Yazar |
Mesaj |
-

kefkir
Uzman Üye
|
04.01.2009, 10:58 (UTC) Mesaj konusu: Cs 1.6 Bot Paketi Yükledim Fakat Gene Botlar Yok |
|
|
ArkadasLar Nette Arastırdım Bot Paketi Yükle Dİyor Botlar Gelir Yukledım H Dusuna Basıp Bot At Dedıler Onuda Yabdım FAkat Bot Gelmiyor Yardım Cs 1.6 Bot Paketi Yükledim Fakat Gene Botlar Yok______________ Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...
Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla |
|
↑
|
|
 |
-

comeonmysite
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.01.2009, 11:05 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
chatı aç boot_add yaz birde. ______________
Ve Uzun Zamandan Sonra Geri Döndüm! |
|
↑
|
|
 |
-

reklaminburda
Uzman Üye
|
04.01.2009, 11:05 (UTC) Mesaj konusu: Re: Cs 1.6 Bot Paketi Yükledim Fakat Gene Botlar Yok |
|
|
kefkir yazmış: ArkadasLar Nette Arastırdım Bot Paketi Yükle Dİyor Botlar Gelir Yukledım H Dusuna Basıp Bot At Dedıler Onuda Yabdım FAkat Bot Gelmiyor Yardım Cs 1.6 Bot Paketi Yükledim Fakat Gene Botlar Yok
programı bilmioyurum ama google bu kodla sitenin sayfalarını indexler
Kod: <meta name="gigabot" content="index, follow">
bun sayfalarına yapıştır ______________
SİZLER İÇİN RENKLİ BİR PLATFORM GENİŞ PORTAL WEBMASTER KADINCA VE HERŞEY BURADA |
|
↑
|
|
 |
-

kefkir
Uzman Üye
|
04.01.2009, 11:06 (UTC) Mesaj konusu: Re: Cs 1.6 Bot Paketi Yükledim Fakat Gene Botlar Yok |
|
|
reklaminburda yazmış: kefkir yazmış: ArkadasLar Nette Arastırdım Bot Paketi Yükle Dİyor Botlar Gelir Yukledım H Dusuna Basıp Bot At Dedıler Onuda Yabdım FAkat Bot Gelmiyor Yardım Cs 1.6 Bot Paketi Yükledim Fakat Gene Botlar Yok
programı bilmioyurum ama google bu kodla sitenin sayfalarını indexler
Kod: <meta name="gigabot" content="index, follow">
bun sayfalarına yapıştır
Css Degil Arkadasım CAUNTER STRİKE ______________ Atatürk diyorki ; Beni unutturmak isteyenler olabilir...
Takıldıgınız zor sorunlarmı var burdan çözümünü bulabilirsin tıkla |
|
↑
|
|
 |
-

faceebookk
Misafir
|
04.01.2009, 11:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
shift+6 yap. |
|
↑
|
|
 |
-

kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

comeonmysite
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.01.2009, 11:14 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
boot_add yaz  ______________
|
↑
|
|
 |
-

abron
Uzman Üye
|
04.01.2009, 11:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cd nizle alakalı bot paketini yüklemelisiniz
c.s 15 birçok bot paketi var dır ama teki uyumlu olur...
iyi eglenceler ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
 |
-

comeonmysite
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.01.2009, 11:19 (UTC) Mesaj konusu: slm |
|
|
kardeşim cdyi aç yap içinde olan metin blgelirnden birinde bot komutları var or gir  ______________
|
↑
|
|
 |
-

alacatispor1927
Acemi Üye
|
12.03.2009, 22:06 (UTC) Mesaj konusu: Re |
|
|
cd yle falan alakası yok şimdi oyunun kurulu olduğu dizin C:/sierra/halflife/cstrike ise sen C:/Program Files/Valve ye fln yüküosundur şimdi setup'a gel sonra dizini oyunun kurulu olduğu dizini seç Ör:C:/sierra/halflife/cstrike sonra nextle kur o kadar  IVP botu öneririm  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

kefkir
Uzman Üye
|
|
↑
|