Yazar |
Mesaj |
-

amasragezi
Aktif Üye
Konum: Amasra=Balik+Salata,Tarih - Doga,Deniz-Kum ve Gunes
|
14.01.2009, 16:02 (UTC) Mesaj konusu: Küçük resmi tıklayıp,yeni pencerede.. |
|
|
Büyük ve sola dayalı olarak açılan resmi,sayfada ortalanmış olarak açtırmanın bir kodu varmı? |
|
↑
|
|
 |
-

saraybahcesi
Uzman Üye
|
14.01.2009, 16:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

amasragezi
Aktif Üye
|
14.01.2009, 21:29 (UTC) Mesaj konusu: Küçük resmi tıklayıp... |
|
|
Olmadı saraybahçesi.Küçük resim tıklandığında,yeni pencerede büyük haliyle ve sayfada ortalanmış olarak açılmasını istiyordum.Köprü verme formunda,ortalayarak açılması konusunda bir şık yok.Bekliyelim,Belki çözümü bilen birisi çıkar. |
|
↑
|
|
 |
-

kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

amasragezi
Aktif Üye
|
15.01.2009, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: Küçük resim meselesi |
|
|
Mesele tam boyut olarak açılması değil,Tam (orjinal) boyutta ve sayfada ortalanmış olarak açılması.Her zaman sola dayalı olarak açılıyor.Teşekkürler İnşallah çözüm bulunur. |
|
↑
|
|
 |
-

kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

amasragezi
Aktif Üye
|
15.01.2009, 18:28 (UTC) Mesaj konusu: Küçük Resimler |
|
|
Teşekkürler Kefkir.Sola dayalı açılımda bir problemim yok.Ama daha güzel olabileceğini düşündüğüm için böyle bir başlık açmıştım.Elbet birgün çözüm bulunur. |
|
↑
|
|
 |
-

kefkir
Uzman Üye
|
15.01.2009, 18:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Mesela Baska Bir Site Acarsın Resimleri Tek Tek Sayfalara Kaydedersin Ve Css Da Bombos Bir Sayfada Resmi İster Saga İster Ortaya Eklersin Ama Uzun İş Sana Anlattıgım Formül En İyisi  ______________ Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...
Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla |
|
↑
|
|
 |
-

ressamcihan
Acemi Üye
|
15.01.2009, 18:58 (UTC) Mesaj konusu: Küçük resimler |
|
|
Arkadaşım,O dediğin Css tasarımsız da şöyle olabilir:Resimler, sayfaları gizlenebilen bir sitene (Veya ortalama yapılabilen resim yükleme sitelerinden birine) küçük ve büyük olarak yüklenip;URL adresleri koda eklenerek.normal bir internet sayfasında açtırılabilir.Tekrar teşekkürler. |
|
↑
|
|
 |
|