Yazar |
Mesaj |
-
sanalprestij
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.01.2009, 20:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öncelıkle Bunlar Icın Tesekkürler
Hocam Bana Yardım Etmıcekmısınız Yha Lutfen Mesajıma Cevap Yazın..______________ |
|
↑
|
|
|
-
sanalprestij
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.01.2009, 21:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Sayın Hocam Sizden bişey İstiyorum
Ya Ben Devkodservisi Sitemin Şifresini Degıstırıyım Derken Yanlış Yaptım Herhalde
Şifreyi giriyorum Yanlış diyor
Sıtemdekı Yorumların yarısı yok Sılınmıs fakat ben sıldım
bana şifremi geri verırmısınız kayıt oldugum mailine şifremı unuttum o emailin şifresini unutmuşum
Lutfen yardımlarınızı
Beklerıyorum
İlginize tesekkürler..______________ |
|
↑
|
|
|
-
ysfcolban
Acemi Üye
|
09.01.2009, 21:02 (UTC) Mesaj konusu: Yorumlarda sıralama |
|
|
yorumlarda sıralama hatası var. tüm yorumlar tepe taklak olmuş ______________ www.ysfcolban.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
aylin01
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
videoyurdu
Acemi Üye
|
09.01.2009, 21:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
birde şu haber ekstrasının geliştirilmrsi dikkate alınırsa sevinirim mesela yazı yazdığımızda resim ekleyebilelim haber ekstrasına:) |
|
↑
|
|
|
-
videoyurdu
Acemi Üye
|
09.01.2009, 21:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar aylin 01 in sitesinde virüs vardır!!! |
|
↑
|
|
|
-
kodbankan
Acemi Üye
|
09.01.2009, 21:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hocam Bu Yenilik Çok İyi Olacak Tabi Olursa Ben En Çok Ziyaretçilerin Resim Ekleyebilmesine Ve Forumun Geliştirileceğine Sevşindim Tabi Diğerleride Çok güzel Mesela Smf Koyulması İnşallah Olur En büyük Temenlimiz Tabi Asp Olsada İyi Olur .. Yada Ftp Desteği Heralde Ftp Biraz Fazla Oldu Bedava-Sitem.Com Başarırı İnşallah Bu Yenilikler Olur.
Teşekkürler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
09.01.2009, 21:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu başlığın amacı yenilikleri müjdelemek değildir arkadaşlar.
Lütfen konuyu saptırmayalım.
Sadece başlık içinde sorulan sorulara mümkün olduğunca yanıt vermeye gayret ettim.
Ama başlığın asıl konusu farklıdır..
Sevgiler. |
|
↑
|
|
|
-
erzincanaydogan
Acemi Üye
|
09.01.2009, 21:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitemizde üst taraftaki google reklamları mı kalacak bundan sonra? ______________ http://erzincanaydogan.tr.gg/ |
|
↑
|
|
|
-
cunobag
Uzman Üye
|
09.01.2009, 21:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
erzincanaydogan yazmış: sitemizde üst taraftaki google reklamları mı kalacak bundan sonra?
o reklam satırı değişkendir arkadaşım
zaman zaman değişecektir |
|
↑
|
|
|
-
newzatcekim
Acemi Üye
|
09.01.2009, 21:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
balyam
Acemi Üye
|
09.01.2009, 21:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben bugün yeni site kurdum ve şimdi girdim değişiklik yapıyrdum sitemde yazılar silinmiş siyah bir ekran ve sadece yıldızlar var benim böyle değildi niçin böyle oldu düzelir mi...nolur yardım. |
|
↑
|
|
|
-
bozancit
Acemi Üye
|
09.01.2009, 22:24 (UTC) Mesaj konusu: tşk |
|
|
göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkürederim başarılar ______________ K( at )ys€Ri |
|
↑
|
|
|
-
siteburada
Aktif Üye
|
09.01.2009, 22:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu alt sayfanın alt sayfası olasılıgı demısınız ben nasıl yaptıysam onu yaptım ama sayfa gozukmuyor ve bu yuzden alt sayfayı sılemıyorum ve actıgım sayfa sılınmıyor umarım anlatabılmısımdır bu konuda yardımcı olabılırsenız sevınırım sanırım back-up la cozuluyormus ______________ Sitemiz türkçe ingilizce ve ispanyolca olmak üzere 3 dilde hizmet verme çalışmalarına başlamıştır. Bu site bir sağlık güzellik bakım sitesidir |
|
↑
|
|
|
-
baktube
Acemi Üye
|
09.01.2009, 23:16 (UTC) Mesaj konusu: yeni özellikler |
|
|
Hocam saymış olduğunuz yirmi yeni özellik bedava-sitem tr.gg kullanıcıları için gerçekten önemli ve ayrıcalıklı.Gerçekten emeğinize sağlık.Tr.gg arama motoru,php,asp gibi konularda umarım ciddi adımlar atılır.Başarılar ve kolaylıklar diliyorum |
|
↑
|
|
|
|