Yazar |
Mesaj |
-
golluce-koyu
Acemi Üye
|
11.01.2009, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: Hiç bir ekstrayı ekleyemiyorum!.. |
|
|
Arkadaşlar, dün sitenin tasarımı kendiliğinden değişti ve error diye bir sürü hata kodu vermeye başladı, teknik sorun olduğunu söylediler. bekliyorum ama hiçbir şey düzelmedi. Bu arada sitenin tasarımı iceblue de kaldı, başka bir tasarıma alıyorum kaydediyorum yine bir sürü error kodundan sonra yeni tasarımınız .....diyor, bakıyorum yine iceblue. ve hiç bir ekstrayı da ekleyemiyorum. eklendi diyor ama görünmüyor..lütfen bi bakar mısınız...bu sorunların hepsi mi teknik sorun?______________ |
|
↑
|
|
|
-
comeonmysite
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.01.2009, 15:55 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
kardeşim tarayıcın ney? ______________
Ve Uzun Zamandan Sonra Geri Döndüm! |
|
↑
|
|
|
-
kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
11.01.2009, 15:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarım degiştirememek ekstraları ekleyememek bunlar teknik bir sorunun içine katamayız . ya siz yapamıyorsunuz yada bilgisayarınızda bir sorun var.
sitenizden çıkış yaparak yeniden girin sorunlar devam edecekmi... ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
golluce-koyu
Acemi Üye
|
11.01.2009, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
farklı tarayıcılarla denedim olmadı. bilgisayarımda da problem olduğunu zannetmiyorum. biraz önce tasarımı css yaptım, kodları ekledim kaydettim yine iceblue görünüyor.______________ |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
11.01.2009, 16:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitenizden çıkış yapın çerezleri bi temizleyin... ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
golluce-koyu
Acemi Üye
|
11.01.2009, 16:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abron yazmış: sitenizden çıkış yapın çerezleri bi temizleyin...
çıkış yapıp tekrar tasarımı değiştirdim yine olmadı.______________ |
|
↑
|
|
|
-
golluce-koyu
Acemi Üye
|
11.01.2009, 16:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haydi beyler.. yok mu yardım edecek kimse?______________ |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
11.01.2009, 16:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
sorunun sizden kaynaklandığını kanul etmek zorundasınız
çünkü baska birinin tasarımı kaydettikden sonra gene diğerine dönmüyor
yapmanız gereken internet ayarlarını sıfırlamak ve çerezlerini temizlemektir
size tavsiyem internet explorer kullanınız firefox editörde zorluklar çıkarıyor______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
golluce-koyu
Acemi Üye
|
11.01.2009, 17:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi40 yazmış: Merhaba,
sorunun sizden kaynaklandığını kanul etmek zorundasınız
çünkü baska birinin tasarımı kaydettikden sonra gene diğerine dönmüyor
yapmanız gereken internet ayarlarını sıfırlamak ve çerezlerini temizlemektir
size tavsiyem internet explorer kullanınız firefox editörde zorluklar çıkarıyor çıkış yapıp tekrar girdim. şifremi bile bugün 2 defa değiştirdim. zaten internet explorer kullanıyorum. başka da ne yapabilirim bilmiyorum...ilginize teşekkürler..______________ |
|
↑
|
|
|
|