Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj23.12.2008, 14:05 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: bence siteni tanıtırken doğruları söylemelisin

http://www.googlepagerankchecker.com/alter.php?urla=http://silsile.tr.gg

Buradan Silsilenin pagerank ve link durmunu en doğru şekilde öğrenebilirsiniz sevgilerimle...
Mesaj23.12.2008, 17:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

güzel olmuş bizede bekleriz Smile
Mesaj24.12.2008, 11:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

html-kodlari yazmış:
güzel olmuş bizede bekleriz Smile

Sizlerin sitelerinide biliyoruz, maşallahınız var.
Mesaj28.12.2008, 00:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

2 Aralık - 27 Aralık arasında 20Bin ziyaretçi ağırladık.
Mesaj28.12.2008, 10:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

silsile yazmış:

tebrik ederim
bu arada sizi webmaster arkadaşlardan tanıyanlar var tr.gg olunca konuşuyoruz hemen silsile sizinmi diyorlar Smile
bende yok arkadaşın diyorum Smile
inş bizede nasip olur ne diyelim Allah herkeze nasip etsin Smile

Siz de Toplistimize Katılın Gunluk 500 Tekil istatistiklerimiz acık pr 2 ilk 3 ana sayfada http://naatlar.tr.gg/toplist.htm
Mesaj28.12.2008, 10:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

naatlar yazmış:
silsile yazmış:

tebrik ederim
bu arada sizi webmaster arkadaşlardan tanıyanlar var tr.gg olunca konuşuyoruz hemen silsile sizinmi diyorlar Smile
bende yok arkadaşın diyorum Smile
inş bizede nasip olur ne diyelim Allah herkeze nasip etsin Smile

Olur olur, nasip olur. Ben fazla uğraşamıyorum artık sitemle ama vakit bulduğumca geliyorum inşallah...

Site aldı başını kendisi gid,iyor bakalım...

Beklemesini bilenin istediği ayağına gelir...
Mesaj28.12.2008, 10:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sitenizin Tasarımı Süper Olmuş.Başarılar.
Mesaj28.12.2008, 10:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bende 10 Üzerinden 7 Veriyorum.Çok İyide Değil Çok Kötüde Değil... Wink
Mesaj28.12.2008, 18:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj28.12.2008, 21:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Allah razı olsun yorumlarınız için
Mesaj29.12.2008, 11:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet cok doğru söyluyorsun bende abilerimin sözunu dinliyorum bekliyorum hiç bişey yapmışyorum uye kaydı bile yapmıyorum Smile
neyse zaman çok şeyin ilacıdır derler bekleyelim görelim naatlar kafamı bozmuyor o kendi halinde gidiyorda dinivideolar kafamı fena bozuyor google siteyi actığıma bin pişman etti harbiden 2 hafta sandbox ziyaretçi sayısı 30 bi hafta normal ziyaretçi sayısı 300 yeni ilahi sitesi acacam dusunuyorum yine aynısı olurmu diye gerçekten bi yerde insan kafaya takıyor Smile
neyse hayırlısı bekleyelim görelim
bendende arkadaşlarıma tavsiye 18 yasındayım kuçuk olanlar abi buyuk olanlar kardeş tavsiyesi olarak görsun Smile
sitenizi zamanın akışına birakın diyoruz biz burda ama ben veya silsile bu siteleri bu hale getirmek için çok uğraştık emin olun bundan silsile benden cok uğraşmıştır eminim ben herhangi bi tasarım falan yapmış değilim 3 saat uğraştım olmadı Smile neyse ben 4 ay uğrastım sonra bıraktım sizde eğer basarı bekliyorsanız sitenizden acar acmaz actık siteyi artık google a kaldı beklemeye alalım demeyin benim öyle bırak tığım 6 7 site var altta linklerinide görebilirsiniz hiç bişey olmuyor 2 3 tane sitem googleda bile cıkmıyor bi sayfası cıkıyor bi hafta sonra kalkıyor geri her neyse arkadaşlar son bişey

Başarı emek ister Smile

Siz de Toplistimize Katılın Gunluk 500 Tekil istatistiklerimiz acık pr 2 ilk 3 ana sayfada http://naatlar.tr.gg/toplist.htm
Mesaj29.12.2008, 12:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

naatlar yazmış:
evet cok doğru söyluyorsun bende abilerimin sözunu dinliyorum bekliyorum hiç bişey yapmışyorum uye kaydı bile yapmıyorum Smile
neyse zaman çok şeyin ilacıdır derler bekleyelim görelim naatlar kafamı bozmuyor o kendi halinde gidiyorda dinivideolar kafamı fena bozuyor google siteyi actığıma bin pişman etti harbiden 2 hafta sandbox ziyaretçi sayısı 30 bi hafta normal ziyaretçi sayısı 300 yeni ilahi sitesi acacam dusunuyorum yine aynısı olurmu diye gerçekten bi yerde insan kafaya takıyor Smile
neyse hayırlısı bekleyelim görelim
bendende arkadaşlarıma tavsiye 18 yasındayım kuçuk olanlar abi buyuk olanlar kardeş tavsiyesi olarak görsun Smile
sitenizi zamanın akışına birakın diyoruz biz burda ama ben veya silsile bu siteleri bu hale getirmek için çok uğraştık emin olun bundan silsile benden cok uğraşmıştır eminim ben herhangi bi tasarım falan yapmış değilim 3 saat uğraştım olmadı Smile neyse ben 4 ay uğrastım sonra bıraktım sizde eğer basarı bekliyorsanız sitenizden acar acmaz actık siteyi artık google a kaldı beklemeye alalım demeyin benim öyle bırak tığım 6 7 site var altta linklerinide görebilirsiniz hiç bişey olmuyor 2 3 tane sitem googleda bile cıkmıyor bi sayfası cıkıyor bi hafta sonra kalkıyor geri her neyse arkadaşlar son bişey

Başarı emek ister Smile

kusura bakma konu dışı oldu roman gibide yazdım

siten çok harika silsile gerçekten basarının olmaması kacınılmaz yanlız anlayamadığım bazı şeyler var yanlış anlama cekememezlik gibi falan değil bu örnek aldığım siteler içindesin ve inceliyorum arada siteni bende linkin olduğu içinde ziyaret ediyorum sık sık ama söyle bişey var realist istatistiklerine baktım

ziyaretçi gönderen siteler aynen yazıyorum

Toplam 75 adresten 668 ziyaretçi. Listelenen adresler (1-25)

bu yukardaki benim istatistiklerim

Toplam 120 adresten 16.521 ziyaretçi. Listelenen adresler (1-25)

bu nu gördum dikkatimi çeken bişey oldu biraz inceleme yapmayı severim Smile site mynet 13 bin ziyaretçi yollamış mynet googlela aynı çalışıyor bildiğime göre yani aynı sayfa indexleri var mynette de yanlış olabilir
şimdi gelelim konuya google bana 4000 ziyaretçi yollamış bu ay 25 de search live yollamış site mynetin adı bile yok Sad
sana bakıyorum google 3000 ziyaretçi yollamış benden az görunuyor diğer arama motorlarına bakıyorum site mynet 13 000 yollamış ne yani benim kafam almıyor böyle bişeyi simdi silsile kelimesini merak edenler mynetten mi aratıyor naatlar da googleda Smile

silsile mesajı burdam yazdım ama özel mesaj atabilirsin sen cevap yazmak istersen
veya burda yazarsın butun arkadaslar görur onlarda uygular farklı bişey varsa bu arada mynet tede naatlar yazınca birinci sırada geliyorum bi ban durumu yok

Mesaj29.12.2008, 15:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ziyaretçilerimiz öncelikle link yaygınlığımızdan dolayı sitemize gelmektedir...
Ama siz bunlara takılı kalmayın...

Ziyaretlerinizi bekleriz... www.silsile.tr.gg HAYATIN TAM ORTASINA
Mesaj29.12.2008, 15:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj29.12.2008, 15:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

silsile yazmış:
Ziyaretçilerimiz öncelikle link yaygınlığımızdan dolayı sitemize gelmektedir...
Ama siz bunlara takılı kalmayın...

Ziyaretlerinizi bekleriz... www.silsile.tr.gg HAYATIN TAM ORTASINA

link yaymak için elimden geleni yapacam Smile

Önceki mesajları göster: