Yazar |
Mesaj |
-
intihal
Aktif Üye
|
27.10.2008, 22:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rasimbabaninyeri yazmış: intihal yazmış: Kardeşim bak şimdi sen aynı pc den yani kısacası aynı ip nosuyla gezindigin sitelerde 9 seçenek içinde player listene hükmedebilirsin. AMA ikinci şahıs kişiler playerine kesinlikle bir yönetimde bulunamaz. Kısacası benim playerime sen degişiklik yapamadıgın gibi. yapıyormusun yoksa ben bilmeden
Bak şimdi daha emin olmak için senin playerin...
Resimdende anlaşılacagı gibi ben senin playerin üzerinde degişimler yapamam.. lost your heart dedigimde favori listene al yani buna tıkladıgımdada rasim nicki çıkıyor o yüzden şifre olmazsa olmaz.
Umarım bu sefer anlaşılır anlatmışımdır
teşekkür ederim kardesim peki onu anladım yani ipden beni tanıdığı için o secenekleri görebildim.
Peki sezen aksu yazdığımda sonuç bulamıyor gecen gün aradığmda bulmuştu bu siteden kaynaklanan bir sorunmu acaba?
Dizzler sitesinde benimde yeni gördüğüm bir degişim oldu sayfa tasarımı falan degişti. Bu sebeple olabilir bazı şarkılara ulaşamaman. ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
bahcecicekleri
Acemi Üye
|
10.11.2008, 21:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
18.11.2008, 18:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yardımcı olduysak artık ne mutlu bize;) ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
18.11.2008, 18:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba İntihal..
Forumda Görüyorum Ki Çok Güzel Paylaşımların Var..
Az Paylaşım Yapıyorsun Ama İçerigi Fazla Ve Açıklayacı..
Paylaşımda Buna Denir İşte..
Ellerine Sağlık..
Yorum Yazmamak Elde Değil Gerçekten..
Niceleri.. |
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
19.11.2008, 16:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tşkler net-tr elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum bu forumda ama zamanım yok. yinede en çok aranan,üyelerin %50,sinin sitesinde ihtiyaç duydugu konuları açmak daha iyi oluyor.
Bu arada konu açmak bedava sitem forumunda düzene intizama uyulacak şekilde ilerlemiyor. üyeler En ufak birşeye bile konu açarak bazı faydalı şeylerinde kaybolmasına sebep oluyor. Sitende çok sade ve güzel bu arada;) ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
hakki-karkin-67
Acemi Üye
|
11.12.2008, 00:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya su kod meselesı nasıl oluyo nereye yazıoz o kodlları ______________ hakki.karkin.67 |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
11.12.2008, 12:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sayfa deiştire tıkladıktan sonra karşına çıkan editörden degiştirmek istedigin sayfanı seçiyorsun KAYNAK butonuna bir kez tıkladıktan sonra kodunu yapıştırıyosun.
Not: Kaynak butonuna tıkladıktan sonra daha sayfayla oynamayın kaydet butonuna tıklayın. o sayfayı bir dahaki yenilemenizde player çalışmayacaktır örnekte verdigim gibi olmayacaktır....______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
21.12.2008, 10:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar sorunuzu varsa player adına mümkünse buraya yazın. Özelden yazarak size yardım etmem uzun zaman alabilir. Eğer buraya yazarsanız bilen arkadaşlarda size yardımda bulunacaktır.Bilginize Teşekkürler... ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
akkomcell
Acemi Üye
|
07.01.2009, 23:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
HARİKA TEŞEKÜRLER ______________ BENİM SİTEM İŞİMİ TANITMAK VE KENDİMİ GELİŞTİRME İLE İLGİLİ.
YARDIM İSTEYENE YARDIM EDERİM. SİTE HAKKINDA YORUM VE ÖNERİLERİNİZİ
BEKLERİM. |
|
↑
|
|
|
-
soner-can
Acemi Üye
|
16.01.2009, 23:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
introdada çalıyor.. |
|
↑
|
|
|
-
hamidiyeyolu
Acemi Üye
|
20.01.2009, 21:26 (UTC) Mesaj konusu: ACİLLLLLLLLL YARDIIIIIIIIIIIIM |
|
|
ARKADAŞLAR BENİM SİTEMDE HANGİ KOD KOYARSAM KOYUM İŞLEM YAPMIYO NEDEN ÖNCEDEN YAPIYODU AMA ŞİMDİ YAPMIYO MESELA BİR HAVA DURUMU HTLM KODU KOYSAM SADECE YAZILAR ÇIKIO İŞLEM YAPMIYO YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİÖ |
|
↑
|
|
|
-
intihal
Aktif Üye
|
21.01.2009, 11:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
AYARLAR-Profesyonel ayarlar- kısmından HTML EDİTÖRÜ GÖSTERİLMESİNMİ KUTUCUGU DOLUYSA BOŞALT kaydet butonuna tıkla..
Veyada kod eklerken kaynak butonuna tıklamadan ekliyorsun. Daha önceden ekliyordum diyorsanda kod eklemenın nasıl oldugunu bliyorsun demekki.
Kolay gelsin. üstteki yazdıgım ayarlar kısmı yerine bi göz at olmazsa bakarız. ______________ Tıklayın ve Hayal EDİN...
|
|
↑
|
|
|
-
ve-angel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.01.2009, 12:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
player güzel, ama tasarım daha dikkat çekici, sade ve şık, tam tarzım saygılar ______________ <center>
|
|
↑
|
|
|
-
guzelsozlerbul
Acemi Üye
|
22.01.2009, 02:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞSİNİZ. HERKESİN ARAYIP DA BULAMADII BİR MÜZİK KUTUSU. TEŞEKKÜRLER
www.guzelsozlerbul.tr.gg |
|
↑
|
|
|
|