Yazar |
Mesaj |
-
kodek
Uzman Üye
|
08.01.2009, 17:54 (UTC) Mesaj konusu: forum imzası |
|
|
bazı arkadaşların forum imzaları büyük oldugu halde banlanmıyor forumdan ben bu cezayı yemiştim ama bazı özelllik le yardımsever bi arkadas war onunkı neden öle biz olsaydık hemen yemiştik banı ! ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kodek
Uzman Üye
|
08.01.2009, 18:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
neden acaba ! ______________ |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
08.01.2009, 18:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forum imzası özelligi kalkabilir.böyle giderse
sanırsam o bahsettiginiz yardımsever benim . ben imzan hakkında yönetimden izin aldım diyebilirim. Ama yönetim kaldır desin hemen kaldırırım... ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
kodek
Uzman Üye
|
08.01.2009, 18:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abron yazmış: forum imzası özelligi kalkabilir.böyle giderse
sanırsam o bahsettiginiz yardımsever benim . ben imzan hakkında yönetimden izin aldım diyebilirim. Ama yönetim kaldır desin hemen kaldırırım...
o zaman bende alayım bende bi sayfa yapayım torpil war ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
kodek
Uzman Üye
|
08.01.2009, 18:13 (UTC) Mesaj konusu: Re: a |
|
|
kefkir yazmış: Abron Arkadasımız Mod oLdugu İçin Olabilir Arkadasım Cekememezlik Yapmayalım ;
mod değilki yardım sever ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
burmagecit-62
Acemi Üye
|
08.01.2009, 18:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya ewet bi kere bana öyle yaptilar forum imza resim biraz büyüktü diye silme söylediler ______________ http://orhan-dersimli.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
-
kodek
Uzman Üye
|
08.01.2009, 18:31 (UTC) Mesaj konusu: Re: aa |
|
|
kefkir yazmış: İster Mod İster Yardımsever İster Baska Birisi SOnucta Ortada Bir Cekememezlik Var
Torpil war sende yağcılık etme ne alaka bende büyük kullansam benı banlarlar iki dakkada forumdan ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kefkir
Uzman Üye
|
08.01.2009, 18:33 (UTC) Mesaj konusu: aa |
|
|
Arkadasım Yagcılık Neden Çekeyim Neden Bole Birşeye Basvuruyim Kaldırmadılar Diye Sorun Cıkarmana Gerek Yok Yani Bir BildikLeri Vardır Zaten Arkadasımız İzin Aldım Demiş Sende İzn Al o Zaman______________ Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...
Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla |
|
↑
|
|
|
-
kodek
Uzman Üye
|
08.01.2009, 18:34 (UTC) Mesaj konusu: Re: aa |
|
|
kefkir yazmış: Arkadasım Yagcılık Neden Çekeyim Neden Bole Birşeye Basvuruyim Kaldırmadılar Diye Sorun Cıkarmana Gerek Yok Yani Bir BildikLeri Vardır Zaten Arkadasımız İzin Aldım Demiş Sende İzn Al o Zaman
Ben sen o biz siz onlar olur kardeşim ne olure o zamn forumun hali izin alamayanlar isyan ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kod-dunyasi
Aktif Üye
|
08.01.2009, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar nolcak sanki biraz büyük olsa bence boşyere tartışmayın izin almış arkadaş zaten istersen sende mail at izin al kardeş______________ |
|
↑
|
|
|
-
kodek
Uzman Üye
|
08.01.2009, 18:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kod-dunyasi yazmış: arkadaşlar nolcak sanki biraz büyük olsa bence boşyere tartışmayın izin almış arkadaş zaten istersen sende mail at izin al kardeş
önemli olan o değil beni banlamışlardı haksızlıga dayanamamda onu diyorum sıradan bir üye olabilirim illa ünwanmı almam gerekır
yardımsever
mod
uzman
gbii ______________ |
|
↑
|
|
|
-
kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
islamkodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.01.2009, 18:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kod-dunyasi yazmış: arkadaşlar nolcak sanki biraz büyük olsa bence boşyere tartışmayın izin almış arkadaş zaten istersen sende mail at izin al kardeş |
|
↑
|
|
|
|