Yazar |
Mesaj |
-
gitaregitimi
Aktif Üye
|
24.12.2008, 20:15 (UTC) Mesaj konusu: you tube sizde de açıkmı? |
|
|
Değerli bedava sitem dostları you tube benim pc de açılıyor sizinkindede açılıyormu.Merak ettiğim konu acaba you tube nin yasağı kalktımı bilgilendirirseniz çok iyi olur.saygılar. |
|
↑
|
|
|
-
saraybahcesi
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
gitaregitimi
Aktif Üye
|
24.12.2008, 20:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yok hocam dns değişikliği felan yok
direk giriyorum.hayret. |
|
↑
|
|
|
-
saraybahcesi
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
islamkodes
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.12.2008, 21:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
saraybahcesi yazmış: mutlaka bişey vardır youtube kapalı
iyi çalışmalar
evet ya kapalı bendede |
|
↑
|
|
|
-
bsbagimlisi
Uzman Üye
|
25.12.2008, 13:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ARKADAŞLAR YOUTUBE'YE GİRİŞ İÇİN KRALTUBE.TK |
|
↑
|
|
|
-
skynetagalar
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Nostromo Galaxy'sinden 4-5 ışık yılı sonra 73 derece Polaris'e doğru dön, 13 ışık yılı dümdüz bas gaza tam karşındayım.
|
28.12.2008, 18:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arada bir nasıl oluyorsa bende açılıyor.Ama bugün girmek istedim açılmadı.Bazen giriyor bazen girmiyor.Anlayamadım ______________ Çalıştım, didindim gurbet bana ne verdi?Köyümün suları bana yeter sevdiğim cananım...
...:::Sözüm söz, özüm Amasya-Hacıköy:::... |
|
↑
|
|
|
-
azrailbenandeniz
Acemi Üye
|
29.12.2008, 15:26 (UTC) Mesaj konusu: bende açık kaçak giriyom anti sansürden giriyom |
|
|
bende açık kaçak giriyom anti sansürden giriyom ve youtube normal hali nasılsa öyle örnek: kullanıcı adını yazdınmı nereye girersengir ve ne açarsan başka sayfa açsanda kullanıcı adı silinmiyor duruyor hesabın ______________ hoş geldiniz azrailbenan denizin forum sitesine |
|
↑
|
|
|
-
nimet13
Acemi Üye
|
16.01.2009, 23:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eger kullandıgın sistem perfect xp ise o sistemin içinde youtube jacker vardır.ve direk youtubeye reklamsız direk girebiliyorsun. |
|
↑
|
|
|
-
turksearch
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.01.2009, 11:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.antisansur.com buradan programı indirip kolayca engellenen sitelere girebilirsiniz ______________
|
|
↑
|
|
|
-
kadir0063
Acemi Üye
|
19.01.2009, 19:44 (UTC) Mesaj konusu: Re: you tube sizde de açıkmı? |
|
|
gitaregitimi yazmış: Değerli bedava sitem dostları you tube benim pc de açılıyor sizinkindede açılıyormu.Merak ettiğim konu acaba you tube nin yasağı kalktımı bilgilendirirseniz çok iyi olur.saygılar. |
|
↑
|
|
|
-
alem-80
Acemi Üye
|
24.01.2009, 16:37 (UTC) Mesaj konusu: Re: you tube sizde de açıkmı? |
|
|
kadir0063 yazmış: gitaregitimi yazmış: Değerli bedava sitem dostları you tube benim pc de açılıyor sizinkindede açılıyormu.Merak ettiğim konu acaba you tube nin yasağı kalktımı bilgilendirirseniz çok iyi olur.saygılar.
mesaj kirliligi yapmayalım ______________ OSMANİYE MERKEZ KAFASINA GÖRE HERKES |
|
↑
|
|
|
-
aleviyiz-biz
Acemi Üye
|
25.01.2009, 16:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ama cidden ben de dns ayarlarını değiştirmedim ve hiç bir ek program yüklemedim you tu be ben de de açıktı geçenlerde şaşırdım 3 gün sonra bi daha girdim kapalı |
|
↑
|
|
|
-
mageturkey
Acemi Üye
|
26.01.2009, 18:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|