Yazar |
Mesaj |
-
iconlar
Aktif Üye
Konum: Lütfen Sitenin Tasarımı veya içeriğindeki Kodlar Hakkında Bilgi İstemeyiniz!
|
22.01.2009, 11:50 (UTC) Mesaj konusu: CSS Tasarıma Geçtim. Yorumlarınızı Esirgemeyin... |
|
|
Merhaba Arkadaşlar. Belki aranızda sitemin eski halini daha önceden gören vardır. Eğer yoksa www.eski-iconlar.tr.gg adresinden bakabilirler.
Eski ve yeni tasarım arasında dağlar kadar fark var .Sitemiz hakkında görüş ve önerilerinizi söylerseniz sevinirim. (olumlu veya olumsuz hiç farketmez) ______________
|
|
↑
|
|
|
-
specoyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.01.2009, 15:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siteniz guzel olmuş başarınızın devamı dılerim
siteme beklerim |
|
↑
|
|
|
-
iconlar
Aktif Üye
Konum: Lütfen Sitenin Tasarımı veya içeriğindeki Kodlar Hakkında Bilgi İstemeyiniz!
|
22.01.2009, 16:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkür ederim yorumunuz için ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bonjuan-62
Uzman Üye
|
22.01.2009, 16:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteniz güzel Olmuş!.Sizide kendi siteme bekelrim!Teşekkürler! ______________
Forumda BonJuan-62 yerine ismimle yani "Deniz" diye hitap edilmesini tercih ederim!. |
|
↑
|
|
|
-
iconlar
Aktif Üye
|
22.01.2009, 17:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler. Sizin Sitenizde Güzel Olmuş fakat biraz daha farklı tasarımlar denemenizi tavsiye ederim. Çünkü tasarımınızı çok web sitesinde rastladım. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
mini-cafe
Uzman Üye
|
22.01.2009, 17:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tebrikler Siteniz Çok Güzel... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
iconlar
Aktif Üye
|
22.01.2009, 17:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Saol Kardeşim Teşekkür ederim ______________
|
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
22.01.2009, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Önceliklesiteniz çok güzel olmuş reklam mı olur bilmiyorum ama sizce dün açılmama rağmen sitem nasıl? ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
iconlar
Aktif Üye
|
22.01.2009, 17:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gayet Güzel. Blog Tasarımlarını Sitelere Uyarlama Moda olmuş. Sizde bu modaya uymuşsunuz. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
oyuna-gel
Acemi Üye
|
22.01.2009, 17:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel Beğendim ______________
|
|
↑
|
|
|
-
iconlar
Aktif Üye
|
22.01.2009, 18:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler Kardeş ama neden ağlama gif'i koyduğuna bir anlam veremedim. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
heddefoyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.01.2009, 20:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iconlar yazmış: Teşekkürler Kardeş ama neden ağlama gif'i koyduğuna bir anlam veremedim.
yanlışlıkla yapmıstır üst üste ya ondan
ayrıca sitenizin eskı halini emin ol sen den senden sonra en iyi ben bilirim sitenin bu hali cok daha iyi devamı gelir inş başarılar ______________
|
|
↑
|
|
|
-
trggdestek
Acemi Üye
|
22.01.2009, 20:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten içierk ve tasarım süper olmuş ______________
|
|
↑
|
|
|
-
netgazi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.01.2009, 20:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bir ikon sitesi olarak hoş bir site krdş tbrkler ______________
|
|
↑
|
|
|
-
livemax
Acemi Üye
|
22.01.2009, 20:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tebrik ederim arkadaşım.. Gayet güzel bir site.. Başarılarının devamını dilerim.. |
|
↑
|
|
|
|