Yazar |
Mesaj |
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
27.12.2008, 20:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaslar sadece site hakinda degerlednirmelerinizi alalim
tesekkurler ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
27.12.2008, 20:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1 bannerlerin boyutlarini kücültekceksin ve yan yana ekliyeceksin
2 dediyin gibi topliste ye ekliyebilirsin ozaman düzen gelmis olur
ama onu da banner sahipleri eklemesi gerekiyor cünki topliste de email adresi istiyor site eklemek icin[/quote]
1 secenek olabilir
2 secenekte ise banner sahiplerinden rica ederek topliste ye eklemelerini istiyebilirim
bannerlerin boyutlarini kücülte bilirim
arkadaslar degerlendirmelerinizi bekliyorum
öneriler,sikayetler,ve düsücelerinize acigim
tesekkurler ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 30.01.2010 17:38:38 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
fenerbahcesohbet1907
Acemi Üye
|
27.12.2008, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ama abi ben karşıyım buna nası fenerbaçeyi galatasaray kuruyor anlamadim komik geldi bana abi |
|
↑
|
|
|
-
fenerbahcesohbet1907
Acemi Üye
|
27.12.2008, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenerbahcesohbet1907 yazmış: ama abi ben karşıyım buna nası fenerbahçeyi galatasaray kuruyor anlamadim komik geldi bana abi |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
27.12.2008, 20:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenerli burasi site degerlendirme yeri
git bir baslik ac orda konusuruz
burda sadece site degerlendirmelerini aliyoruz buna uymiyanlarin sitleri silinebilir benden duyuru ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
27.12.2008, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fenerbahcesohbet1907 yazmış: Abicim Bende Bİr Fenerbahceli Olarak Siteni Oldukça İyi Buldum Emeğine Sağlık Abicim Bu Arada Yeni Yılın Kutlu Olsun Abicim
tesekkur ederim ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
turkpage
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.12.2008, 09:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenizin Css Tasarımı Çok Güzel Olmuş.Tebrikler. |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
28.12.2008, 10:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkpage yazmış: Sitenizin Css Tasarımı Çok Güzel Olmuş.Tebrikler.
tesekkur ederim dostum
daha iyisini yapariz insallah
herzaman daha iyisini yapmaya calisiyorum ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
foxxoy
Aktif Üye
|
28.12.2008, 11:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siteni inceledim güzel olmuş ama, başlığı yanlış açmışın 1906 yazmışın o gözüme takıldı xD ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
28.12.2008, 11:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
foxxoy yazmış: Siteni inceledim güzel olmuş ama, başlığı yanlış açmışın 1906 yazmışın o gözüme takıldı xD
site degerlendirmesi icin tesekkurler
basligin 06 olarak yazilisini söyledigin icinde yine tesekkürler
yanlis yazdigimi biliyorum sayin cunobag hocamiza bildirdirmisdim
belki yogun oldugu icin daha görmedi
degerlendirmenize
önerilerinize
tavsiyelerinize acigim degerli dostlar
iyi günler ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
lim11
Acemi Üye
|
28.12.2008, 11:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
başarılar banada beklerim |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
28.12.2008, 12:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lim11 tesekkur ederim saolasin
webcambaz cok tesekkur ederim kardes
baslik resmini bu hale getirmek icin cok ugrasdim
sonunda böyle bir baslik resmi ortaya cikti ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
lim11
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
28.12.2008, 19:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitemize trasnsfer tv´si eklenmisdir arkadaslar
yorumlarinizi bekliyorum dogal olarak tabiki ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
webcambaz
Acemi Üye
|
28.12.2008, 23:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
..............
En son webcambaz tarafından 30.01.2010 17:40:46 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
|