Yazar |
Mesaj |
-

kanalbizim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.01.2009, 10:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
XML NEDİR?
XML text tabanlı markup dilidir ve data alış verişinde kullanılan bir standard'ır
Google site haritası göndermek için XML sayfası hazırlamamız gerekir .Ancak buda Bedava-Sitem de mevcut degil.Bu yüzden site haritasını hazırlasanız dahi google site kabul etmez..Hazırlayacagınız site haritasını html şeklinde çıkarırsanız sitenize giren kullanıcılar için rehber vazifesi görür.
İllaki bir site haritası oluşturmak istiyorsanız alltaki başlıgı inceleye bilirsiniz..
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25693&highlight=sitemap |
|
↑
|
|
 |
-

counterkill16
Acemi Üye
|
24.01.2009, 13:24 (UTC) Mesaj konusu: YARDIM |
|
|
 ARKADASLAR GELİŞMİŞ AYARLARDAKİ YAZDIĞIM YAZILARI NASIL İSTEDİĞİM GİBİ ŞEKİLLENDİRİRİM YANİ RENKLİ KALIN |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
24.01.2009, 13:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yeni sayfa ekleden yazı yaz istediğin gibi biçimlendir sonra kaynak butonuna bas ve kodu al gelişmiş ayarlarda kod olarak ekle normal yazı gibi görünür  |
|
↑
|
|
 |
-

counterkill16
Acemi Üye
|
24.01.2009, 14:30 (UTC) Mesaj konusu: SÜPER |
|
|
VALLA HARİKA OLDU SAOL |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
Konum: Reklam yapmamak şartıyla Ö.M. yoluyla ulaşabilirsiniz.Mesajlarınıza yanıt verir, size yardımcı olmaya çalışırım...
|
24.01.2009, 14:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rica ederim kardeş bilgi paylaşmak içindir  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

counterkill16
Acemi Üye
|
24.01.2009, 15:14 (UTC) Mesaj konusu: PC SETUPLAR |
|
|
ARKADAS PC DEKİ BAZI OYUN SUTUPLARINI SİTEME NASIL YÜKLERİM |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
24.01.2009, 15:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
setupları kur ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

counterkill16
Acemi Üye
|
24.01.2009, 15:19 (UTC) Mesaj konusu: NASIL YANİ AÇARMISIN BIRAZ |
|
|
AZICIK AÇSAN NASIL KUR NEREYE KURAYIM |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
24.01.2009, 15:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
senin bahsettiğin hani mesela messengeri kurmak için setup indiriyoruz onu nasıl kurucağımız mı??? ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

counterkill16
Acemi Üye
|
24.01.2009, 15:24 (UTC) Mesaj konusu: YANI |
|
|
BENIM PC DE BAZI OYUN DOWLANDLARI VAR BEN SİTEME Bİ SAYFA AÇIP O OYUNUN SETUPU EKLEMEK İSTİYORUM ÖRNEK COUNTER İNDİR FAKAT BENIM SİTEMDEN İNECEK |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
24.01.2009, 15:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hımm anladım bunu www.rapidshare.com adresinden yapabilirsin ama belirli aralıklarla linki güncellemen gerekiyor çünkü rapidshare belirli bir süreden sonra dosyayı siliyor sürekli kontrol edip linki güncellerisen bir sorun olmaz  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
24.01.2009, 15:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
veya diğer download sitelerine link vererek yapabilirsin  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

counterkill16
Acemi Üye
|
24.01.2009, 15:50 (UTC) Mesaj konusu: counterkill |
|
|
uğraşıyom valla |
|
↑
|
|
 |
-

maximumtest
Uzman Üye
|
24.01.2009, 15:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eğer rapidshare den zorlanıyosan bi önceki mesajda dediğim gibi download sitelerine link verebilirsin çok daha kolay olur senin için  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

counterkill16
Acemi Üye
|
24.01.2009, 15:55 (UTC) Mesaj konusu: counterkill |
|
|