.gg yerine başka harf yapmak istiyorum neyapabilrm? nasıl yapabilrm?
Kardeş Sne Bence Başka Domain Adını Boşver Tr.Gg En Güvenli ve En Kalitelisi....Tr.Gg'den vazgeçme... |
|
↑
|
|
|
-
pit43
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.01.2009, 12:54 (UTC) Mesaj konusu: bs |
|
|
Kardeşim Tr.Gg'den vazgeçme ama yine de sen bilirsin ______________ Site Sahibi DjYıldırım Soylupinar |
|
↑
|
|
|
-
kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
giflerim1
Acemi Üye
|
26.01.2009, 15:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben gay değilimki gg yapayım gg ler ancak size yakışır
kefir yönlendirmeye aldım sitemi ama giflerim1.ile.biz yaptım ama yinede tiktik.com a yönlendiriyor üye girişi de yaptım başka neyapmalıyım? kefkir cwbını bekliyorum |
|
↑
|
|
|
-
saraybahcesi
Uzman Üye
|
26.01.2009, 15:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
giflerim1
Acemi Üye
|
26.01.2009, 15:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gay lar hep gg harflerini kullanılır hem sitelerin de hemde msn adreslerinde ama ben değilim onun için değiştiriyorum soruma sadece kefir cwp wersin |
|
↑
|
|
|
|