Yazar |
Mesaj |
-

diyarbakircity
Acemi Üye
|
30.12.2008, 15:52 (UTC) Mesaj konusu: tr.gg'li sagocular ? |
|
|
ilk olarak ben  ______________ 
En son diyarbakircity tarafından 30.12.2008 16:00:52 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

devkodservisi
Uzman Üye
Konum: [..:: İstanbul ::..] l Lütfen Sorularınızı Forumda Sorun !
|
30.12.2008, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende..______________  |
|
↑
|
|
 |
-

turkpage
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.12.2008, 16:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bende |
|
↑
|
|
 |
-

bilqisayarnet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.12.2008, 17:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
NO I'M NOT THE RAP______________  |
|
↑
|
|
 |
-

kaidem
Uzman Üye
|
30.12.2008, 17:16 (UTC) Mesaj konusu: s.a |
|
|
bende
sago 4ever |
|
↑
|
|
 |
-

benimsitem1993
Uzman Üye
|
30.12.2008, 17:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilqisayarnet yazmış: NO I'M NOT THE RAP
You speak Turkish?
Arkadaşım neden Türkçe konuşmuyorsun!
Ben tam bir Sago fanatiğiyim!______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir.  |
|
↑
|
|
 |
-

beez
Acemi Üye
|
30.12.2008, 18:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim kadar sagoyu kimse sevemez desem yeridir 50 tane şarkısını ezbere biliyorumdur  |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklam
Uzman Üye
|
30.12.2008, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
beez yazmış: Benim kadar sagoyu kimse sevemez desem yeridir 50 tane şarkısını ezbere biliyorumdur
bbende 51 şarkısını ezbere biliyorum dedim ben daha mı fazla sevmiş oldum şimdi
alemsizniz ha bir şarkısını bilirim o yüzden az da olsa severim keratayı  ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz.  |
|
↑
|
|
 |
-

beez
Acemi Üye
|
30.12.2008, 18:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-reklam yazmış: beez yazmış: Benim kadar sagoyu kimse sevemez desem yeridir 50 tane şarkısını ezbere biliyorumdur
Arkadaşım lafın gelişi söledim bi nevi sagoyu nasıl sevdiğimi anlatmak için
50 den fazla bilen varsa helal olsun ne diyelim |
|
↑
|
|
 |
-

c-strike15
Uzman Üye
Konum: [-*-Ankara-*-] Yaş: [-*-13-*-] meslek: [-*-Ögrenci-*-] İlgi Alanları: [-*-b-s-*-]
|
30.12.2008, 18:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ÖLÜMÜNE  SENİ ÇOK SEVİYORUM SAGOOOOOOO  o biçim bi sevgi benimkisi  şarkıları olağan üstü anlamlı  ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklam
Uzman Üye
|
30.12.2008, 18:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
beez yazmış: sanal-reklam yazmış: beez yazmış: Benim kadar sagoyu kimse sevemez desem yeridir 50 tane şarkısını ezbere biliyorumdur
Arkadaşım lafın gelişi söledim bi nevi sagoyu nasıl sevdiğimi anlatmak için
50 den fazla bilen varsa helal olsun ne diyelim
benb bir şarkısı dinliyorum diğerlerinden haberim dahi yok  ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz.  |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklam
Uzman Üye
|
30.12.2008, 18:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
c-strike15 yazmış: ÖLÜMÜNE  SENİ ÇOK SEVİYORUM SAGOOOOOOO  o biçim bi sevgi benimkisi  şarkıları olağan üstü anlamlı |
|
↑
|
|
 |
-

c-strike15
Uzman Üye
Konum: [-*-Ankara-*-] Yaş: [-*-13-*-] meslek: [-*-Ögrenci-*-] İlgi Alanları: [-*-b-s-*-]
|
30.12.2008, 18:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanal-reklam yazmış: c-strike15 yazmış: ÖLÜMÜNE  SENİ ÇOK SEVİYORUM SAGOOOOOOO  o biçim bi sevgi benimkisi  şarkıları olağan üstü anlamlı |
|
↑
|
|
 |
-

sanal-reklam
Uzman Üye
|
30.12.2008, 18:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
c-strike15 yazmış: sanal-reklam yazmış: c-strike15 yazmış: ÖLÜMÜNE  SENİ ÇOK SEVİYORUM SAGOOOOOOO  o biçim bi sevgi benimkisi  şarkıları olağan üstü anlamlı
ulan diyecem sana samimiyetten
ulan her halinle hala çocuk olduğu belli ediyorsun erkek olduğu anladıkda o yaşrta o şeyler olmaz derekn hala batıyorsun yaf neyse çocukluğuna verek hadi  ______________ Sanal-reklam.tr.gg Hakkında Akıllara Takılan Tüm Soruların Yanıtları www.sanal-reklam.tr.gg'de Mevcuttur.İncelemenizi Tavsiye Ediyoruz.  |
|
↑
|
|
 |
-

odev-arsivleri
Uzman Üye
|
30.12.2008, 18:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Daha Çok Cezayı Seviyorum Ancak Sagopayada Hastayım Şarkılarını Çok Severek Dinliyorum... |
|
↑
|
|
 |
|