Yazar |
Mesaj |
-

kodek
Uzman Üye
|
02.01.2009, 17:45 (UTC) Mesaj konusu: bedava-sitemle nasıl tanıştınız? |
|
|
ben bedava-sitemle şöyle tanıştım;
Bizim sınıfta bir çocuk vardı azbuz dan site yapmıs hava atıyor ama siteside güzel değil kod eklemeyı fılan bılmıyor bende kendşme bşr site açtım sınıfta rekabet yapıyoruz ben çok hırslandım baktım günümün hepsi site yapmayı öğrenmekle geçti ve kod eklemeyi öğrendim google kayıt mayıt bılmıyorum sitemize de haftalık 100 kişi girerse sevinıoduk neyse ben bu cocuu geçtim herkez bnm sitemi bğenıodu siteme chat eklemiştim hava atıom çocuga
sonra benım yararlandıım bi ste vardı ismini söylemicem reklam yapmıyım bende bu tr.gg siteleri güzel oluyor herhalde dedim ve gerçektende öyleymiş wlla tanısma o tanısma buralara kadar geldik ya sizz...? ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

bilqisayarnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.01.2009, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

leonn2435
Uzman Üye
|
02.01.2009, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Mynet te takılıyordum önceleri mysite
Sonra o zamanın ünlü sitemynet i tr.gg ye geçince bende geçtim  |
|
↑
|
|
 |
-

tasarimkent
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.01.2009, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende birgün google amcada bir arama yapmistim aramada sonuç tr.gg sitesinin birinde cikmisti üsttede reklam vardi(Bedava bir siteye sahip olmak ister misin?gibi) reklama tikladim ve üye oldum o zamanlar açtığım ilk site bir köy sitesiydi aslinda benim bedava-sitemle tanismamda eskidir  iste ondan sonra basladi bs hayati  nerden nereye  ______________ ... |
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
02.01.2009, 18:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende bedava site aç diye arıyordum Bedava-Sitem.Com ile tanıştım.Tabi bir arkadaşın sayesinde... ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.  |
|
↑
|
|
 |
-

haberdarolun
Aktif Üye
|
02.01.2009, 18:17 (UTC) Mesaj konusu: qq |
|
|
google de gördüm işte o gün bu gün.... |
|
↑
|
|
 |
-

doloreskoloji
Aktif Üye
|
02.01.2009, 18:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava site yapmak yazmıştım googleye nogünden beri bsliyim |
|
↑
|
|
 |
-

webdehouse
Aktif Üye
|
02.01.2009, 19:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Eskiden TurkVista'nın Sahibiydim. Tamİndir.C*m'da Gördüm Reklamı Tıkladım ve Kayıt oLdum. TurkVista Kapandı. Ama Neden Kapatıldı Belirtmediler [Sorduğum Halde]. Deneme Yapmak İçin WebdeHouse'u Açtım. Site Adı İlginç oLduğu İçin Herkez Bi Bakıyordu Bende Siteyi Düzenledim. ve Başka İçerikLerde de SiteLer HazırLadım. Sonrada ArkadaşLarLa WHPM'yi Kurduk. ÖyLe İşte  ______________
WebdeHouse Proje Merkezi Adı Yakında Tescillenecektir...
WHPM'de Değişiklikler oLdu. www.whpm.tr.gg |
|
↑
|
|
 |
-

limon-eglence
Uzman Üye
|
02.01.2009, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaş sayesinde ______________
Ödev-Arsivleri Sitem Silindi.Msnmi Unuttum Nerden Bulabilirim |
|
↑
|
|
 |
-

ibrahmgun
Uzman Üye
|
02.01.2009, 22:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Evimizin Tasarımı İçin Tasarım Yazdım TR.GG sitesi geldi.Galiba eskilerden tanıdığım eski olanlar tanır mavikalem vardı o sitede tıkladım kurdum..bunu deil tabii... |
|
↑
|
|
 |
-

ibrahmgun
Uzman Üye
|
02.01.2009, 22:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Mavikaleme Teşekkürler..!!! |
|
↑
|
|
 |
-

enmatik
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.01.2009, 09:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İnternetle tanışalı 1 ay olmuştu.Bu web siteleri nasıl yapılır onu merak ediyordum.Ve yaklaşık 2 hafta kadar bunu araştırdım.Sonra bazı forumlardan gördümki bedava sitede oluyormuş bir araştırma yapayım dedim.İlk başta bulamadım bedava-sitemi sonra gene bir gün araştırma yaparken bir baktım ki bedava-sitem diye bir şey hemen tıkladım.İstediğim özelliklerde çok mutlu olmuştum ama bir yandan da tırsıyordum bu kadar iyi özelliklerde hiç bedava site verirler mi diye  sonra cesaretimi topladım ve üye oldum  ______________ Sitemize üye olan kazanıyor!!! |
|
↑
|
|
 |
-

kodek
Uzman Üye
|
03.01.2009, 16:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
enmatik yazmış: İnternetle tanışalı 1 ay olmuştu.Bu web siteleri nasıl yapılır onu merak ediyordum.Ve yaklaşık 2 hafta kadar bunu araştırdım.Sonra bazı forumlardan gördümki bedava sitede oluyormuş bir araştırma yapayım dedim.İlk başta bulamadım bedava-sitemi sonra gene bir gün araştırma yaparken bir baktım ki bedava-sitem diye bir şey hemen tıkladım.İstediğim özelliklerde çok mutlu olmuştum ama bir yandan da tırsıyordum bu kadar iyi özelliklerde hiç bedava site verirler mi diye  sonra cesaretimi topladım ve üye oldum
Güzel  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

mini-cafe
Uzman Üye
|
03.01.2009, 16:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben ilk kez amcamın kızından paralı sıte acmayı ogrendım..Tabii ozamanlarda .com lu sıtelerı bedava sanıyordum..Dedi sana sıte acılımmı..bende cok sevinirim dedım...Sonra Pwerpointte bir iki deneme yapmıstım...Sonra dedı googleye bedava sitem diye yaz oradan ayarla dedı ogun bugun ıste yaptık bır ıkı bırsey. |
|
↑
|
|
 |
-

hit-cini
Acemi Üye
|
03.01.2009, 17:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Önceden Space Ugrasırdım Sonra Blogcu Ama Blogcu Fazla Anlamazdım Yazın Köye Gittiğimizde Akrabam Tavsiye Etmişti Sonradan Kendimi İyice Geliştirdim ______________  |
|
↑
|
|
 |
|