naatlar yazmış: evet cok doğru söyluyorsun bende abilerimin sözunu dinliyorum bekliyorum hiç bişey yapmışyorum uye kaydı bile yapmıyorum
neyse zaman çok şeyin ilacıdır derler bekleyelim görelim naatlar kafamı bozmuyor o kendi halinde gidiyorda dinivideolar kafamı fena bozuyor google siteyi actığıma bin pişman etti harbiden 2 hafta sandbox ziyaretçi sayısı 30 bi hafta normal ziyaretçi sayısı 300 yeni ilahi sitesi acacam dusunuyorum yine aynısı olurmu diye gerçekten bi yerde insan kafaya takıyor
neyse hayırlısı bekleyelim görelim
bendende arkadaşlarıma tavsiye 18 yasındayım kuçuk olanlar abi buyuk olanlar kardeş tavsiyesi olarak görsun
sitenizi zamanın akışına birakın diyoruz biz burda ama ben veya silsile bu siteleri bu hale getirmek için çok uğraştık emin olun bundan silsile benden cok uğraşmıştır eminim ben herhangi bi tasarım falan yapmış değilim 3 saat uğraştım olmadı
neyse ben 4 ay uğrastım sonra bıraktım sizde eğer basarı bekliyorsanız sitenizden acar acmaz actık siteyi artık google a kaldı beklemeye alalım demeyin benim öyle bırak tığım 6 7 site var altta linklerinide görebilirsiniz hiç bişey olmuyor 2 3 tane sitem googleda bile cıkmıyor bi sayfası cıkıyor bi hafta sonra kalkıyor geri her neyse arkadaşlar son bişey
Başarı emek ister
kusura bakma konu dışı oldu roman gibide yazdım
siten çok harika silsile gerçekten basarının olmaması kacınılmaz yanlız anlayamadığım bazı şeyler var yanlış anlama cekememezlik gibi falan değil bu örnek aldığım siteler içindesin ve inceliyorum arada siteni bende linkin olduğu içinde ziyaret ediyorum sık sık ama söyle bişey var realist istatistiklerine baktım
ziyaretçi gönderen siteler aynen yazıyorum
Toplam 75 adresten 668 ziyaretçi. Listelenen adresler (1-25)
bu yukardaki benim istatistiklerim
Toplam 120 adresten 16.521 ziyaretçi. Listelenen adresler (1-25)
bu nu gördum dikkatimi çeken bişey oldu biraz inceleme yapmayı severim
site mynet 13 bin ziyaretçi yollamış mynet googlela aynı çalışıyor bildiğime göre yani aynı sayfa indexleri var mynette de yanlış olabilir
şimdi gelelim konuya google bana 4000 ziyaretçi yollamış bu ay 25 de search live yollamış site mynetin adı bile yok
sana bakıyorum google 3000 ziyaretçi yollamış benden az görunuyor diğer arama motorlarına bakıyorum site mynet 13 000 yollamış ne yani benim kafam almıyor böyle bişeyi simdi silsile kelimesini merak edenler mynetten mi aratıyor naatlar da googleda
silsile mesajı burdam yazdım ama özel mesaj atabilirsin sen cevap yazmak istersen
veya burda yazarsın butun arkadaslar görur onlarda uygular farklı bişey varsa bu arada mynet tede naatlar yazınca birinci sırada geliyorum bi ban durumu yok