Yazar |
Mesaj |
-
emrahse87
Acemi Üye
|
04.01.2009, 09:35 (UTC) Mesaj konusu: Hangi sayfaya yorum yapıldığını göremiyorum |
|
|
Hangi sayfaya yorum yapıldığını göremiyorum. Bu konuda bana yardım edebilirmisiniz. |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
04.01.2009, 09:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
önceden yorumlar ekstrasından bu yapılabiliyordu ama bu özellik degişti artık sadece yorumu göstermekde .
iyi eglenceler ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
osscanavari
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.01.2009, 09:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evey bu benimde dikkatimi çekti, kayıtları göster bölümünden kayıtlara bakabiliyorduk, ancak hangi sayfaya yapıldığını bilemiyoruz. Bir sürü sayfa olduğundan tek tek sayfaları aramak zor oluyor.. |
|
↑
|
|
|
-
firatandhalil
Aktif Üye
|
04.01.2009, 10:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abron yazmış: önceden yorumlar ekstrasından bu yapılabiliyordu ama bu özellik degişti artık sadece yorumu göstermekde .
iyi eglenceler |
|
↑
|
|
|
-
emrahse87
Acemi Üye
|
04.01.2009, 10:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
peki bu değiştirilmeyecek mi. Çok zor oluyo bir sürü sayfa var hangisine bakalım. |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
04.01.2009, 10:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
emrahse87 yazmış: peki bu değiştirilmeyecek mi. Çok zor oluyo bir sürü sayfa var hangisine bakalım.
Merhaba..
Değiştirilip,Değiştirilmemesini Bilemeyiz.
Bu Sorununuzu Öneriler Bölümünde Dile Getirebilirsiniz. Orda Olumlu Veya Olumsuz Cevabı Görüceksiniz.
İyi Eğlenceler.. |
|
↑
|
|
|
-
doloreskoloji
Aktif Üye
|
04.01.2009, 10:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet öneriler bölümü her zaman işe yarıyor ______________ Korku herşeyi değiştirir |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
04.01.2009, 10:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sayın arkadaşlar öneriler bölümüne yönlendirme yapıyorsunuz ii güzel ama öneriler bölümünde bu konu hakkında [b]olumlu yada olumsuz bir cevap almaz. Tekniklerden teknik destege bu konu hakkında henüz bir aydınlatma yapılmış bir durumda degil. O nedenden dolayı sorularınız cevapsız kalır...
iyi eglenceler...[/b] ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
|