Yazar |
Mesaj |
-

odev-arsivleri
Uzman Üye
|
17.01.2009, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel Paylaşım Paylaşımınız İçin Teşekkürler... |
|
↑
|
|
 |
-

arkalardakiler
Acemi Üye
|
17.01.2009, 18:40 (UTC) Mesaj konusu: hgjbmjhnhn |
|
|
sagol kardeşim iyi oldu ama bende 200 250 tane müzik var bunları siteye nasıl atacagımı bilemiyorum bi anlatırmısın gececi40 |
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliyiznet
Uzman Üye
|
17.01.2009, 18:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

egleninsimdi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.01.2009, 09:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok güzel.Ana sayfaya ekledim bile.Hem eğlence hemde Türkiye'ye destek  |
|
↑
|
|
 |
-

devkodservisideneme
Aktif Üye
|
18.01.2009, 09:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler @Gececi40 ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

gececi40
Uzman Üye
|
18.01.2009, 10:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler kabul görmüştür arkadaşlar
BU BİZİM MİLLİ GURURUMUZ HERKEZ SİTESİNİN BİR YERİNE EKLEMELİ BENCE YAPMANIZ GEREKEN KODU KOPYALAYIP YAPIŞTIRMAKTIR.______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
 |
-

edamuzik
Acemi Üye
|
18.01.2009, 13:36 (UTC) Mesaj konusu: Re: Hadise - Düm Tek Tek - Arkaplan Müziği - Otomatik Play |
|
|
gececi40 yazmış: Alıntı: <div style="width: 300px"><object width="0" height="0"><param name="movie" value="http://media.imeem.com/m/7nICxgeIHy"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://media.imeem.com/m/7nICxgeIHy" type="application/x-shockwave-flash" width="0" height="0" wmode="transparent"></embed></object></div>
Merhaba arkadaşlar yukarıda görmüş olduğunuz kod hadisenin düm tek tek şarkısına aittir. Ben bu kodları arkaplan olarak ayarladım ve kendisi otomatik başlıyor. Yapmanız gerekenler kodu Müziğin çalması istediğiniz yere yapıştırınız ve kaydediniz bu kadar basit bir süre sonra otomatik başlayacaktır ilk etapda geç gelebilir ama sonra anında çalacaktır. |
|
↑
|
|
 |
-

reklam-ver-hit-kazan
Acemi Üye
|
18.01.2009, 16:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitemde reklam yayınlıyorum sitelerini ekletmek isteyenler buyurun.bu site tam sizin için. |
|
↑
|
|
 |
-

saraybahcesi
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

efsanekaraman
Acemi Üye
|
18.01.2009, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: Re: Hadise - Düm Tek Tek - Arkaplan Müziği - Otomatik Play |
|
|
gececi40 yazmış: Alıntı: <div style="width: 300px"><object width="0" height="0"><param name="movie" value="http://media.imeem.com/m/7nICxgeIHy"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://media.imeem.com/m/7nICxgeIHy" type="application/x-shockwave-flash" width="0" height="0" wmode="transparent"></embed></object></div>
Merhaba arkadaşlar yukarıda görmüş olduğunuz kod hadisenin düm tek tek şarkısına aittir. Ben bu kodları arkaplan olarak ayarladım ve kendisi otomatik başlıyor. Yapmanız gerekenler kodu Müziğin çalması istediğiniz yere yapıştırınız ve kaydediniz bu kadar basit bir süre sonra otomatik başlayacaktır ilk etapda geç gelebilir ama sonra anında çalacaktır. |
|
↑
|
|
 |
-

napefor
Acemi Üye
|
22.01.2009, 13:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok saolasın ______________ GELEN GELEN GELİR BURAYA GBE |
|
↑
|
|
 |
-

mini-cafe
Uzman Üye
|
22.01.2009, 13:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Siteme Ekledim Sağolasın...  ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

muratbenimtr
Aktif Üye
|
22.01.2009, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
YAPAMIYORUM YARDIM EDİN |
|
↑
|
|
 |
-

bilgiliyiznet
Uzman Üye
|
22.01.2009, 14:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
muratbenimtr yazmış: YAPAMIYORUM YARDIM EDİN
Yapamadığınız yer neresi söyleyin yardımcı olalım ??______________  |
|
↑
|
|
 |
-

arkalardakiler
Acemi Üye
|
23.01.2009, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar kendimiz html kodu yapabilirmiyiz müziklere ait bilen varsa yardım ederseniz iyi olur bide bendeki müzikleri siteye nasıl ekleyecegiz bilen varsa yardım edin |
|
↑
|
|
 |
|